quizresultat

Resultat: Vad hände egentligen under Apples event?

Hur gick det i förra veckans quiz? Gå in och jämför ditt resultat med andras.

Numera kan vi få ut mer statistik än bara hur många som gjort våra quiz. Vi vill så klart dela med oss av denna statistik till er – så här kommer den första i raden av många resultatrapporter av hur det gick för er som gjorde torsdagsquizet. Varje onsdag kommer vi rapportera hur det gick i förra veckans quiz.

Det var 487 personer som gjorde quizet om Apples september-event och så här fördelade sig resultaten:

Frågan som flest svarade fel på var hur många gånger Phil Schiller sa ordet amazing. Endast 35 procent gissade rätt på denna fråga. Det rätta svaret var 8 gånger.

Hur många gånger sa Phil Schiller amazing? Bara 35 procent svarade rätt.

Frågan som ingen verkade ha problem med var vad som hände Craig Federighi när han skulle demonstrera Iphone X. När han först skulle väcka telefonen strulade Face ID, vilket har lätt till vilda spekulationen bland annat här på 99.

Vad hände Craig Federighi när han skulle demonstera Iphone X? Hela 97 procent svarade rätt.

Har du inte gjort veckans quiz? Gör det här vettja!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Kommentarer
21 svar

Huawei lyckas inte imponera med sin surfplatta Mediapad M5, trots hyfsade funktioner och prestanda. Upplevelsen är för oputsad och priset högre än konkurrenten Ipad.

Här kommer ett finfint litet tips på hur du kan ta bättre bilder med Apples inbygga kamera-app i IOS. Med några enkla tryck kan du ställa in fokus och exponering själv innan du tar bilden – vi visar dig hur.

Med abonnemanget Youtube Premium slipper du reklamen på videotjänsten och hos Youtube Music får du tillgång till bland annat spellistor med musikvideos.

Tack till Cappachino för detta #nyhetstips!

Apple, Google och Amazon... alla vill göra högtalaren till ditt smarta hem. Men Sonos ligger bra till, tack vare snygga produkter som låter bra och funkar tillsammans med annat. Räcker det för att bli vinnaren?

Dags för nytt avsnitt av podden. Det här avsnittet handlar om Sonos, Homepod och Google Home, om Lightning-kontakten och om mobilsurfandet som vara ökar och ökar.

Idag inleds fotbolls-VM med en match mellan värdlandet Ryssland och Saudiarabien. För Iphone-användare finns Siri här för att svara på frågor.