Google håller event 4 oktober

Enligt ny Google-reklam kommer höstens event att äga rum 4 oktober.

Tidigare har det ryktats att Google i år ska ha ett event den 5 oktober där de bland annat ska presentera Pixel 2. Nu avslöjar Googles reklam att eventet hålls den 4 oktober istället, precis som tidigare år.

Nyhetssajten Droid-Life har nyss gjort en spaning i Boston där Google fyllt reklamtavlor med texten ”Ask more of your phone” eller ”Begär mer av din telefon.” Under texten finns Googles G-logga och datumet 4 oktober.

Google förväntas presentera nästa Pixel-mobil under eventet. Det har även spekulerats kring att en ny smart högtalare och en Chromebook Pixel kommer att presenteras under eventet. Till mångas förtret har inte Pixel kommit till den svenska marknaden och det återstår att se om nästa telefon lanseras i Sverige eller inte, även om vi är försiktigt hoppfulla.

Det blir att prata lokalspråk med Google Assistant under 2018. Mjukvarujätten bekräftar en utrullning till flera länder de närmaste månaderna, däribland Sverige.

I dagsläget kan det mesta mäta vad vi gör och ge lite tips och trix på vad i vardagen vi bör ändra på. Men detta kan också gå överstyr.

För att Postnord ska klara av att hantera det nya systemet för lagring av paket från länder utanför EU kommer de nu bygga ett nytt lager i Örebro samt anställa runt 90 personer.

Amanda fortsätter sitt musikäventyr och denna gång dyker hon ner i havet som är Bluetooth, Airplay och Spotify Connect, och passar på att gå igenom vilken högtalare som passar till vad.

Denna vecka kollar vi hur bra koll du egentligen har på musiktjänster. In och testa dina kunskaper!

Enligt ett läckt dokument ser Nokia ingen framtid för företagets hälsoprodukter under namnet Nokia Health (tidigare Withings).