Oneplus 5 kommer i specialversion

Oneplus släpper sin Oneplus 5 i en begränsad specialutgåva de tagit fram i samarbete med designern Jean-Charles de Castelbajac.

Tidigare har Oneplus avslöjat att de samarbetar med den franska designern Jean-Charles de Castelbajac och nu finns resultatet ett beskåda i form av produktfamiljen Callection. Den består av väskor, kepsar, t-shirts och en begränsad upplaga av Oneplus 5 som alla återspeglar Castelbajacs signaturstil.

Callaction går att köpa vid ett pop-up event i modebutiken Colette i Paris den 22 september, men kommer också att finnas via oneplus.net/jcc.

Oneplus 5 JCC+ bjuder på 8 gigabyte primärminne, 128 gigabyte lagring och en kamera med dubbla linser. Från den 2 oktober går det att köpa via Oneplus webbplats för 5 495 kronor.

Kommentarer
1 svar

Ida och Jakob berättar lite om hur det går med testerna av Iphone XS Max och Apple Watch S4, men hinner också prata om Amazons långa lista med nya prylar för det smarta hemmet. Missa inte det!

Apple är som bekant noga med detaljerna, och det visas inte minst här där vi får följa med bakom kulisserna när de nya urtavlorna till Apple Watch skapas.

99:s testlabb har fått in en ny klocka att testa: Apple Watch Series 4, och här delar vi med oss av våra första intryck.

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.