quizresultat

Resultat: Vad vet du om musikspelare?

Hur gick det i förra veckans quiz? Jämför dig med andras resultat!

Numera kan vi få ut mer statistik än bara hur många som gjort våra quiz. Vi vill så klart dela med oss av denna statistik. Så här gick det i förra veckans quiz:

Det var 303 personer som gjorde quizet om musikspelare och så här fördelade sig resultaten:

Den svåraste frågan som många gick bet på var vad Sonys Walkman hette till en början. Rätt svar är Soundabout.

Sony lanserade Walkman 1979 men vad kallades den till en början?

Frågan som ingen verkade ha problem med var vilket lagringsformat Sony försökte etablera innan Blu-ray. Självklart är det rätta svaret den älskade Minidiscen.

Före Blu-ray försökte Sony etablera ett antal lagringsformat, inklusive Betamax. Vad hette deras format för portabel musikspelning?

Har du inte gjort veckans quiz? Gör det här vettja!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Kommentarer
14 svar

Med abonnemanget Youtube Premium slipper du reklamen på videotjänsten och hos Youtube Music får du tillgång till bland annat spellistor med musikvideos.

Tack till Cappachino för detta #nyhetstips!

Vår Jakob har tagit semester så självklart passar vi på att störa honom med frågor om vilka prylar och tjänster som han kommer använda mest under ledigheten.

Det finns många som önskar sig en ny modell av den lilla och behändiga Iphone SE, och Ida Blix håller med. I en värld av allt större mobiler behövs något greppvänligt och lagom.

Det må bara midsommar idag och troligen regnar det bara därför – men för att du ska vara redo för resten av sommarens soliga dagar kommer här en repris på hur du enkelt bygger ihop din egen utomhusbiograf.

Den nya appen erbjuder ett snyggt men funktionsmässigt avskalat gränssnitt för den som vill ha sitt podd-lyssnande i snyggt paketerat format.

Den här veckan ställer vi frågor om marknadsföringsfraser eller slogans, både gamla klassiker och mer moderna varianter. Hur många rätt får du?