Jaybird lanserar trådlösa lurarna Jaybird Run

Hörlurstillverkaren Jaybird lanserar nu de trådlösa lurarna Jaybird Run True Wireless, framtagna för löpare.

En av trenderna när det kommer till hörlurar är att släppa två snäckor helt utan sladd mellan. Apple har sina Airpods, Samsung sina Gear Icon X och nu lanserar Jaybird sina Jaybird Run.

Jaybird har samarbetat med några av världens bästa löpare för att ta fram de här helt trådlösa hörlurarna. De är svett- och vattentåliga och kommer med ett trådlöst batterifodral som ger användaren åtta extra timmar. Fullt laddade ger lurarna upp till fyra timmar innan de behöver laddning. Fem minuters laddning ger dig en timmes speltid.

– Jaybird Run är inspirerad av atleter, har testats och byggts tillsammans med löpare som lyssnar på musik eller podcast medan de springer. Vi, som också är löpare, förstår hur hörlurar med sladd ibland är i vägen. Jaybird Run levererar musik utan en enda sladd, så att inget kan stå i vägen för dig och din löpning, säger Jeff Taylor, Jaybird-atlet och ansvarig för samarbetspartners.

För de som vill ha lite mer koll på sina omgivningar går det att använda bara en av snäckorna.

Jaybird Run kommer med ett urval av fenor och pluggar så att de ska passa så bra som möjligt i alla typer av öron. Det sitter en knapp på vardera snäcka och med hjälp av Jaybird-appen kan du styra över vad de ska göra, svara på samtal, höja och sänka volymen eller aktivera Siri.

Med Jaybird-appen går det också att spara ner en EQ-profil till lurarna så att de kommer ihåg det även nästa gång du vill lyssna. Appen kan också hjälpa dig att lokalisera lurarna om du tappat bort dem.

Jaybird Run kommer i två färger, Drift (vita med silverdetaljer) och Jet (svarta med silverdetaljer). De kommer till butik från och med oktober och det rekommenderade priset är 2 099 kronor.

99 har fått in testexemplar av Jaybird Run och återkommer med ett test. Har du några frågor så tveka inte och bege dig till kommentarsfältet nedan.

Kommentarer
3 svar

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.

Amazon Echo med Alexa må vara en populär röstassistent för det smarta hemmet, men bra ljud har högtalaren inte. Det vill nu Amazon råda bot på med en maffig bashögtalare.

Nu har vi lagt vantarna på en Iphone XS Max i guld. Självklart kan inga tester börja förrän vi packat upp den – häng med.

Betaversionen av IOS 12.1 innehåller referenser till nya modeller av Ipad Pro som kommer under hösten, och ingen är förvånad.

Apples bilsystem Carplay har nu stöd för andra karttjänster, och först ut är ärkerivalen Google Maps.