quizresultat

Resultat: Vad hände egentligen under Apples event?

Hur gick det i förra veckans quiz? Gå in och jämför ditt resultat med andras.

Numera kan vi få ut mer statistik än bara hur många som gjort våra quiz. Vi vill så klart dela med oss av denna statistik till er – så här kommer den första i raden av många resultatrapporter av hur det gick för er som gjorde torsdagsquizet. Varje onsdag kommer vi rapportera hur det gick i förra veckans quiz.

Det var 487 personer som gjorde quizet om Apples september-event och så här fördelade sig resultaten:

Frågan som flest svarade fel på var hur många gånger Phil Schiller sa ordet amazing. Endast 35 procent gissade rätt på denna fråga. Det rätta svaret var 8 gånger.

Hur många gånger sa Phil Schiller amazing? Bara 35 procent svarade rätt.

Frågan som ingen verkade ha problem med var vad som hände Craig Federighi när han skulle demonstrera Iphone X. När han först skulle väcka telefonen strulade Face ID, vilket har lätt till vilda spekulationen bland annat här på 99.

Vad hände Craig Federighi när han skulle demonstera Iphone X? Hela 97 procent svarade rätt.

Har du inte gjort veckans quiz? Gör det här vettja!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Kommentarer
21 svar

Amanda fortsätter sitt musikäventyr och denna gång dyker hon ner i havet som är Bluetooth, Airplay och Spotify Connect, och passar på att gå igenom vilken högtalare som passar till vad.

Denna vecka kollar vi hur bra koll du egentligen har på musiktjänster. In och testa dina kunskaper!

Enligt ett läckt dokument ser Nokia ingen framtid för företagets hälsoprodukter under namnet Nokia Health (tidigare Withings).

Kontanter är ute och plastkorten tappar snabbt sin charm med alla mobila betallösningar som kommer. Ida satte sig ned med Mastercard för att prata om utvecklingen.

Swype var länge ett populärt tangentbordsalterantiv för Android, och hittade också in i App Store, men nu meddelar utvecklarna att det inte kommer några fler uppdateringar.

Googles systerbolag Verily har tagit fram en artificiell intelligens som kan identifiera om en patient kan drabbas av hjärt- och kärlsjukdomar genom att analysera patientens ögonbotten.