Begränsad tillgång av Iphone X

Apples flaggskeppsmobil blir sannolikt svår att få tag på en bit in i nästa år på grund av svårigheter att tillverka den nya 3D-kameran, uppger Apple-kännaren Ming-Chi Kuo.

I samband med tioårsjubileet av Iphone lanserades Iphone X, som förutom en helt ny design använder Face ID som ny autentiseringsteknik. Den välinformerade analytikern Ming-Chi Kuo från KGI Securities uppger nu att 3D-kameran Truedepth är den främsta flaskhalsen för produktionen, där blott 40 procent av den planerade produktionsvolymen har uppnåtts.

Till följd av komponentbristen väntas endast 12 miljoner Iphone X finnas tillgängliga vid lanseringen i november, vilket kan ställas mot de 40-50 miljoner förbokningar som Kuo uppskattar kommer att göras. Det är därför sannolikt att Iphone X kommer bli svår att få tag på en bit in på nästa år.

Läs mer:

Apples nya flaggskepp heter Iphone X
Craig Federighi ger svar på frågor om Face ID

Källa: Macrumors

Kommentarer
9 svar

99:s testlabb har fått in en ny klocka att testa: Apple Watch Series 4, och här delar vi med oss av våra första intryck.

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.

Amazon Echo med Alexa må vara en populär röstassistent för det smarta hemmet, men bra ljud har högtalaren inte. Det vill nu Amazon råda bot på med en maffig bashögtalare.

Nu har vi lagt vantarna på en Iphone XS Max i guld. Självklart kan inga tester börja förrän vi packat upp den – häng med.