Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Super Mario Run får nya banor

I en ny uppdatering får mobilspelet Super Mario Run en ny värld med nya banor, nya fiender och spelmekaniker. Spelet kommer även att reas ut till halva priset under en tvåveckors period.

Förra året presenterades Nintendo ett nytt mobilspel under Apples september-event, nämligen Super Mario Run. Ivriga spelare på IOS fick vänta nästan till jul och Android-användare fick vänta ända tills 23 mars innan de kunde ladda ner spelet.

Den 29 september kommer Nintendo släppa en större uppdatering som ger spelare fler banor i form av en ny värld vid namn World Star, möjlighet att spela som Daisy, nya fienden och spelmekaniker.

Spelet kommer även att reas ut för halva priset i två veckor, från 29 september till 12 oktober.

Det är oklart om uppdateringen och rean gäller för både Android- och IOS-användare eller om den till en början endast dyker upp i Apples App Store.

Läs mer:

Super Mario Run till Android denna vecka
Super Mario Run till IOS 15 december
Jultips: Spring med rörmokaren Mario

Källa:

9to5Mac: Super Mario Run update to bring new world and characters, temporary 50% price cut

Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.