Super Mario Run får nya banor

I en ny uppdatering får mobilspelet Super Mario Run en ny värld med nya banor, nya fiender och spelmekaniker. Spelet kommer även att reas ut till halva priset under en tvåveckors period.

Förra året presenterades Nintendo ett nytt mobilspel under Apples september-event, nämligen Super Mario Run. Ivriga spelare på IOS fick vänta nästan till jul och Android-användare fick vänta ända tills 23 mars innan de kunde ladda ner spelet.

Den 29 september kommer Nintendo släppa en större uppdatering som ger spelare fler banor i form av en ny värld vid namn World Star, möjlighet att spela som Daisy, nya fienden och spelmekaniker.

Spelet kommer även att reas ut för halva priset i två veckor, från 29 september till 12 oktober.

Det är oklart om uppdateringen och rean gäller för både Android- och IOS-användare eller om den till en början endast dyker upp i Apples App Store.

Läs mer:

Super Mario Run till Android denna vecka
Super Mario Run till IOS 15 december
Jultips: Spring med rörmokaren Mario

Källa:

9to5Mac: Super Mario Run update to bring new world and characters, temporary 50% price cut

Kommentarer
2 svar

Ida och Jakob berättar lite om hur det går med testerna av Iphone XS Max och Apple Watch S4, men hinner också prata om Amazons långa lista med nya prylar för det smarta hemmet. Missa inte det!

Apple är som bekant noga med detaljerna, och det visas inte minst här där vi får följa med bakom kulisserna när de nya urtavlorna till Apple Watch skapas.

99:s testlabb har fått in en ny klocka att testa: Apple Watch Series 4, och här delar vi med oss av våra första intryck.

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.