Oneplus 5 kommer i specialversion

Oneplus släpper sin Oneplus 5 i en begränsad specialutgåva de tagit fram i samarbete med designern Jean-Charles de Castelbajac.

Tidigare har Oneplus avslöjat att de samarbetar med den franska designern Jean-Charles de Castelbajac och nu finns resultatet ett beskåda i form av produktfamiljen Callection. Den består av väskor, kepsar, t-shirts och en begränsad upplaga av Oneplus 5 som alla återspeglar Castelbajacs signaturstil.

Callaction går att köpa vid ett pop-up event i modebutiken Colette i Paris den 22 september, men kommer också att finnas via oneplus.net/jcc.

Oneplus 5 JCC+ bjuder på 8 gigabyte primärminne, 128 gigabyte lagring och en kamera med dubbla linser. Från den 2 oktober går det att köpa via Oneplus webbplats för 5 495 kronor.

Kommentarer
1 svar

Huawei lyckas inte imponera med sin surfplatta Mediapad M5, trots hyfsade funktioner och prestanda. Upplevelsen är för oputsad och priset högre än konkurrenten Ipad.

Här kommer ett finfint litet tips på hur du kan ta bättre bilder med Apples inbygga kamera-app i IOS. Med några enkla tryck kan du ställa in fokus och exponering själv innan du tar bilden – vi visar dig hur.

Med abonnemanget Youtube Premium slipper du reklamen på videotjänsten och hos Youtube Music får du tillgång till bland annat spellistor med musikvideos.

Tack till Cappachino för detta #nyhetstips!

Apple, Google och Amazon... alla vill göra högtalaren till ditt smarta hem. Men Sonos ligger bra till, tack vare snygga produkter som låter bra och funkar tillsammans med annat. Räcker det för att bli vinnaren?

Dags för nytt avsnitt av podden. Det här avsnittet handlar om Sonos, Homepod och Google Home, om Lightning-kontakten och om mobilsurfandet som vara ökar och ökar.

Idag inleds fotbolls-VM med en match mellan värdlandet Ryssland och Saudiarabien. För Iphone-användare finns Siri här för att svara på frågor.