Instagram får ljud vid autouppspelning

I en ny uppdatering av Instagram autospelas även ljud i videor.

När du går igenom ditt flöde på Instagram börjar videoklipp automatiskt att spelas upp men för att ljudet ska börja spelas måste du klicka på klippet. I en ny uppdatering har det blivit ändring på detta. Numera kommer ljudet automatiskt spelas upp tillsammans med videon.

Ljudet kommer dock inte börjas spelas upp automatiskt med en gång. När du går in i appen är ljudet inte påslaget, men om du trycker på en video för att aktivera ljudet aktiverar du ljudet på alla nästkommande videoklipp.

När du stänger ner appen återställs funktionen och nästa gång du går in kommer ljudet vara avstängt.

Tidigare i år meddelade Facebook att de skulle införa en liknade uppdatering men detta väckte många upprörda röster och Facebook verkar avvakta med uppdateringen.

Kommentarer
3 svar

Det finns många som önskar sig en ny modell av den lilla och behändiga Iphone SE, och Ida Blix håller med. I en värld av allt större mobiler behövs något greppvänligt och lagom.

Det må bara midsommar idag och troligen regnar det bara därför – men för att du ska vara redo för resten av sommarens soliga dagar kommer här en repris på hur du enkelt bygger ihop din egen utomhusbiograf.

Den nya appen erbjuder ett snyggt men funktionsmässigt avskalat gränssnitt för den som vill ha sitt podd-lyssnande i snyggt paketerat format.

Den här veckan ställer vi frågor om marknadsföringsfraser eller slogans, både gamla klassiker och mer moderna varianter. Hur många rätt får du?

Steget mot att etablera en enhetlig standard för digitala nycklar till bilar har nu fattats i en grupp som bland annat innefattar Apple, BMW och Samsung.

Se upp i inkorgen! Säkerhetsföretaget Avanan varnar för en typ av bedrägeriförsök som med hjälp av budskap dolda med textstorleken noll tar sig förbi dina skräppostfilter.

Tack till nikka för detta #nyhetstips!