Fredagsvideo: Låt drönaren bära ditt barn

Med den här veckans video bjuder vi på ett tips till alla föräldrar som tycker att det är tungt att bära på småttingsar. Varför inte låta en drönare hjälpa till?

Att bära ditt barn på magen eller knuffa på en tung vagn är något vi borde förpassa till det förflutna, vi lever i framtiden och kan låta drönare bära våra barn åt oss – eller kanske inte. I veckans fredagsvideo testar Simone Giertz att flyga runt på en docka.

Missa inte denna veckas roliga fredagsvideo, och med det önskar vi er alla en riktigt trevlig helg!

Trevlig helg!

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
10 svar

Så här med semestertider på gång för många lyfter vi fram några tips för att undvika att gå i nättrollens fällor. Viktigt att tänka på sinnesfriden och att koppla av. Känn dig fri att också använda tipsen tillbaka i vardagen sedan.

Apple säljer en specialutgåva av Apple Watch framtagen tillsammans med modehuset Hermès. Tidigare har man behövt åka utomlands för att köpa den – men inte nu längre.

Den 16 juli är det officiellt säljstart för den nostalgiframkallande Nokia 8110 4G, mer populärt kallad för "banantelefonen".

Hur gick det i förra veckans quiz? Vi ställde kluriga frågor om Sonos och så här gick det.

Huawei lyckas inte imponera med sin surfplatta Mediapad M5, trots hyfsade funktioner och prestanda. Upplevelsen är för oputsad och priset högre än konkurrenten Ipad.

Här kommer ett finfint litet tips på hur du kan ta bättre bilder med Apples inbygga kamera-app i IOS. Med några enkla tryck kan du ställa in fokus och exponering själv innan du tar bilden – vi visar dig hur.