99 söker frilansskribenter

Vi letar efter drivna frilansande eldsjälar som brinner för vad vi kallar det digitala vardagslivet – teknik, prylar, mobiler och det smarta hemmet. Vill du jobba tillsammans med oss?

Det är full fart på 99 och vi arbetar för fullt på att förverkliga våra ambitioner som vi berättade om i Välkommen till 99-artikeln tidigare i augusti. Vi vill stärka upp redaktionen med nya frilansare och söker bland annat efter nyhetsskribenter som kan arbeta tätt ihop med redaktionen.

Vi söker dig som:

  • Har kunskaper inom och/eller stort intresse för det digitala vardagslivet: teknik, prylar, tjänster och det smarta hemmet.

  • Har god förmåga att uttrycka dig i skrift, är väl bevandrad i både det svenska och engelska språket.

  • Är eller vill vara aktiv på 99:s forum.

  • Har fyllt 18 år.

Pluspoäng om du också kan vara tillgänglig helger och kvällar och om du bor i Stockholm, eller kan tänka dig att resa hit ibland (vi vill ju väldigt gärna träffa den som skriver för oss). Framför allt behöver vi förstärkning på nyhetsfronten, men brinner du för tester, guider eller annat som passar in på 99 vill vi gärna höra ifrån dig också. Värt att understryka är att det utgår ersättning för frilansjobb hos oss.

Vi hoppas så klart att du är intresserad av att hjälpa oss nå vår vision om intresseväckande, underhållande och djuplodande innehåll runt det som påverkar oss alla – det digitala vardagsliv vi alla lever just nu!

Om det här låter intressant så hör av dig:

  • Maila redaktionen@99.se med "Frilans 99" i ämnesraden. Vi bevakar inkorgen löpande och svarar så snart vi ser ditt meddelande.

  • Presentera dig själv, intresse och tidigare erfarenheter.

  • Svara gärna också på varför du är intresserad av att skriva för oss, vad du helst vill bidra med samt vad du har för relation till 99 i dagsläget.

Ida och Jakob berättar lite om hur det går med testerna av Iphone XS Max och Apple Watch S4, men hinner också prata om Amazons långa lista med nya prylar för det smarta hemmet. Missa inte det!

Apple är som bekant noga med detaljerna, och det visas inte minst här där vi får följa med bakom kulisserna när de nya urtavlorna till Apple Watch skapas.

99:s testlabb har fått in en ny klocka att testa: Apple Watch Series 4, och här delar vi med oss av våra första intryck.

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.