99 söker frilansskribenter

Vi letar efter drivna frilansande eldsjälar som brinner för vad vi kallar det digitala vardagslivet – teknik, prylar, mobiler och det smarta hemmet. Vill du jobba tillsammans med oss?

Det är full fart på 99 och vi arbetar för fullt på att förverkliga våra ambitioner som vi berättade om i Välkommen till 99-artikeln tidigare i augusti. Vi vill stärka upp redaktionen med nya frilansare och söker bland annat efter nyhetsskribenter som kan arbeta tätt ihop med redaktionen.

Vi söker dig som:

  • Har kunskaper inom och/eller stort intresse för det digitala vardagslivet: teknik, prylar, tjänster och det smarta hemmet.

  • Har god förmåga att uttrycka dig i skrift, är väl bevandrad i både det svenska och engelska språket.

  • Är eller vill vara aktiv på 99:s forum.

  • Har fyllt 18 år.

Pluspoäng om du också kan vara tillgänglig helger och kvällar och om du bor i Stockholm, eller kan tänka dig att resa hit ibland (vi vill ju väldigt gärna träffa den som skriver för oss). Framför allt behöver vi förstärkning på nyhetsfronten, men brinner du för tester, guider eller annat som passar in på 99 vill vi gärna höra ifrån dig också. Värt att understryka är att det utgår ersättning för frilansjobb hos oss.

Vi hoppas så klart att du är intresserad av att hjälpa oss nå vår vision om intresseväckande, underhållande och djuplodande innehåll runt det som påverkar oss alla – det digitala vardagsliv vi alla lever just nu!

Om det här låter intressant så hör av dig:

  • Maila redaktionen@99.se med "Frilans 99" i ämnesraden. Vi bevakar inkorgen löpande och svarar så snart vi ser ditt meddelande.

  • Presentera dig själv, intresse och tidigare erfarenheter.

  • Svara gärna också på varför du är intresserad av att skriva för oss, vad du helst vill bidra med samt vad du har för relation till 99 i dagsläget.

Längtar du efter en portabel och vattentålig högtalare med inbyggt smart röstassistent, då är det förmodligen JBL Link 20 du behöver.

Specialversionen av Oneplus 6T får ett Mclaren-inspirerat utseende, 10 gigabyte primärminne och extra snabb snabbladdning. 99 närvarar vid lanseringseventet utanför London.

Svenska betaltjänsten Klarna får nu stöd för Apple Pay. Det betyder i praktiken att även de som har banker och betalkort som inte har stöd kan använda Apple Pay genom Klarna.

Inför lanseringen av Mate 20 Pro skröt Huawei att företagets Kirin 980-processor skulle vara betydligt snabbare än konkurrenten Apples A12 Bionic-processor. Nu har telefonerna gått en match mot varandra.

Google Plus är Facebook-utmanaren som kom av sig, och efter att ännu mer data läckt kommer nu tjänsten att stänga ned redan i april.

Kommer du ihåg Infinity Blade-spelen som ofta visades upp på Apples presentationer som exempel på vad som var tekniskt möjligt på IOS? Epic har nu tagit bort dem från App Store.