Våra första intryck av Iphone 8 Plus och Apple Watch Series 3

Amanda och Ida berättar om sina första intryck av Iphone 8 Plus och Apple Watch Series 3.

Testerna av Iphone 8 Plus och Apple Watch Series 3 fortskrider här på redaktionen. Amanda och Ida hoppar in i studion för att dela med sig av sina första intryck av Apples senaste mobiltelefon och smarta klocka.

Amanda tycker mycket om kameran och gillar True Tone-tekniken som nu hittat från Ipad Pro in i Iphone 8 Plus. Ida ser fram emot nya träningsfunktioner i klockan och att få räkna antal trappor hon tar sig upp för.

Mycket nöje!

Kommentarer
5 svar

Huawei lyckas inte imponera med sin surfplatta Mediapad M5, trots hyfsade funktioner och prestanda. Upplevelsen är för oputsad och priset högre än konkurrenten Ipad.

Här kommer ett finfint litet tips på hur du kan ta bättre bilder med Apples inbygga kamera-app i IOS. Med några enkla tryck kan du ställa in fokus och exponering själv innan du tar bilden – vi visar dig hur.

Med abonnemanget Youtube Premium slipper du reklamen på videotjänsten och hos Youtube Music får du tillgång till bland annat spellistor med musikvideos.

Tack till Cappachino för detta #nyhetstips!

Apple, Google och Amazon... alla vill göra högtalaren till ditt smarta hem. Men Sonos ligger bra till, tack vare snygga produkter som låter bra och funkar tillsammans med annat. Räcker det för att bli vinnaren?

Dags för nytt avsnitt av podden. Det här avsnittet handlar om Sonos, Homepod och Google Home, om Lightning-kontakten och om mobilsurfandet som vara ökar och ökar.

Idag inleds fotbolls-VM med en match mellan värdlandet Ryssland och Saudiarabien. För Iphone-användare finns Siri här för att svara på frågor.