rapport från testlabbet

En löprunda med Jaybird Run

Ida och Amanda håller på att testa de trådlösa hörlurarna Jaybird Run. Hur går det? Ida avlägger rapport från testlabbet.

Det är roligare att träna om man har lite prylar att testa. Ida försöker få fart på träningen med hjälp av Apple Watch Series 3 och de trådlösa lurarna Jaybird Run. Amanda har också ett par Jaybird-lurar och snart kommer ett fullmatat test med bådas tankar om hur väl de fungerar, men så länge får ni hålla till godo med den här snabbrapporten.

Ha en fortsatt trevlig helg!

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
7 svar

Med abonnemanget Youtube Premium slipper du reklamen på videotjänsten och hos Youtube Music får du tillgång till bland annat spellistor med musikvideos.

Tack till Cappachino för detta #nyhetstips!

Vår Jakob har tagit semester så självklart passar vi på att störa honom med frågor om vilka prylar och tjänster som han kommer använda mest under ledigheten.

Det finns många som önskar sig en ny modell av den lilla och behändiga Iphone SE, och Ida Blix håller med. I en värld av allt större mobiler behövs något greppvänligt och lagom.

Det må bara midsommar idag och troligen regnar det bara därför – men för att du ska vara redo för resten av sommarens soliga dagar kommer här en repris på hur du enkelt bygger ihop din egen utomhusbiograf.

Den nya appen erbjuder ett snyggt men funktionsmässigt avskalat gränssnitt för den som vill ha sitt podd-lyssnande i snyggt paketerat format.

Den här veckan ställer vi frågor om marknadsföringsfraser eller slogans, både gamla klassiker och mer moderna varianter. Hur många rätt får du?