quizresultat

Resultat: Vad vet du om musikspelare?

Hur gick det i förra veckans quiz? Jämför dig med andras resultat!

Numera kan vi få ut mer statistik än bara hur många som gjort våra quiz. Vi vill så klart dela med oss av denna statistik. Så här gick det i förra veckans quiz:

Det var 303 personer som gjorde quizet om musikspelare och så här fördelade sig resultaten:

Den svåraste frågan som många gick bet på var vad Sonys Walkman hette till en början. Rätt svar är Soundabout.

Sony lanserade Walkman 1979 men vad kallades den till en början?

Frågan som ingen verkade ha problem med var vilket lagringsformat Sony försökte etablera innan Blu-ray. Självklart är det rätta svaret den älskade Minidiscen.

Före Blu-ray försökte Sony etablera ett antal lagringsformat, inklusive Betamax. Vad hette deras format för portabel musikspelning?

Har du inte gjort veckans quiz? Gör det här vettja!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Kommentarer
14 svar

En blinkning så är våren förbi tycker redaktionen som har massor av spännande prylar att hugga tag i. Vi hälsar i alla fall prylvåren välkommen med ett nytt avsnitt av vår podd.

Det blåser orkanvindar runt Facebook just nu efter veckans avslöjanden om hur användarnas data kan utnyttjas tämligen frikostigt, och vi passar därför på att bjuda på vd:n Mark Zuckerbergs pudel-intervju.

Det nya smarta låset ska ge dig valmöjligheter med hur du låser upp dörren, där både fingret och mobilen är två av flera alternativ.

99-redaktionen har lagt vantarna på en Google Home Max. Den pluggas så klart in i testlabbet och får både spela musik och svara på frågor.

Att sitta och slösurfa på kontorets toalett och plötsligt få ett autospelande videoklipp med hög volym kan vara otroligt irriterande. Men snart blir det stopp för detta eftersom nästa version av Chrome kan blockera sådana videoklipp.

Den här veckan gör vi en djupdykning i mobilspelens värld. Känner du till de här titlarna?