quizresultat

Resultat: Vad vet du om musikspelare?

Hur gick det i förra veckans quiz? Jämför dig med andras resultat!

Numera kan vi få ut mer statistik än bara hur många som gjort våra quiz. Vi vill så klart dela med oss av denna statistik. Så här gick det i förra veckans quiz:

Det var 303 personer som gjorde quizet om musikspelare och så här fördelade sig resultaten:

Den svåraste frågan som många gick bet på var vad Sonys Walkman hette till en början. Rätt svar är Soundabout.

Sony lanserade Walkman 1979 men vad kallades den till en början?

Frågan som ingen verkade ha problem med var vilket lagringsformat Sony försökte etablera innan Blu-ray. Självklart är det rätta svaret den älskade Minidiscen.

Före Blu-ray försökte Sony etablera ett antal lagringsformat, inklusive Betamax. Vad hette deras format för portabel musikspelning?

Har du inte gjort veckans quiz? Gör det här vettja!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Kommentarer
14 svar

Årets nya Iphone-modeller är här! Här går vi igenom vad du bör tänka på innan du byter till en ny telefon och hur du gör för att flytta allt från din gamla. Efteråt kan du lämna din gamla telefon till någon ny eller kanske sälja den.

Med IOS 12 dök äntligen appen Genvägar upp. Har du hunnit kika på den och framför allt – har du satt upp några genvägar? Tipsa om dina favorit i den här tråden.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Ida och Jakob berättar lite om hur det går med testerna av Iphone XS Max och Apple Watch S4, men hinner också prata om Amazons långa lista med nya prylar för det smarta hemmet. Missa inte det!

Apple är som bekant noga med detaljerna, och det visas inte minst här där vi får följa med bakom kulisserna när de nya urtavlorna till Apple Watch skapas.

99:s testlabb har fått in en ny klocka att testa: Apple Watch Series 4, och här delar vi med oss av våra första intryck.