Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

99 söker frilansskribenter

Vi letar efter drivna frilansande eldsjälar som brinner för vad vi kallar det digitala vardagslivet – teknik, prylar, mobiler och det smarta hemmet. Vill du jobba tillsammans med oss?

Det är full fart på 99 och vi arbetar för fullt på att förverkliga våra ambitioner som vi berättade om i Välkommen till 99-artikeln tidigare i augusti. Vi vill stärka upp redaktionen med nya frilansare och söker bland annat efter nyhetsskribenter som kan arbeta tätt ihop med redaktionen.

Vi söker dig som:

  • Har kunskaper inom och/eller stort intresse för det digitala vardagslivet: teknik, prylar, tjänster och det smarta hemmet.

  • Har god förmåga att uttrycka dig i skrift, är väl bevandrad i både det svenska och engelska språket.

  • Är eller vill vara aktiv på 99:s forum.

  • Har fyllt 18 år.

Pluspoäng om du också kan vara tillgänglig helger och kvällar och om du bor i Stockholm, eller kan tänka dig att resa hit ibland (vi vill ju väldigt gärna träffa den som skriver för oss). Framför allt behöver vi förstärkning på nyhetsfronten, men brinner du för tester, guider eller annat som passar in på 99 vill vi gärna höra ifrån dig också. Värt att understryka är att det utgår ersättning för frilansjobb hos oss.

Vi hoppas så klart att du är intresserad av att hjälpa oss nå vår vision om intresseväckande, underhållande och djuplodande innehåll runt det som påverkar oss alla – det digitala vardagsliv vi alla lever just nu!

Om det här låter intressant så hör av dig:

  • Maila [email protected] med "Frilans 99" i ämnesraden. Vi bevakar inkorgen löpande och svarar så snart vi ser ditt meddelande.

  • Presentera dig själv, intresse och tidigare erfarenheter.

  • Svara gärna också på varför du är intresserad av att skriva för oss, vad du helst vill bidra med samt vad du har för relation till 99 i dagsläget.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.