fredagsideo

Han gör sitt eget hörlursuttag till Iphone

Saknar du också hörlursuttaget på de nya Iphone-modellerna? Gör som en den här killen som skaffar sig sitt eget uttag.

Det hördes många upprörda röster när Apple förra året visade upp en ny Iphone-modell utan 3,5 millimeters hörlursuttag. Med årets släpp verkar det inte som att Apple någonsin kommer kommer ta tillbaka hörlursuttaget.

Internet har sedan förra året svämmat över med videos och skämt om hur kunder ska kunna få tillbaka sina älskade hörlursuttag. Många av försöken är långt ifrån lyckade och i många fall är de mer ett skämt än ett faktiskt försök.

I denna veckas fredagsvideo får vi följa Scotty som driver Youtube-kanalen Strange Parts när han åker till Kina för att fixa ett fungerande hörlursuttag till sin Iphone. Med detta önskar 99-redaktionen er alla en riktigt skön helg!

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.

Amazon Echo med Alexa må vara en populär röstassistent för det smarta hemmet, men bra ljud har högtalaren inte. Det vill nu Amazon råda bot på med en maffig bashögtalare.

Nu har vi lagt vantarna på en Iphone XS Max i guld. Självklart kan inga tester börja förrän vi packat upp den – häng med.

Betaversionen av IOS 12.1 innehåller referenser till nya modeller av Ipad Pro som kommer under hösten, och ingen är förvånad.