Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Avsnitt #199: Varför Google, varför?

Redaktionen och en hel del Pixel-fans är besvikna på att Googles nya produkter inte ser ut att hitta till Sverige. Om det och en hel del annat hör du i veckans avsnitt av vår podd.

Google har presenterat en rad nyheter inklusive telefonerna Pixel 2 och Pixel 2 XL. Allt verkar spännande och köpsuget väcktes nog hos många här i Sverige även utanför 99-redaktionen, men tyvärr verkar Google inte ha några Sverige-planer den här gången heller.

Om Googles-event, om Iphone 8 och Iphone 8 Plus, om Sonos nya högtalare och om Sphero-robotarna R2-D2 och BB-9E hör du i veckans avsnitt.

Mycket nöje!

Avsnitt: Varför Google, varför?

Längd 45:47, filstorlek 29,82 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Kommentarer
9 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.