Häng med när 99 livesänder Google-eventet i kväll

I kväll klockan 18.00 är det dags för nästa stora teknikevent och
99-redaktionen täcker härligheten live med en stunds försnack.

Under fjolårets Google-event i oktober bjöds vi på en hel del intressanta nyheter. Den stora kioskvältar-presentationen var tveklöst Googles första egendesignade telefoner, Pixel och Pixel XL, som dessvärre inte letat sig till svensk mark.

Utöver detta presenterades även den smarta högtalaren Google Home och ett allmänt fokus på hur företagets smarta AI-assistenter ska förbättra det digitala vardagslivet på alla möjliga sätt. Allt från uppspelning av media till röststyrning av din mobila enhet ska nu skötas via Googles smarta AI-tjänster.

Här presenterades även den 4K-kapabla mediaströmmaren Chromecast Ultra som så klart bemästrade färgsprakande färgåtergivning via HDR-stöd, och den kan likt övriga presenterade produkter kommunicera via den smarta hemmaroutern Google Wifi.

Inför årets event förväntar vi oss något liknande. Att
Pixel 2 och Pixel 2 XL ska visas upp är väl mer eller mindre givet, och sannolikt kommer de läckta produktbilderna visa sig stämma till punkt och pricka.

Rykten gör även gällande att en mer kompakt variant av den smarta högtalaren kommer presenteras med namnet Google Home mini, och det är nog ingen högoddsare att förbättrade AI-tjänster kommer presenteras i någon form.

99-redaktionen kommer att livesända eventet från 17.40 med ett 20 minuter långt försnack där vi gästas av SweClockers-redaktören Kenneth Lindqvist. Själva eventet inleds klockan 18.00, vi hoppas att ni är med oss då!

Vilka produkter tror du att Google kommer visa upp under eventet?
Sitter du och tålmodigt väntar på Pixel 2-telefonerna eller har du redan bestämt dig för Apples eller Samsungs senaste dyrgripar?

Kommentarer
5 svar

Amazon släpper molntjänst i Sverige, näthandeln får vi vänta på lite till. Idas dator har dataproblem och Oneplus släpper specialversion av 6T med Mclaren.

Det är viktigt att välja ett svårt wifi-lösenord om du vill skydda det mot obehöriga, men det går också att välja ett som är svårt att kommunicera.

Storlekarna sägs börja med en 5,8-tums enklare instegsmodell, och prislappen ser ut att fortsätta 2018 års trend med att vara av det saftigare slaget.

Någon svensk lansering av Amazons näthandel blev det inte den här veckan, men däremot bjuder vi på frågesport!

DJ-appen Djay är en av de mer populära på IOS-plattformen, men nu byter appen till en prenumerationsbaserad betalningsmodell. Detta blir allt mer populärt bland dyrare mobilappar.

Framtiden för Googles mobila operativsystem kanske börjar närma sig något då referenser nu börjat leta sig in i Android-projektet.