Googles oktober-event

Live – 99 bjuder in till Google-kväll

Om en liten stund presenterar Google höstens nya produkter och redan nu kan du hänga med 99 på en stunds video-live med försnack!

Nu är det dags för höstens nästa stora teknikevent, denna gång i regi av Google. Om Apples september-event var lilla julafton för alla äppel-fanatiker är Googles event lilla julafton för den som älskar Android-telefoner, smarta hemmet-prylar och en i allmänhet AI-assisterad digital vardag.

Det är många frågetecken som råder inför eventet. Kommer Pixel 2-telefonerna faktiskt leta sig ut till fler marknader, och kommer Sverige vara en av dessa? Kommer vi även få uppgraderade versioner av den smarta routern Google Wifi och smarta högtalaren Google Home, eller får vi återigen sitta och avundas kunderna på andra sidan Atlanten?

Kommer Google kontra Apples fokus på förstärkt verklighet med Iphone 8 och Iphone X, eller fokuserar de återigen på virtuell verklighet med Daydream VR? Kommer Pixel 2-telefonerna stjäla tronen från de senaste Iphone-modellerna vad det gäller mobilt fotografi?

Livesändning

Klockan 17.40 inleder vi vårt försnack där 99-redaktören Andreas Eklöv gästas av Kenneth Lindqvist från SweClockers. Här kommer vi diskutera vårt förhållande till Google, Android, smarta produkter, Apples konkurrerande produkter och vad vi har för förväntningar på kvällen.

Klockan 18.00 inleds Googles livesändning och ni kan välja att titta på den i den lilla rutan nere i högra hörnet i vår live-sändning, eller så kan ni titta på den och vår sändning separat. Du hittar Googles live-sändning här.

Men misströsta ej! Amanda och Ida ansluter efter en stund och ni kommer att få höra deras reaktioner på vad Google presenterar i realtid. Det kommer att bli superkul, hoppas att ni hänger med.

Discord och IRC

För den som vill chatta finns det två bra alternativ. Dels finns en IRC-kanal med ett gäng trogna besökare. Hur du hittar dit lär du dig via den här forum-tråden. Tillsammans med våra systersajter har vi också en gemensam Discord-server med en 99-kanal som du är välkommen att umgås i. För att skapa dig ett konto besöker du den här länken.

Klockan 18 smäller det, och från 17.40 hoppas vi att du hänger med på försnacket!

Kommentarer
17 svar

I dagsläget kan det mesta mäta vad vi gör och ge lite tips och trix på vad i vardagen vi bör ändra på. Men detta kan också gå överstyr.

För att Postnord ska klara av att hantera det nya systemet för lagring av paket från länder utanför EU kommer de nu bygga ett nytt lager i Örebro samt anställa runt 90 personer.

Amanda fortsätter sitt musikäventyr och denna gång dyker hon ner i havet som är Bluetooth, Airplay och Spotify Connect, och passar på att gå igenom vilken högtalare som passar till vad.

Denna vecka kollar vi hur bra koll du egentligen har på musiktjänster. In och testa dina kunskaper!

Enligt ett läckt dokument ser Nokia ingen framtid för företagets hälsoprodukter under namnet Nokia Health (tidigare Withings).

Kontanter är ute och plastkorten tappar snabbt sin charm med alla mobila betallösningar som kommer. Ida satte sig ned med Mastercard för att prata om utvecklingen.