Youtube för IOS uppdateras med ordentligt Imessage-stöd

Efter en uppdatering har det blivit betydligt smidigare att dela videoklipp från Youtube-appen till Imessage-meddelanden.

Att smidigt kunna dela videoklipp från Youtube till sina Imessage-kontakter kan kännas som en funktion som borde funnits på plats för länge sedan, men så har inte varit fallet. Den som velat dela videoklipp från Youtube till Imessage-appen har tidigare fått klistra in länken till önskat klipp, och mottagaren har sedan behövt öppna länken i Youtube-appen.

Nu har dock Youtube-appen uppdaterats med stöd för djupare integration med just Imessage. När du tittar på en klipp i Youtube-appen finns Meddelanden tillgängligt som alternativ i delningsmenyn, och videoklipp som delas där kan spelas upp direkt i Meddelande-appen.

Den som väntar på något gott väntar aldrig, eller kanske alltid, för länge, men bättre samspel mellan Apples och Googles mjukvara och tjänster är ett välkommet tillskott.

Kommentarer
2 svar

Någon svensk lansering av Amazons näthandel blev det inte den här veckan, men däremot bjuder vi på frågesport!

DJ-appen Djay är en av de mer populära på IOS-plattformen, men nu byter appen till en prenumerationsbaserad betalningsmodell. Detta blir allt mer populärt bland dyrare mobilappar.

Framtiden för Googles mobila operativsystem kanske börjar närma sig något då referenser nu börjat leta sig in i Android-projektet.

Med IOS 12 har Apple gjort det möjligt att se vädret på låsskärmen när du vaknar. Så här får du igång funktionen.

Ingen näthandel ännu, men däremot molntjänster. Amazon Web Services öppnar sin verksamhet i Sverige idag.

Bilder på en Iphone XS-version av Apples puckelryggiga batterifodral har dykt upp på nätet, och produkten kan rentav dyka upp innan jul.