i samarbete med coolstuff

Pryltipset: Sphero R2-D2 och BB-9E

Denna vecka har Coolstuff försett oss med två leksaksrobotar från Star Wars. Den gamla veteranen R2-D2 möter den nya karaktären BB-9E i en rafflande trekamp.

Nu lanserar vi pryltipset – ett nytt inslag här på 99 där vi i samarbete med Coolstuff lyfter fram prylar värda att tipsa om. Först ut är leksaksrobotarna R2-D2 och BB-9E från Sphero som nyligen lanserades inför den kommande Star Wars-filmen The Last Jedi som har premiär i december.

Veteranen och följeslagaren R2-D2 möter i denna video den nya onda roboten BB-9E i en rafflande trekamp som slutar med dekapitering, bulldozertaktik och skratt.

Spheros droider är appstyrda. Med hjälp av din platta eller smarta telefon styr du robotarna dit du vill. R2-D2 kan med enkla knapptryck visa upp sina mest älskade repliker och uttryck (även BB-9E har snabbknappar) och om du tröttnar på att köra själv kan du låta roboten köra omkring fritt! Det finns även en holografisk simulering där du kan utforska galaxen och roliga spellägen.

Om jag vill köpa..

R2-D2
Batteritid: upp till 60 minuter
Mått: 17 cm hög, 10,8 cm i diameter
Vikt: cirka 370 gram
Pris: 1 999 kronor på Coolstuff

BB-9E
Batteritid: upp till 60 minuter
Mått: 9 cm hög, 7,3 cm i diameter
Vikt: cirka 220 gram
Pris: 1 699 kronor på Coolstuff

Om vår samarbetspartner:

Coolstuff.se drivs av företaget Coolstuff AB som har varit verksamt på internet sedan 1999. De har som mål att erbjuda sina kunder de coolaste, snyggaste och mest innovativa prylarna på marknaden.

Redaktionen kan tänka sig att de här hamnar på mångas önskelistor inför julen och vem skulle inte bli glad för ett sådant här paket?

Kommentarer
4 svar

Ida och Jakob berättar lite om hur det går med testerna av Iphone XS Max och Apple Watch S4, men hinner också prata om Amazons långa lista med nya prylar för det smarta hemmet. Missa inte det!

Apple är som bekant noga med detaljerna, och det visas inte minst här där vi får följa med bakom kulisserna när de nya urtavlorna till Apple Watch skapas.

99:s testlabb har fått in en ny klocka att testa: Apple Watch Series 4, och här delar vi med oss av våra första intryck.

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.