Avsnitt #197: Om Apples september-event

Redaktionen samlas den här veckan i studion för att snacka om Apples september-event.

Andreas Eklöv, Amanda Reventlid och Ida Blix samlas i studion efter Apples september-event och försöker sortera bland känslor, förväntningar och produktfakta.

Tyvärr smög det sig in några små fel i avsnittet. Säkerheten för Face ID ska vara 1:1 000 000 och inte hundratusen som vi råkar säga. Samt att vi när vi pratar om kameran i Iphone 8 Plus och Iphone X får det att låta som att båda dessa har optisk bildstabilisering på båda de bakre linserna, så är inte fallet, det är bara Iphone X som bjuder på detta.

Mycket nöje!

Avsnitt: Om Apples september-event

Längd 42:53, filstorlek 29,66 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
9 svar

Huawei lyckas inte imponera med sin surfplatta Mediapad M5, trots hyfsade funktioner och prestanda. Upplevelsen är för oputsad och priset högre än konkurrenten Ipad.

Här kommer ett finfint litet tips på hur du kan ta bättre bilder med Apples inbygga kamera-app i IOS. Med några enkla tryck kan du ställa in fokus och exponering själv innan du tar bilden – vi visar dig hur.

Med abonnemanget Youtube Premium slipper du reklamen på videotjänsten och hos Youtube Music får du tillgång till bland annat spellistor med musikvideos.

Tack till Cappachino för detta #nyhetstips!

Apple, Google och Amazon... alla vill göra högtalaren till ditt smarta hem. Men Sonos ligger bra till, tack vare snygga produkter som låter bra och funkar tillsammans med annat. Räcker det för att bli vinnaren?

Dags för nytt avsnitt av podden. Det här avsnittet handlar om Sonos, Homepod och Google Home, om Lightning-kontakten och om mobilsurfandet som vara ökar och ökar.

Idag inleds fotbolls-VM med en match mellan värdlandet Ryssland och Saudiarabien. För Iphone-användare finns Siri här för att svara på frågor.