Flic-användare bör vänta med att uppdatera till IOS 11

Idag släpps den skarpa versionen av IOS 11, men den som använder sig av den smarta knappen Flic kan med fördel vänta ett litet tag till.

Idag kommer Apple att uppdatera flera av sina operativsystem såsom Watch OS, TV OS och IOS. De som väntar på Mac OS får dock vänta till 25 september. Men för vissa verkar det som att det kan vara bättre att öva sitt tålamod genom att vänta med att installera IOS 11 ett tag till.

Om du är en Flic-användare kan det vara värt att vänta till att företaget uppdaterar sin app innan du installerar IOS 11. Utvecklarna har märkt en ändring i senaste versionen av IOS 11 som gör att Flic-appen inte fungerar som den ska. De har inte möjlighet att rätta till felet innnan IOS 11 släpps men menar att användare kan vänta sig en uppdatering inom kort.

Fakta: Flic

Vad är det?
En smart knapp som kopplas via Bluetooth till en smart mobil
Funktioner
Konfigurera knappen i den tillhörande appen att göra olika saker beroende på om du trycker, dubbeltrycker eller håller in den. Går att fästa på exempelvis en vägg, eller på kläder via en medföljande klämma.
Färger
vit, svart, turkos, gul eller grön
Systemkrav
Fungerar med Iphone 4S eller senare, eller tredje generationens Ipad.
Pris
39 dollar inklusive frakt (ungefär 327 kronor)
Läs mer
99mac testar knappen Flic
Flic kommer till Mac

Huawei lyckas inte imponera med sin surfplatta Mediapad M5, trots hyfsade funktioner och prestanda. Upplevelsen är för oputsad och priset högre än konkurrenten Ipad.

Här kommer ett finfint litet tips på hur du kan ta bättre bilder med Apples inbygga kamera-app i IOS. Med några enkla tryck kan du ställa in fokus och exponering själv innan du tar bilden – vi visar dig hur.

Med abonnemanget Youtube Premium slipper du reklamen på videotjänsten och hos Youtube Music får du tillgång till bland annat spellistor med musikvideos.

Tack till Cappachino för detta #nyhetstips!

Apple, Google och Amazon... alla vill göra högtalaren till ditt smarta hem. Men Sonos ligger bra till, tack vare snygga produkter som låter bra och funkar tillsammans med annat. Räcker det för att bli vinnaren?

Dags för nytt avsnitt av podden. Det här avsnittet handlar om Sonos, Homepod och Google Home, om Lightning-kontakten och om mobilsurfandet som vara ökar och ökar.

Idag inleds fotbolls-VM med en match mellan värdlandet Ryssland och Saudiarabien. För Iphone-användare finns Siri här för att svara på frågor.