Avsnitt #197: Om Apples september-event

Redaktionen samlas den här veckan i studion för att snacka om Apples september-event.

Andreas Eklöv, Amanda Reventlid och Ida Blix samlas i studion efter Apples september-event och försöker sortera bland känslor, förväntningar och produktfakta.

Tyvärr smög det sig in några små fel i avsnittet. Säkerheten för Face ID ska vara 1:1 000 000 och inte hundratusen som vi råkar säga. Samt att vi när vi pratar om kameran i Iphone 8 Plus och Iphone X får det att låta som att båda dessa har optisk bildstabilisering på båda de bakre linserna, så är inte fallet, det är bara Iphone X som bjuder på detta.

Mycket nöje!

Avsnitt: Om Apples september-event

Längd 42:53, filstorlek 29,66 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
9 svar

I dagsläget kan det mesta mäta vad vi gör och ge lite tips och trix på vad i vardagen vi bör ändra på. Men detta kan också gå överstyr.

För att Postnord ska klara av att hantera det nya systemet för lagring av paket från länder utanför EU kommer de nu bygga ett nytt lager i Örebro samt anställa runt 90 personer.

Amanda fortsätter sitt musikäventyr och denna gång dyker hon ner i havet som är Bluetooth, Airplay och Spotify Connect, och passar på att gå igenom vilken högtalare som passar till vad.

Denna vecka kollar vi hur bra koll du egentligen har på musiktjänster. In och testa dina kunskaper!

Enligt ett läckt dokument ser Nokia ingen framtid för företagets hälsoprodukter under namnet Nokia Health (tidigare Withings).

Kontanter är ute och plastkorten tappar snabbt sin charm med alla mobila betallösningar som kommer. Ida satte sig ned med Mastercard för att prata om utvecklingen.