quizresultat

Resultat: Vad hände egentligen under Apples event?

Hur gick det i förra veckans quiz? Gå in och jämför ditt resultat med andras.

Numera kan vi få ut mer statistik än bara hur många som gjort våra quiz. Vi vill så klart dela med oss av denna statistik till er – så här kommer den första i raden av många resultatrapporter av hur det gick för er som gjorde torsdagsquizet. Varje onsdag kommer vi rapportera hur det gick i förra veckans quiz.

Det var 487 personer som gjorde quizet om Apples september-event och så här fördelade sig resultaten:

Frågan som flest svarade fel på var hur många gånger Phil Schiller sa ordet amazing. Endast 35 procent gissade rätt på denna fråga. Det rätta svaret var 8 gånger.

Hur många gånger sa Phil Schiller amazing? Bara 35 procent svarade rätt.

Frågan som ingen verkade ha problem med var vad som hände Craig Federighi när han skulle demonstrera Iphone X. När han först skulle väcka telefonen strulade Face ID, vilket har lätt till vilda spekulationen bland annat här på 99.

Vad hände Craig Federighi när han skulle demonstera Iphone X? Hela 97 procent svarade rätt.

Har du inte gjort veckans quiz? Gör det här vettja!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Kommentarer
21 svar

Ida och Jakob berättar lite om hur det går med testerna av Iphone XS Max och Apple Watch S4, men hinner också prata om Amazons långa lista med nya prylar för det smarta hemmet. Missa inte det!

Apple är som bekant noga med detaljerna, och det visas inte minst här där vi får följa med bakom kulisserna när de nya urtavlorna till Apple Watch skapas.

99:s testlabb har fått in en ny klocka att testa: Apple Watch Series 4, och här delar vi med oss av våra första intryck.

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.