99 söker frilansskribenter

Vi letar efter drivna frilansande eldsjälar som brinner för vad vi kallar det digitala vardagslivet – teknik, prylar, mobiler och det smarta hemmet. Vill du jobba tillsammans med oss?

Det är full fart på 99 och vi arbetar för fullt på att förverkliga våra ambitioner som vi berättade om i Välkommen till 99-artikeln tidigare i augusti. Vi vill stärka upp redaktionen med nya frilansare och söker bland annat efter nyhetsskribenter som kan arbeta tätt ihop med redaktionen.

Vi söker dig som:

  • Har kunskaper inom och/eller stort intresse för det digitala vardagslivet: teknik, prylar, tjänster och det smarta hemmet.

  • Har god förmåga att uttrycka dig i skrift, är väl bevandrad i både det svenska och engelska språket.

  • Är eller vill vara aktiv på 99:s forum.

  • Har fyllt 18 år.

Pluspoäng om du också kan vara tillgänglig helger och kvällar och om du bor i Stockholm, eller kan tänka dig att resa hit ibland (vi vill ju väldigt gärna träffa den som skriver för oss). Framför allt behöver vi förstärkning på nyhetsfronten, men brinner du för tester, guider eller annat som passar in på 99 vill vi gärna höra ifrån dig också. Värt att understryka är att det utgår ersättning för frilansjobb hos oss.

Vi hoppas så klart att du är intresserad av att hjälpa oss nå vår vision om intresseväckande, underhållande och djuplodande innehåll runt det som påverkar oss alla – det digitala vardagsliv vi alla lever just nu!

Om det här låter intressant så hör av dig:

  • Maila redaktionen@99.se med "Frilans 99" i ämnesraden. Vi bevakar inkorgen löpande och svarar så snart vi ser ditt meddelande.

  • Presentera dig själv, intresse och tidigare erfarenheter.

  • Svara gärna också på varför du är intresserad av att skriva för oss, vad du helst vill bidra med samt vad du har för relation till 99 i dagsläget.

Med abonnemanget Youtube Premium slipper du reklamen på videotjänsten och hos Youtube Music får du tillgång till bland annat spellistor med musikvideos.

Tack till Cappachino för detta #nyhetstips!

Vår Jakob har tagit semester så självklart passar vi på att störa honom med frågor om vilka prylar och tjänster som han kommer använda mest under ledigheten.

Det finns många som önskar sig en ny modell av den lilla och behändiga Iphone SE, och Ida Blix håller med. I en värld av allt större mobiler behövs något greppvänligt och lagom.

Det må bara midsommar idag och troligen regnar det bara därför – men för att du ska vara redo för resten av sommarens soliga dagar kommer här en repris på hur du enkelt bygger ihop din egen utomhusbiograf.

Den nya appen erbjuder ett snyggt men funktionsmässigt avskalat gränssnitt för den som vill ha sitt podd-lyssnande i snyggt paketerat format.

Den här veckan ställer vi frågor om marknadsföringsfraser eller slogans, både gamla klassiker och mer moderna varianter. Hur många rätt får du?