Jaybird lanserar trådlösa lurarna Jaybird Run

Hörlurstillverkaren Jaybird lanserar nu de trådlösa lurarna Jaybird Run True Wireless, framtagna för löpare.

En av trenderna när det kommer till hörlurar är att släppa två snäckor helt utan sladd mellan. Apple har sina Airpods, Samsung sina Gear Icon X och nu lanserar Jaybird sina Jaybird Run.

Jaybird har samarbetat med några av världens bästa löpare för att ta fram de här helt trådlösa hörlurarna. De är svett- och vattentåliga och kommer med ett trådlöst batterifodral som ger användaren åtta extra timmar. Fullt laddade ger lurarna upp till fyra timmar innan de behöver laddning. Fem minuters laddning ger dig en timmes speltid.

– Jaybird Run är inspirerad av atleter, har testats och byggts tillsammans med löpare som lyssnar på musik eller podcast medan de springer. Vi, som också är löpare, förstår hur hörlurar med sladd ibland är i vägen. Jaybird Run levererar musik utan en enda sladd, så att inget kan stå i vägen för dig och din löpning, säger Jeff Taylor, Jaybird-atlet och ansvarig för samarbetspartners.

För de som vill ha lite mer koll på sina omgivningar går det att använda bara en av snäckorna.

Jaybird Run kommer med ett urval av fenor och pluggar så att de ska passa så bra som möjligt i alla typer av öron. Det sitter en knapp på vardera snäcka och med hjälp av Jaybird-appen kan du styra över vad de ska göra, svara på samtal, höja och sänka volymen eller aktivera Siri.

Med Jaybird-appen går det också att spara ner en EQ-profil till lurarna så att de kommer ihåg det även nästa gång du vill lyssna. Appen kan också hjälpa dig att lokalisera lurarna om du tappat bort dem.

Jaybird Run kommer i två färger, Drift (vita med silverdetaljer) och Jet (svarta med silverdetaljer). De kommer till butik från och med oktober och det rekommenderade priset är 2 099 kronor.

99 har fått in testexemplar av Jaybird Run och återkommer med ett test. Har du några frågor så tveka inte och bege dig till kommentarsfältet nedan.

Kommentarer
3 svar

Den nya appen erbjuder ett snyggt men funktionsmässigt avskalat gränssnitt för den som vill ha sitt podd-lyssnande i snyggt paketerat format.

Den här veckan ställer vi frågor om marknadsföringsfraser eller slogans, både gamla klassiker och mer moderna varianter. Hur många rätt får du?

Steget mot att etablera en enhetlig standard för digitala nycklar till bilar har nu fattats i en grupp som bland annat innefattar Apple, BMW och Samsung.

Se upp i inkorgen! Säkerhetsföretaget Avanan varnar för en typ av bedrägeriförsök som med hjälp av budskap dolda med textstorleken noll tar sig förbi dina skräppostfilter.

Tack till nikka för detta #nyhetstips!

Så här med semestertider på gång för många lyfter vi fram några tips för att undvika att gå i nättrollens fällor. Viktigt att tänka på sinnesfriden och att koppla av. Känn dig fri att också använda tipsen tillbaka i vardagen sedan.

Apple säljer en specialutgåva av Apple Watch framtagen tillsammans med modehuset Hermès. Tidigare har man behövt åka utomlands för att köpa den – men inte nu längre.