Oneplus 5 kommer i specialversion

Oneplus släpper sin Oneplus 5 i en begränsad specialutgåva de tagit fram i samarbete med designern Jean-Charles de Castelbajac.

Tidigare har Oneplus avslöjat att de samarbetar med den franska designern Jean-Charles de Castelbajac och nu finns resultatet ett beskåda i form av produktfamiljen Callection. Den består av väskor, kepsar, t-shirts och en begränsad upplaga av Oneplus 5 som alla återspeglar Castelbajacs signaturstil.

Callaction går att köpa vid ett pop-up event i modebutiken Colette i Paris den 22 september, men kommer också att finnas via oneplus.net/jcc.

Oneplus 5 JCC+ bjuder på 8 gigabyte primärminne, 128 gigabyte lagring och en kamera med dubbla linser. Från den 2 oktober går det att köpa via Oneplus webbplats för 5 495 kronor.

Kommentarer
1 svar

Amanda fortsätter sitt musikäventyr och denna gång dyker hon ner i havet som är Bluetooth, Airplay och Spotify Connect, och passar på att gå igenom vilken högtalare som passar till vad.

Denna vecka kollar vi hur bra koll du egentligen har på musiktjänster. In och testa dina kunskaper!

Enligt ett läckt dokument ser Nokia ingen framtid för företagets hälsoprodukter under namnet Nokia Health (tidigare Withings).

Kontanter är ute och plastkorten tappar snabbt sin charm med alla mobila betallösningar som kommer. Ida satte sig ned med Mastercard för att prata om utvecklingen.

Swype var länge ett populärt tangentbordsalterantiv för Android, och hittade också in i App Store, men nu meddelar utvecklarna att det inte kommer några fler uppdateringar.

Googles systerbolag Verily har tagit fram en artificiell intelligens som kan identifiera om en patient kan drabbas av hjärt- och kärlsjukdomar genom att analysera patientens ögonbotten.