i samarbete med coolstuff

Pryltipset: Sphero R2-D2 och BB-9E

Denna vecka har Coolstuff försett oss med två leksaksrobotar från Star Wars. Den gamla veteranen R2-D2 möter den nya karaktären BB-9E i en rafflande trekamp.

Nu lanserar vi pryltipset – ett nytt inslag här på 99 där vi i samarbete med Coolstuff lyfter fram prylar värda att tipsa om. Först ut är leksaksrobotarna R2-D2 och BB-9E från Sphero som nyligen lanserades inför den kommande Star Wars-filmen The Last Jedi som har premiär i december.

Veteranen och följeslagaren R2-D2 möter i denna video den nya onda roboten BB-9E i en rafflande trekamp som slutar med dekapitering, bulldozertaktik och skratt.

Spheros droider är appstyrda. Med hjälp av din platta eller smarta telefon styr du robotarna dit du vill. R2-D2 kan med enkla knapptryck visa upp sina mest älskade repliker och uttryck (även BB-9E har snabbknappar) och om du tröttnar på att köra själv kan du låta roboten köra omkring fritt! Det finns även en holografisk simulering där du kan utforska galaxen och roliga spellägen.

Om jag vill köpa..

R2-D2
Batteritid: upp till 60 minuter
Mått: 17 cm hög, 10,8 cm i diameter
Vikt: cirka 370 gram
Pris: 1 999 kronor på Coolstuff

BB-9E
Batteritid: upp till 60 minuter
Mått: 9 cm hög, 7,3 cm i diameter
Vikt: cirka 220 gram
Pris: 1 699 kronor på Coolstuff

Om vår samarbetspartner:

Coolstuff.se drivs av företaget Coolstuff AB som har varit verksamt på internet sedan 1999. De har som mål att erbjuda sina kunder de coolaste, snyggaste och mest innovativa prylarna på marknaden.

Redaktionen kan tänka sig att de här hamnar på mångas önskelistor inför julen och vem skulle inte bli glad för ett sådant här paket?

Kommentarer
4 svar

Huawei lyckas inte imponera med sin surfplatta Mediapad M5, trots hyfsade funktioner och prestanda. Upplevelsen är för oputsad och priset högre än konkurrenten Ipad.

Här kommer ett finfint litet tips på hur du kan ta bättre bilder med Apples inbygga kamera-app i IOS. Med några enkla tryck kan du ställa in fokus och exponering själv innan du tar bilden – vi visar dig hur.

Med abonnemanget Youtube Premium slipper du reklamen på videotjänsten och hos Youtube Music får du tillgång till bland annat spellistor med musikvideos.

Tack till Cappachino för detta #nyhetstips!

Apple, Google och Amazon... alla vill göra högtalaren till ditt smarta hem. Men Sonos ligger bra till, tack vare snygga produkter som låter bra och funkar tillsammans med annat. Räcker det för att bli vinnaren?

Dags för nytt avsnitt av podden. Det här avsnittet handlar om Sonos, Homepod och Google Home, om Lightning-kontakten och om mobilsurfandet som vara ökar och ökar.

Idag inleds fotbolls-VM med en match mellan värdlandet Ryssland och Saudiarabien. För Iphone-användare finns Siri här för att svara på frågor.