Skapa din tidskapsel i Spotify

Spotify lanserar funktionen Din Tidskapsel som automatiskt genererar en personlig spellista med minst 30 nostalgiska låtar från din tonår.

Att hitta spellistor och album man köpte och gjorde i tonåren är många gånger en guldgruva av nostalgi som kan göra att du blir sittande framför stereon i flera timmar. Den strömmande musiktjänsten Spotify har tagit till vara på detta och lanserar nu funktionen Din Tidskapsel som autogenererar en spellista med minst 30 nostalgiska låtar från din ungdom. Du hittar din tidskapsel här.

Vilka låtarna är höjdpunkterna i din lista, har Spotify gissat rätt?

Kommentarer
12 svar

99-redaktionen har lagt vantarna på en Google Home Max. Den pluggas så klart in i testlabbet och får både spela musik och svara på frågor.

Att sitta och slösurfa på kontorets toalett och plötsligt få ett autospelande videoklipp med hög volym kan vara otroligt irriterande. Men snart blir det stopp för detta eftersom nästa version av Chrome kan blockera sådana videoklipp.

Den här veckan gör vi en djupdykning i mobilspelens värld. Känner du till de här titlarna?

Dags att presentera hur det gick för alla i förra veckans quiz om smarta klockor.

Avslöjandet runt Facebooks inblandning i dataskandalen runt analytikerfirman Cambridge Analytica växer, med uppmaningar om massflykt och rättsliga kallelser som efterspel.

Många använder Netflix men här får du några tips som kan få dig att få ut ännu mer av tjänsten.