Googles oktober-event

Live – 99 bjuder in till Google-kväll

Om en liten stund presenterar Google höstens nya produkter och redan nu kan du hänga med 99 på en stunds video-live med försnack!

Nu är det dags för höstens nästa stora teknikevent, denna gång i regi av Google. Om Apples september-event var lilla julafton för alla äppel-fanatiker är Googles event lilla julafton för den som älskar Android-telefoner, smarta hemmet-prylar och en i allmänhet AI-assisterad digital vardag.

Det är många frågetecken som råder inför eventet. Kommer Pixel 2-telefonerna faktiskt leta sig ut till fler marknader, och kommer Sverige vara en av dessa? Kommer vi även få uppgraderade versioner av den smarta routern Google Wifi och smarta högtalaren Google Home, eller får vi återigen sitta och avundas kunderna på andra sidan Atlanten?

Kommer Google kontra Apples fokus på förstärkt verklighet med Iphone 8 och Iphone X, eller fokuserar de återigen på virtuell verklighet med Daydream VR? Kommer Pixel 2-telefonerna stjäla tronen från de senaste Iphone-modellerna vad det gäller mobilt fotografi?

Livesändning

Klockan 17.40 inleder vi vårt försnack där 99-redaktören Andreas Eklöv gästas av Kenneth Lindqvist från SweClockers. Här kommer vi diskutera vårt förhållande till Google, Android, smarta produkter, Apples konkurrerande produkter och vad vi har för förväntningar på kvällen.

Klockan 18.00 inleds Googles livesändning och ni kan välja att titta på den i den lilla rutan nere i högra hörnet i vår live-sändning, eller så kan ni titta på den och vår sändning separat. Du hittar Googles live-sändning här.

Men misströsta ej! Amanda och Ida ansluter efter en stund och ni kommer att få höra deras reaktioner på vad Google presenterar i realtid. Det kommer att bli superkul, hoppas att ni hänger med.

Discord och IRC

För den som vill chatta finns det två bra alternativ. Dels finns en IRC-kanal med ett gäng trogna besökare. Hur du hittar dit lär du dig via den här forum-tråden. Tillsammans med våra systersajter har vi också en gemensam Discord-server med en 99-kanal som du är välkommen att umgås i. För att skapa dig ett konto besöker du den här länken.

Klockan 18 smäller det, och från 17.40 hoppas vi att du hänger med på försnacket!

Kommentarer
21 svar

Ida och Jakob berättar lite om hur det går med testerna av Iphone XS Max och Apple Watch S4, men hinner också prata om Amazons långa lista med nya prylar för det smarta hemmet. Missa inte det!

Apple är som bekant noga med detaljerna, och det visas inte minst här där vi får följa med bakom kulisserna när de nya urtavlorna till Apple Watch skapas.

99:s testlabb har fått in en ny klocka att testa: Apple Watch Series 4, och här delar vi med oss av våra första intryck.

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.