Super Mario Run får nya banor

I en ny uppdatering får mobilspelet Super Mario Run en ny värld med nya banor, nya fiender och spelmekaniker. Spelet kommer även att reas ut till halva priset under en tvåveckors period.

Förra året presenterades Nintendo ett nytt mobilspel under Apples september-event, nämligen Super Mario Run. Ivriga spelare på IOS fick vänta nästan till jul och Android-användare fick vänta ända tills 23 mars innan de kunde ladda ner spelet.

Den 29 september kommer Nintendo släppa en större uppdatering som ger spelare fler banor i form av en ny värld vid namn World Star, möjlighet att spela som Daisy, nya fienden och spelmekaniker.

Spelet kommer även att reas ut för halva priset i två veckor, från 29 september till 12 oktober.

Det är oklart om uppdateringen och rean gäller för både Android- och IOS-användare eller om den till en början endast dyker upp i Apples App Store.

Läs mer:

Super Mario Run till Android denna vecka
Super Mario Run till IOS 15 december
Jultips: Spring med rörmokaren Mario

Källa:

9to5Mac: Super Mario Run update to bring new world and characters, temporary 50% price cut

Kommentarer
2 svar

Huawei lyckas inte imponera med sin surfplatta Mediapad M5, trots hyfsade funktioner och prestanda. Upplevelsen är för oputsad och priset högre än konkurrenten Ipad.

Här kommer ett finfint litet tips på hur du kan ta bättre bilder med Apples inbygga kamera-app i IOS. Med några enkla tryck kan du ställa in fokus och exponering själv innan du tar bilden – vi visar dig hur.

Med abonnemanget Youtube Premium slipper du reklamen på videotjänsten och hos Youtube Music får du tillgång till bland annat spellistor med musikvideos.

Tack till Cappachino för detta #nyhetstips!

Apple, Google och Amazon... alla vill göra högtalaren till ditt smarta hem. Men Sonos ligger bra till, tack vare snygga produkter som låter bra och funkar tillsammans med annat. Räcker det för att bli vinnaren?

Dags för nytt avsnitt av podden. Det här avsnittet handlar om Sonos, Homepod och Google Home, om Lightning-kontakten och om mobilsurfandet som vara ökar och ökar.

Idag inleds fotbolls-VM med en match mellan värdlandet Ryssland och Saudiarabien. För Iphone-användare finns Siri här för att svara på frågor.