Youtube för IOS uppdateras med ordentligt Imessage-stöd

Efter en uppdatering har det blivit betydligt smidigare att dela videoklipp från Youtube-appen till Imessage-meddelanden.

Att smidigt kunna dela videoklipp från Youtube till sina Imessage-kontakter kan kännas som en funktion som borde funnits på plats för länge sedan, men så har inte varit fallet. Den som velat dela videoklipp från Youtube till Imessage-appen har tidigare fått klistra in länken till önskat klipp, och mottagaren har sedan behövt öppna länken i Youtube-appen.

Nu har dock Youtube-appen uppdaterats med stöd för djupare integration med just Imessage. När du tittar på en klipp i Youtube-appen finns Meddelanden tillgängligt som alternativ i delningsmenyn, och videoklipp som delas där kan spelas upp direkt i Meddelande-appen.

Den som väntar på något gott väntar aldrig, eller kanske alltid, för länge, men bättre samspel mellan Apples och Googles mjukvara och tjänster är ett välkommet tillskott.

Kommentarer
2 svar

Med abonnemanget Youtube Premium slipper du reklamen på videotjänsten och hos Youtube Music får du tillgång till bland annat spellistor med musikvideos.

Tack till Cappachino för detta #nyhetstips!

Vår Jakob har tagit semester så självklart passar vi på att störa honom med frågor om vilka prylar och tjänster som han kommer använda mest under ledigheten.

Det finns många som önskar sig en ny modell av den lilla och behändiga Iphone SE, och Ida Blix håller med. I en värld av allt större mobiler behövs något greppvänligt och lagom.

Det må bara midsommar idag och troligen regnar det bara därför – men för att du ska vara redo för resten av sommarens soliga dagar kommer här en repris på hur du enkelt bygger ihop din egen utomhusbiograf.

Den nya appen erbjuder ett snyggt men funktionsmässigt avskalat gränssnitt för den som vill ha sitt podd-lyssnande i snyggt paketerat format.

Den här veckan ställer vi frågor om marknadsföringsfraser eller slogans, både gamla klassiker och mer moderna varianter. Hur många rätt får du?