Begränsad tillgång av Iphone X

Apples flaggskeppsmobil blir sannolikt svår att få tag på en bit in i nästa år på grund av svårigheter att tillverka den nya 3D-kameran, uppger Apple-kännaren Ming-Chi Kuo.

I samband med tioårsjubileet av Iphone lanserades Iphone X, som förutom en helt ny design använder Face ID som ny autentiseringsteknik. Den välinformerade analytikern Ming-Chi Kuo från KGI Securities uppger nu att 3D-kameran Truedepth är den främsta flaskhalsen för produktionen, där blott 40 procent av den planerade produktionsvolymen har uppnåtts.

Till följd av komponentbristen väntas endast 12 miljoner Iphone X finnas tillgängliga vid lanseringen i november, vilket kan ställas mot de 40-50 miljoner förbokningar som Kuo uppskattar kommer att göras. Det är därför sannolikt att Iphone X kommer bli svår att få tag på en bit in på nästa år.

Läs mer:

Apples nya flaggskepp heter Iphone X
Craig Federighi ger svar på frågor om Face ID

Källa: Macrumors

Kommentarer
9 svar

Det finns många som önskar sig en ny modell av den lilla och behändiga Iphone SE, och Ida Blix håller med. I en värld av allt större mobiler behövs något greppvänligt och lagom.

Det må bara midsommar idag och troligen regnar det bara därför – men för att du ska vara redo för resten av sommarens soliga dagar kommer här en repris på hur du enkelt bygger ihop din egen utomhusbiograf.

Den nya appen erbjuder ett snyggt men funktionsmässigt avskalat gränssnitt för den som vill ha sitt podd-lyssnande i snyggt paketerat format.

Den här veckan ställer vi frågor om marknadsföringsfraser eller slogans, både gamla klassiker och mer moderna varianter. Hur många rätt får du?

Steget mot att etablera en enhetlig standard för digitala nycklar till bilar har nu fattats i en grupp som bland annat innefattar Apple, BMW och Samsung.

Se upp i inkorgen! Säkerhetsföretaget Avanan varnar för en typ av bedrägeriförsök som med hjälp av budskap dolda med textstorleken noll tar sig förbi dina skräppostfilter.

Tack till nikka för detta #nyhetstips!