Jaybird lanserar trådlösa lurarna Jaybird Run

Hörlurstillverkaren Jaybird lanserar nu de trådlösa lurarna Jaybird Run True Wireless, framtagna för löpare.

En av trenderna när det kommer till hörlurar är att släppa två snäckor helt utan sladd mellan. Apple har sina Airpods, Samsung sina Gear Icon X och nu lanserar Jaybird sina Jaybird Run.

Jaybird har samarbetat med några av världens bästa löpare för att ta fram de här helt trådlösa hörlurarna. De är svett- och vattentåliga och kommer med ett trådlöst batterifodral som ger användaren åtta extra timmar. Fullt laddade ger lurarna upp till fyra timmar innan de behöver laddning. Fem minuters laddning ger dig en timmes speltid.

– Jaybird Run är inspirerad av atleter, har testats och byggts tillsammans med löpare som lyssnar på musik eller podcast medan de springer. Vi, som också är löpare, förstår hur hörlurar med sladd ibland är i vägen. Jaybird Run levererar musik utan en enda sladd, så att inget kan stå i vägen för dig och din löpning, säger Jeff Taylor, Jaybird-atlet och ansvarig för samarbetspartners.

För de som vill ha lite mer koll på sina omgivningar går det att använda bara en av snäckorna.

Jaybird Run kommer med ett urval av fenor och pluggar så att de ska passa så bra som möjligt i alla typer av öron. Det sitter en knapp på vardera snäcka och med hjälp av Jaybird-appen kan du styra över vad de ska göra, svara på samtal, höja och sänka volymen eller aktivera Siri.

Med Jaybird-appen går det också att spara ner en EQ-profil till lurarna så att de kommer ihåg det även nästa gång du vill lyssna. Appen kan också hjälpa dig att lokalisera lurarna om du tappat bort dem.

Jaybird Run kommer i två färger, Drift (vita med silverdetaljer) och Jet (svarta med silverdetaljer). De kommer till butik från och med oktober och det rekommenderade priset är 2 099 kronor.

99 har fått in testexemplar av Jaybird Run och återkommer med ett test. Har du några frågor så tveka inte och bege dig till kommentarsfältet nedan.

Kommentarer
3 svar

Apple har rekryterat branschkändisen Andrew Kim, en designer som jobbat åt både Tesla och Microsoft med allt från Model 3, Windows 10 och Xbox. Vad ska han hitta på hos Apple tro?

I ett test utfört av Forbes kunde ett 3D-utskrivet huvud låsa upp ett flertal Android-mobiler utan större bekymmer. Iphone X gick dock inte att lura.

Tack till carlsson för detta #nyhetstips!

Röstningen pågår för fullt – var med och utse årets bästa teknikprylar, och årets främsta inspiratörer.

Cydia har länge varit platsen att skaffa programvara för de som "jailbreakat" sin telefon, men nu meddelar grundaren av butiken att försäljningen av appar ska upphöra.

Storlekarna sägs börja med en 5,8-tums enklare instegsmodell, och prislappen ser ut att fortsätta 2018 års trend med att vara av det saftigare slaget.

Google har nyligen visat upp mer av Fuchsia OS, den tilltänkta ersättaren av Android. I tillhörande nyhet utvecklades en diskussion om framtiden för Android, och hur klokt det är att ha ett system som ska täcka flera produkttyper. Dela gärna med dig av dina tankar!