Begränsad tillgång av Iphone X

Apples flaggskeppsmobil blir sannolikt svår att få tag på en bit in i nästa år på grund av svårigheter att tillverka den nya 3D-kameran, uppger Apple-kännaren Ming-Chi Kuo.

I samband med tioårsjubileet av Iphone lanserades Iphone X, som förutom en helt ny design använder Face ID som ny autentiseringsteknik. Den välinformerade analytikern Ming-Chi Kuo från KGI Securities uppger nu att 3D-kameran Truedepth är den främsta flaskhalsen för produktionen, där blott 40 procent av den planerade produktionsvolymen har uppnåtts.

Till följd av komponentbristen väntas endast 12 miljoner Iphone X finnas tillgängliga vid lanseringen i november, vilket kan ställas mot de 40-50 miljoner förbokningar som Kuo uppskattar kommer att göras. Det är därför sannolikt att Iphone X kommer bli svår att få tag på en bit in på nästa år.

Läs mer:

Apples nya flaggskepp heter Iphone X
Craig Federighi ger svar på frågor om Face ID

Källa: Macrumors

Kommentarer
9 svar

Framtiden för Googles mobila operativsystem kanske börjar närma sig något då referenser nu börjat leta sig in i Android-projektet.

Med IOS 12 har Apple gjort det möjligt att se vädret på låsskärmen när du vaknar. Så här får du igång funktionen.

Ingen näthandel ännu, men däremot molntjänster. Amazon Web Services öppnar sin verksamhet i Sverige idag.

Bilder på en Iphone XS-version av Apples puckelryggiga batterifodral har dykt upp på nätet, och produkten kan rentav dyka upp innan jul.

Längtar du efter en portabel och vattentålig högtalare med inbyggt smart röstassistent, då är det förmodligen JBL Link 20 du behöver.

Specialversionen av Oneplus 6T får ett Mclaren-inspirerat utseende, 10 gigabyte primärminne och extra snabb snabbladdning. 99 närvarar vid lanseringseventet utanför London.