rapport från testlabbet

En löprunda med Jaybird Run

Ida och Amanda håller på att testa de trådlösa hörlurarna Jaybird Run. Hur går det? Ida avlägger rapport från testlabbet.

Det är roligare att träna om man har lite prylar att testa. Ida försöker få fart på träningen med hjälp av Apple Watch Series 3 och de trådlösa lurarna Jaybird Run. Amanda har också ett par Jaybird-lurar och snart kommer ett fullmatat test med bådas tankar om hur väl de fungerar, men så länge får ni hålla till godo med den här snabbrapporten.

Ha en fortsatt trevlig helg!

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
7 svar

En blinkning så är våren förbi tycker redaktionen som har massor av spännande prylar att hugga tag i. Vi hälsar i alla fall prylvåren välkommen med ett nytt avsnitt av vår podd.

Det blåser orkanvindar runt Facebook just nu efter veckans avslöjanden om hur användarnas data kan utnyttjas tämligen frikostigt, och vi passar därför på att bjuda på vd:n Mark Zuckerbergs pudel-intervju.

Det nya smarta låset ska ge dig valmöjligheter med hur du låser upp dörren, där både fingret och mobilen är två av flera alternativ.

99-redaktionen har lagt vantarna på en Google Home Max. Den pluggas så klart in i testlabbet och får både spela musik och svara på frågor.

Att sitta och slösurfa på kontorets toalett och plötsligt få ett autospelande videoklipp med hög volym kan vara otroligt irriterande. Men snart blir det stopp för detta eftersom nästa version av Chrome kan blockera sådana videoklipp.

Den här veckan gör vi en djupdykning i mobilspelens värld. Känner du till de här titlarna?