Flic-användare bör vänta med att uppdatera till IOS 11

Idag släpps den skarpa versionen av IOS 11, men den som använder sig av den smarta knappen Flic kan med fördel vänta ett litet tag till.

Idag kommer Apple att uppdatera flera av sina operativsystem såsom Watch OS, TV OS och IOS. De som väntar på Mac OS får dock vänta till 25 september. Men för vissa verkar det som att det kan vara bättre att öva sitt tålamod genom att vänta med att installera IOS 11 ett tag till.

Om du är en Flic-användare kan det vara värt att vänta till att företaget uppdaterar sin app innan du installerar IOS 11. Utvecklarna har märkt en ändring i senaste versionen av IOS 11 som gör att Flic-appen inte fungerar som den ska. De har inte möjlighet att rätta till felet innnan IOS 11 släpps men menar att användare kan vänta sig en uppdatering inom kort.

Fakta: Flic

Vad är det?
En smart knapp som kopplas via Bluetooth till en smart mobil
Funktioner
Konfigurera knappen i den tillhörande appen att göra olika saker beroende på om du trycker, dubbeltrycker eller håller in den. Går att fästa på exempelvis en vägg, eller på kläder via en medföljande klämma.
Färger
vit, svart, turkos, gul eller grön
Systemkrav
Fungerar med Iphone 4S eller senare, eller tredje generationens Ipad.
Pris
39 dollar inklusive frakt (ungefär 327 kronor)
Läs mer
99mac testar knappen Flic
Flic kommer till Mac

Ida och Jakob berättar lite om hur det går med testerna av Iphone XS Max och Apple Watch S4, men hinner också prata om Amazons långa lista med nya prylar för det smarta hemmet. Missa inte det!

Apple är som bekant noga med detaljerna, och det visas inte minst här där vi får följa med bakom kulisserna när de nya urtavlorna till Apple Watch skapas.

99:s testlabb har fått in en ny klocka att testa: Apple Watch Series 4, och här delar vi med oss av våra första intryck.

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.