Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Avsnitt #198: Läckspecialisten

Ny vecka, nytt avsnitt av vår poddradio. Vi pratar bland annat om Googles kommande event, Nokia 8 och tv-licensen som ser ut att flytta till skattesedeln.

Välkomna till ännu en fantastisk podd-lördag. Andreas "Läckan" Eklöv lär oss den här veckan i stort sett allt vi behöver veta om Googles event den 4 oktober. Ida Blix ser fram emot Nest Hello, och Amanda Reventlid pratar dessutom om Nokia 8 och det pratas också om tv-licensen som ser ut att flyttas till skattesedeln.

Mycket nöje!

Avsnitt: Läckspecialisten

Längd 54:27, filstorlek 37,88 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
10 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.