Instagram får ljud vid autouppspelning

I en ny uppdatering av Instagram autospelas även ljud i videor.

När du går igenom ditt flöde på Instagram börjar videoklipp automatiskt att spelas upp men för att ljudet ska börja spelas måste du klicka på klippet. I en ny uppdatering har det blivit ändring på detta. Numera kommer ljudet automatiskt spelas upp tillsammans med videon.

Ljudet kommer dock inte börjas spelas upp automatiskt med en gång. När du går in i appen är ljudet inte påslaget, men om du trycker på en video för att aktivera ljudet aktiverar du ljudet på alla nästkommande videoklipp.

När du stänger ner appen återställs funktionen och nästa gång du går in kommer ljudet vara avstängt.

Tidigare i år meddelade Facebook att de skulle införa en liknade uppdatering men detta väckte många upprörda röster och Facebook verkar avvakta med uppdateringen.

Kommentarer
3 svar

När Samsung presenterar sitt nya flaggskepp Samsung Galaxy S9 ligger nästan allt fokus på den nya kameran som får variabel bländare och ett nytt super slow motion-läge.

Huawei inledde mobilmässan med att presentera en rad olika nya mobila produkter, däribland bärbara datorer och surfplattor, och den första kommersiella 5G-satsningen.

Podden är tillbaka! Redaktionen pratar om MWC 2018, mobilspel med eller utan handkontroll och om prylar som är beroende av molntjänster.

I dagsläget kan det mesta mäta vad vi gör och ge lite tips och trix på vad i vardagen vi bör ändra på. Men detta kan också gå överstyr.

För att Postnord ska klara av att hantera det nya systemet för lagring av paket från länder utanför EU kommer de nu bygga ett nytt lager i Örebro samt anställa runt 90 personer.

Amanda fortsätter sitt musikäventyr och denna gång dyker hon ner i havet som är Bluetooth, Airplay och Spotify Connect, och passar på att gå igenom vilken högtalare som passar till vad.