Youtube för IOS uppdateras med ordentligt Imessage-stöd

Efter en uppdatering har det blivit betydligt smidigare att dela videoklipp från Youtube-appen till Imessage-meddelanden.

Att smidigt kunna dela videoklipp från Youtube till sina Imessage-kontakter kan kännas som en funktion som borde funnits på plats för länge sedan, men så har inte varit fallet. Den som velat dela videoklipp från Youtube till Imessage-appen har tidigare fått klistra in länken till önskat klipp, och mottagaren har sedan behövt öppna länken i Youtube-appen.

Nu har dock Youtube-appen uppdaterats med stöd för djupare integration med just Imessage. När du tittar på en klipp i Youtube-appen finns Meddelanden tillgängligt som alternativ i delningsmenyn, och videoklipp som delas där kan spelas upp direkt i Meddelande-appen.

Den som väntar på något gott väntar aldrig, eller kanske alltid, för länge, men bättre samspel mellan Apples och Googles mjukvara och tjänster är ett välkommet tillskott.

Kommentarer
2 svar

Årets nya Iphone-modeller är här! Här går vi igenom vad du bör tänka på innan du byter till en ny telefon och hur du gör för att flytta allt från din gamla. Efteråt kan du lämna din gamla telefon till någon ny eller kanske sälja den.

Med IOS 12 dök äntligen appen Genvägar upp. Har du hunnit kika på den och framför allt – har du satt upp några genvägar? Tipsa om dina favorit i den här tråden.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Ida och Jakob berättar lite om hur det går med testerna av Iphone XS Max och Apple Watch S4, men hinner också prata om Amazons långa lista med nya prylar för det smarta hemmet. Missa inte det!

Apple är som bekant noga med detaljerna, och det visas inte minst här där vi får följa med bakom kulisserna när de nya urtavlorna till Apple Watch skapas.

99:s testlabb har fått in en ny klocka att testa: Apple Watch Series 4, och här delar vi med oss av våra första intryck.