Youtube för IOS uppdateras med ordentligt Imessage-stöd

Efter en uppdatering har det blivit betydligt smidigare att dela videoklipp från Youtube-appen till Imessage-meddelanden.

Att smidigt kunna dela videoklipp från Youtube till sina Imessage-kontakter kan kännas som en funktion som borde funnits på plats för länge sedan, men så har inte varit fallet. Den som velat dela videoklipp från Youtube till Imessage-appen har tidigare fått klistra in länken till önskat klipp, och mottagaren har sedan behövt öppna länken i Youtube-appen.

Nu har dock Youtube-appen uppdaterats med stöd för djupare integration med just Imessage. När du tittar på en klipp i Youtube-appen finns Meddelanden tillgängligt som alternativ i delningsmenyn, och videoklipp som delas där kan spelas upp direkt i Meddelande-appen.

Den som väntar på något gott väntar aldrig, eller kanske alltid, för länge, men bättre samspel mellan Apples och Googles mjukvara och tjänster är ett välkommet tillskott.

Kommentarer
2 svar

En blinkning så är våren förbi tycker redaktionen som har massor av spännande prylar att hugga tag i. Vi hälsar i alla fall prylvåren välkommen med ett nytt avsnitt av vår podd.

Det blåser orkanvindar runt Facebook just nu efter veckans avslöjanden om hur användarnas data kan utnyttjas tämligen frikostigt, och vi passar därför på att bjuda på vd:n Mark Zuckerbergs pudel-intervju.

Det nya smarta låset ska ge dig valmöjligheter med hur du låser upp dörren, där både fingret och mobilen är två av flera alternativ.

99-redaktionen har lagt vantarna på en Google Home Max. Den pluggas så klart in i testlabbet och får både spela musik och svara på frågor.

Att sitta och slösurfa på kontorets toalett och plötsligt få ett autospelande videoklipp med hög volym kan vara otroligt irriterande. Men snart blir det stopp för detta eftersom nästa version av Chrome kan blockera sådana videoklipp.

Den här veckan gör vi en djupdykning i mobilspelens värld. Känner du till de här titlarna?