Instagram får ljud vid autouppspelning

I en ny uppdatering av Instagram autospelas även ljud i videor.

När du går igenom ditt flöde på Instagram börjar videoklipp automatiskt att spelas upp men för att ljudet ska börja spelas måste du klicka på klippet. I en ny uppdatering har det blivit ändring på detta. Numera kommer ljudet automatiskt spelas upp tillsammans med videon.

Ljudet kommer dock inte börjas spelas upp automatiskt med en gång. När du går in i appen är ljudet inte påslaget, men om du trycker på en video för att aktivera ljudet aktiverar du ljudet på alla nästkommande videoklipp.

När du stänger ner appen återställs funktionen och nästa gång du går in kommer ljudet vara avstängt.

Tidigare i år meddelade Facebook att de skulle införa en liknade uppdatering men detta väckte många upprörda röster och Facebook verkar avvakta med uppdateringen.

Kommentarer
3 svar

Årets nya Iphone-modeller är här! Här går vi igenom vad du bör tänka på innan du byter till en ny telefon och hur du gör för att flytta allt från din gamla. Efteråt kan du lämna din gamla telefon till någon ny eller kanske sälja den.

Med IOS 12 dök äntligen appen Genvägar upp. Har du hunnit kika på den och framför allt – har du satt upp några genvägar? Tipsa om dina favorit i den här tråden.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Ida och Jakob berättar lite om hur det går med testerna av Iphone XS Max och Apple Watch S4, men hinner också prata om Amazons långa lista med nya prylar för det smarta hemmet. Missa inte det!

Apple är som bekant noga med detaljerna, och det visas inte minst här där vi får följa med bakom kulisserna när de nya urtavlorna till Apple Watch skapas.

99:s testlabb har fått in en ny klocka att testa: Apple Watch Series 4, och här delar vi med oss av våra första intryck.