Skapa din tidskapsel i Spotify

Spotify lanserar funktionen Din Tidskapsel som automatiskt genererar en personlig spellista med minst 30 nostalgiska låtar från din tonår.

Att hitta spellistor och album man köpte och gjorde i tonåren är många gånger en guldgruva av nostalgi som kan göra att du blir sittande framför stereon i flera timmar. Den strömmande musiktjänsten Spotify har tagit till vara på detta och lanserar nu funktionen Din Tidskapsel som autogenererar en spellista med minst 30 nostalgiska låtar från din ungdom. Du hittar din tidskapsel här.

Vilka låtarna är höjdpunkterna i din lista, har Spotify gissat rätt?

Kommentarer
12 svar

Apple, Google och Amazon... alla vill göra högtalaren till ditt smarta hem. Men Sonos ligger bra till, tack vare snygga produkter som låter bra och funkar tillsammans med annat. Räcker det för att bli vinnaren?

Kontaktlösa mobilbetalningar är bara början, för tack vare sakernas internet kan snart kylskåpet, bilen och kläderna betala själva. Ida har träffat Christina Lind, Sverigechef på Visa för att prata om framtidens betalningar och hur de påverkar oss kunder.

Dags för nytt avsnitt av podden. Det här avsnittet handlar om Sonos, Homepod och Google Home, om Lightning-kontakten och om mobilsurfandet som vara ökar och ökar.

USA har rivit upp sin princip om nätneutralitet, men låt oss kämpa för att behålla den i Sverige. Youtube-profilen CGP Grey förklarar varför det är en bra idé.

Oneplus har släppt en uppdatering till mobiltelefonen Oneplus 6, som åtgärdar den säkerhetslucka som försatte data i fara.

Valve gör ett nytt försök med sin IOS-app som ger möjligheten att strömma Steam-spel från en dator till en Iphone eller Ipad.