Våra första intryck av Iphone 8 Plus och Apple Watch Series 3

Amanda och Ida berättar om sina första intryck av Iphone 8 Plus och Apple Watch Series 3.

Testerna av Iphone 8 Plus och Apple Watch Series 3 fortskrider här på redaktionen. Amanda och Ida hoppar in i studion för att dela med sig av sina första intryck av Apples senaste mobiltelefon och smarta klocka.

Amanda tycker mycket om kameran och gillar True Tone-tekniken som nu hittat från Ipad Pro in i Iphone 8 Plus. Ida ser fram emot nya träningsfunktioner i klockan och att få räkna antal trappor hon tar sig upp för.

Mycket nöje!

Kommentarer
5 svar

I dagsläget kan det mesta mäta vad vi gör och ge lite tips och trix på vad i vardagen vi bör ändra på. Men detta kan också gå överstyr.

För att Postnord ska klara av att hantera det nya systemet för lagring av paket från länder utanför EU kommer de nu bygga ett nytt lager i Örebro samt anställa runt 90 personer.

Amanda fortsätter sitt musikäventyr och denna gång dyker hon ner i havet som är Bluetooth, Airplay och Spotify Connect, och passar på att gå igenom vilken högtalare som passar till vad.

Denna vecka kollar vi hur bra koll du egentligen har på musiktjänster. In och testa dina kunskaper!

Enligt ett läckt dokument ser Nokia ingen framtid för företagets hälsoprodukter under namnet Nokia Health (tidigare Withings).

Kontanter är ute och plastkorten tappar snabbt sin charm med alla mobila betallösningar som kommer. Ida satte sig ned med Mastercard för att prata om utvecklingen.