Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Ny Pixel 2 XL-design läcker inför Google-eventet på onsdag

I morgon kväll presenterar Google höstens stora nyheter, och innan dess hinner en sista läcka avslöja detaljer om Google Pixel 2 XL och dess skärm.

Senaste gången vi skrev om Googles kommande Pixel 2-telefoner byggde vi nyheten på rykten om att telefonerna inte skulle använda den senaste trenden med nästintill heltäckande skärmar. De renderade produktbilderna som då hade läckt visade upp en mer traditionell design, men den senaste läckan visar faktiskt upp en design där skärmen täcker en större del av telefonens framsida.

Det är i vanlig ordning mäster-läckaren Evan Blass som står för den läckta bilden. Telefonen i fråga är Google Pixel 2 XL, och i bilden som läckt visas telefonen upp i ett skal vilket kan tolkas som att bilden har läckt från en mobilskalstillverkare. I bilden syns det att skärmen täcker en betydligt större del av telefonens framsida jämfört med den första Pixel XL-modellen, men inte lika stor del som exempelvis Samsungs Galaxy S8- och Note 8-telefoner.

Av bilden att döma verkar det finnas en anledning till detta. Google Pixel 2 XL ser ut att ha högtalarna monterade på telefonens framsida, till skillnad från Samsungs modeller som har dessa monterade på telefonens nedre sida vid mikrofonen. Pixel 2 XL har en högtalare monterad ovanför skärmen och en nedanför, vilket skulle vara svårt att lyckas med om nästan hela framsidan ska täckas av skärmen. Om detta även kommer gälla det mindre syskonet Pixel 2 avslöjas dock inte.

En annan trend som Google ryktas hoppa på är högt prissatta flaggskeppstelefoner då prislappen för Google Pixel 2 XL påstås hamna på 849 dollar, vilket skulle hamna någonstans runt 9 000 kronor på svenska marknaden. Det är inte lika dyrt som Samsungs Note 8 eller Apples Iphone X, men det är en indikation på att vi får vara beredda att sträcka oss upp mot 10 000 kronor om vi vill köpa en flaggskeppstelefon anno hösten 2017.

Googles stora lanseringsevent går av stapeln i morgon klockan 18.00, och du kommer kunna följa 99:s livetäckning med försnack innan eventet drar igång.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.