Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Jaybird lanserar trådlösa lurarna Jaybird Run

Hörlurstillverkaren Jaybird lanserar nu de trådlösa lurarna Jaybird Run True Wireless, framtagna för löpare.

En av trenderna när det kommer till hörlurar är att släppa två snäckor helt utan sladd mellan. Apple har sina Airpods, Samsung sina Gear Icon X och nu lanserar Jaybird sina Jaybird Run.

Jaybird har samarbetat med några av världens bästa löpare för att ta fram de här helt trådlösa hörlurarna. De är svett- och vattentåliga och kommer med ett trådlöst batterifodral som ger användaren åtta extra timmar. Fullt laddade ger lurarna upp till fyra timmar innan de behöver laddning. Fem minuters laddning ger dig en timmes speltid.

– Jaybird Run är inspirerad av atleter, har testats och byggts tillsammans med löpare som lyssnar på musik eller podcast medan de springer. Vi, som också är löpare, förstår hur hörlurar med sladd ibland är i vägen. Jaybird Run levererar musik utan en enda sladd, så att inget kan stå i vägen för dig och din löpning, säger Jeff Taylor, Jaybird-atlet och ansvarig för samarbetspartners.

För de som vill ha lite mer koll på sina omgivningar går det att använda bara en av snäckorna.

Jaybird Run kommer med ett urval av fenor och pluggar så att de ska passa så bra som möjligt i alla typer av öron. Det sitter en knapp på vardera snäcka och med hjälp av Jaybird-appen kan du styra över vad de ska göra, svara på samtal, höja och sänka volymen eller aktivera Siri.

Med Jaybird-appen går det också att spara ner en EQ-profil till lurarna så att de kommer ihåg det även nästa gång du vill lyssna. Appen kan också hjälpa dig att lokalisera lurarna om du tappat bort dem.

Jaybird Run kommer i två färger, Drift (vita med silverdetaljer) och Jet (svarta med silverdetaljer). De kommer till butik från och med oktober och det rekommenderade priset är 2 099 kronor.

99 har fått in testexemplar av Jaybird Run och återkommer med ett test. Har du några frågor så tveka inte och bege dig till kommentarsfältet nedan.

Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.