Avsnitt #197: Om Apples september-event

Redaktionen samlas den här veckan i studion för att snacka om Apples september-event.

Andreas Eklöv, Amanda Reventlid och Ida Blix samlas i studion efter Apples september-event och försöker sortera bland känslor, förväntningar och produktfakta.

Tyvärr smög det sig in några små fel i avsnittet. Säkerheten för Face ID ska vara 1:1 000 000 och inte hundratusen som vi råkar säga. Samt att vi när vi pratar om kameran i Iphone 8 Plus och Iphone X får det att låta som att båda dessa har optisk bildstabilisering på båda de bakre linserna, så är inte fallet, det är bara Iphone X som bjuder på detta.

Mycket nöje!

Avsnitt: Om Apples september-event

Längd 42:53, filstorlek 29,66 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
9 svar

Ida och Jakob berättar lite om hur det går med testerna av Iphone XS Max och Apple Watch S4, men hinner också prata om Amazons långa lista med nya prylar för det smarta hemmet. Missa inte det!

Apple är som bekant noga med detaljerna, och det visas inte minst här där vi får följa med bakom kulisserna när de nya urtavlorna till Apple Watch skapas.

99:s testlabb har fått in en ny klocka att testa: Apple Watch Series 4, och här delar vi med oss av våra första intryck.

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.