Super Mario Run får nya banor

I en ny uppdatering får mobilspelet Super Mario Run en ny värld med nya banor, nya fiender och spelmekaniker. Spelet kommer även att reas ut till halva priset under en tvåveckors period.

Förra året presenterades Nintendo ett nytt mobilspel under Apples september-event, nämligen Super Mario Run. Ivriga spelare på IOS fick vänta nästan till jul och Android-användare fick vänta ända tills 23 mars innan de kunde ladda ner spelet.

Den 29 september kommer Nintendo släppa en större uppdatering som ger spelare fler banor i form av en ny värld vid namn World Star, möjlighet att spela som Daisy, nya fienden och spelmekaniker.

Spelet kommer även att reas ut för halva priset i två veckor, från 29 september till 12 oktober.

Det är oklart om uppdateringen och rean gäller för både Android- och IOS-användare eller om den till en början endast dyker upp i Apples App Store.

Läs mer:

Super Mario Run till Android denna vecka
Super Mario Run till IOS 15 december
Jultips: Spring med rörmokaren Mario

Källa:

9to5Mac: Super Mario Run update to bring new world and characters, temporary 50% price cut

Kommentarer
2 svar

Amanda fortsätter sitt musikäventyr och denna gång dyker hon ner i havet som är Bluetooth, Airplay och Spotify Connect, och passar på att gå igenom vilken högtalare som passar till vad.

Denna vecka kollar vi hur bra koll du egentligen har på musiktjänster. In och testa dina kunskaper!

Enligt ett läckt dokument ser Nokia ingen framtid för företagets hälsoprodukter under namnet Nokia Health (tidigare Withings).

Kontanter är ute och plastkorten tappar snabbt sin charm med alla mobila betallösningar som kommer. Ida satte sig ned med Mastercard för att prata om utvecklingen.

Swype var länge ett populärt tangentbordsalterantiv för Android, och hittade också in i App Store, men nu meddelar utvecklarna att det inte kommer några fler uppdateringar.

Googles systerbolag Verily har tagit fram en artificiell intelligens som kan identifiera om en patient kan drabbas av hjärt- och kärlsjukdomar genom att analysera patientens ögonbotten.