Våra första intryck av Iphone 8 Plus och Apple Watch Series 3

Amanda och Ida berättar om sina första intryck av Iphone 8 Plus och Apple Watch Series 3.

Testerna av Iphone 8 Plus och Apple Watch Series 3 fortskrider här på redaktionen. Amanda och Ida hoppar in i studion för att dela med sig av sina första intryck av Apples senaste mobiltelefon och smarta klocka.

Amanda tycker mycket om kameran och gillar True Tone-tekniken som nu hittat från Ipad Pro in i Iphone 8 Plus. Ida ser fram emot nya träningsfunktioner i klockan och att få räkna antal trappor hon tar sig upp för.

Mycket nöje!

Kommentarer
5 svar

Ida och Jakob berättar lite om hur det går med testerna av Iphone XS Max och Apple Watch S4, men hinner också prata om Amazons långa lista med nya prylar för det smarta hemmet. Missa inte det!

Apple är som bekant noga med detaljerna, och det visas inte minst här där vi får följa med bakom kulisserna när de nya urtavlorna till Apple Watch skapas.

99:s testlabb har fått in en ny klocka att testa: Apple Watch Series 4, och här delar vi med oss av våra första intryck.

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.