i samarbete med coolstuff

Pryltipset: Sphero R2-D2 och BB-9E

Denna vecka har Coolstuff försett oss med två leksaksrobotar från Star Wars. Den gamla veteranen R2-D2 möter den nya karaktären BB-9E i en rafflande trekamp.

Nu lanserar vi pryltipset – ett nytt inslag här på 99 där vi i samarbete med Coolstuff lyfter fram prylar värda att tipsa om. Först ut är leksaksrobotarna R2-D2 och BB-9E från Sphero som nyligen lanserades inför den kommande Star Wars-filmen The Last Jedi som har premiär i december.

Veteranen och följeslagaren R2-D2 möter i denna video den nya onda roboten BB-9E i en rafflande trekamp som slutar med dekapitering, bulldozertaktik och skratt.

Spheros droider är appstyrda. Med hjälp av din platta eller smarta telefon styr du robotarna dit du vill. R2-D2 kan med enkla knapptryck visa upp sina mest älskade repliker och uttryck (även BB-9E har snabbknappar) och om du tröttnar på att köra själv kan du låta roboten köra omkring fritt! Det finns även en holografisk simulering där du kan utforska galaxen och roliga spellägen.

Om jag vill köpa..

R2-D2
Batteritid: upp till 60 minuter
Mått: 17 cm hög, 10,8 cm i diameter
Vikt: cirka 370 gram
Pris: 1 999 kronor på Coolstuff

BB-9E
Batteritid: upp till 60 minuter
Mått: 9 cm hög, 7,3 cm i diameter
Vikt: cirka 220 gram
Pris: 1 699 kronor på Coolstuff

Om vår samarbetspartner:

Coolstuff.se drivs av företaget Coolstuff AB som har varit verksamt på internet sedan 1999. De har som mål att erbjuda sina kunder de coolaste, snyggaste och mest innovativa prylarna på marknaden.

Redaktionen kan tänka sig att de här hamnar på mångas önskelistor inför julen och vem skulle inte bli glad för ett sådant här paket?

Kommentarer
4 svar

Amanda fortsätter sitt musikäventyr och denna gång dyker hon ner i havet som är Bluetooth, Airplay och Spotify Connect, och passar på att gå igenom vilken högtalare som passar till vad.

Denna vecka kollar vi hur bra koll du egentligen har på musiktjänster. In och testa dina kunskaper!

Enligt ett läckt dokument ser Nokia ingen framtid för företagets hälsoprodukter under namnet Nokia Health (tidigare Withings).

Kontanter är ute och plastkorten tappar snabbt sin charm med alla mobila betallösningar som kommer. Ida satte sig ned med Mastercard för att prata om utvecklingen.

Swype var länge ett populärt tangentbordsalterantiv för Android, och hittade också in i App Store, men nu meddelar utvecklarna att det inte kommer några fler uppdateringar.

Googles systerbolag Verily har tagit fram en artificiell intelligens som kan identifiera om en patient kan drabbas av hjärt- och kärlsjukdomar genom att analysera patientens ögonbotten.