Avsnitt #199: Varför Google, varför?

Redaktionen och en hel del Pixel-fans är besvikna på att Googles nya produkter inte ser ut att hitta till Sverige. Om det och en hel del annat hör du i veckans avsnitt av vår podd.

Google har presenterat en rad nyheter inklusive telefonerna Pixel 2 och Pixel 2 XL. Allt verkar spännande och köpsuget väcktes nog hos många här i Sverige även utanför 99-redaktionen, men tyvärr verkar Google inte ha några Sverige-planer den här gången heller.

Om Googles-event, om Iphone 8 och Iphone 8 Plus, om Sonos nya högtalare och om Sphero-robotarna R2-D2 och BB-9E hör du i veckans avsnitt.

Mycket nöje!

Avsnitt: Varför Google, varför?

Längd 45:47, filstorlek 29,82 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Kommentarer
9 svar

Amanda fortsätter sitt musikäventyr och denna gång dyker hon ner i havet som är Bluetooth, Airplay och Spotify Connect, och passar på att gå igenom vilken högtalare som passar till vad.

Denna vecka kollar vi hur bra koll du egentligen har på musiktjänster. In och testa dina kunskaper!

Enligt ett läckt dokument ser Nokia ingen framtid för företagets hälsoprodukter under namnet Nokia Health (tidigare Withings).

Kontanter är ute och plastkorten tappar snabbt sin charm med alla mobila betallösningar som kommer. Ida satte sig ned med Mastercard för att prata om utvecklingen.

Swype var länge ett populärt tangentbordsalterantiv för Android, och hittade också in i App Store, men nu meddelar utvecklarna att det inte kommer några fler uppdateringar.

Googles systerbolag Verily har tagit fram en artificiell intelligens som kan identifiera om en patient kan drabbas av hjärt- och kärlsjukdomar genom att analysera patientens ögonbotten.