Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Begränsad tillgång av Iphone X

Apples flaggskeppsmobil blir sannolikt svår att få tag på en bit in i nästa år på grund av svårigheter att tillverka den nya 3D-kameran, uppger Apple-kännaren Ming-Chi Kuo.

I samband med tioårsjubileet av Iphone lanserades Iphone X, som förutom en helt ny design använder Face ID som ny autentiseringsteknik. Den välinformerade analytikern Ming-Chi Kuo från KGI Securities uppger nu att 3D-kameran Truedepth är den främsta flaskhalsen för produktionen, där blott 40 procent av den planerade produktionsvolymen har uppnåtts.

Till följd av komponentbristen väntas endast 12 miljoner Iphone X finnas tillgängliga vid lanseringen i november, vilket kan ställas mot de 40-50 miljoner förbokningar som Kuo uppskattar kommer att göras. Det är därför sannolikt att Iphone X kommer bli svår att få tag på en bit in på nästa år.

Läs mer:

Apples nya flaggskepp heter Iphone X
Craig Federighi ger svar på frågor om Face ID

Källa: Macrumors

Kommentarer
9 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.