Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Lyckad lansering av 99.se

Jag erkänner att jag var lite spänd inför lanseringen av nya 99.se. Vi visste att det mesta var genomtänkt men det dyker alltid upp överraskningar. Denna gång var det främsta felet en import som gått snett så att många saknade inlägg i sina profiler, det hade kunnat vara mycket värre.

Ett dygn efter lanseringen är jag både lättad och rejält peppad!

Dags att tacka gänget som gjort det möjligt
Utan Martin Belak hade vi inte haft någon 99.se sajt och frågan är om 99mac hade varit så populärt om inte han byggt så många tuffa lösningar och trollat med PHP-kod och MySQL databaser. Vi är alla skyldig honom ett enormt tack för alla timmar nattetid - Belak är mannen som ofta sitter uppe långt in på småtimmarna med små kodproblem.

Tobias "Tobot" Nilsson som skapat våra snygga 99 loggor. Han driver sajten http://www.guilago.se/ där ni kan se mer av vad han skapat.

Adminteamet som lagt så många timmar på att rätta till felen med användarprofiler. Baron, Olof Hennig, Christofer, Adrian Bengtsson, Christian Åhs och Sidde är killarna som ställer upp när det krisar!

Ett tack till Apple som ordnade fram lite Mac OS X Server 10.4 licenser så att vi kunde utöka serverparken ikväll med lyckat resultat. Sajten gick inte ner trots nästan 3.000 inloggade!

Tänk att detta bara är version 1.0
Önskemålen om förbättringar och förändringar haglar in i Feedback forumet - vårt första gemensamma forum på 99.se. Vissa saker är rena buggar som skall åtgärdas, andra är smarta trollerier som gör vardagen bättre och roligare här på sajten.

Det du ser idag är bara version 1.0 - tänk vad mycket vi kan hitta på tillsammans under 2007!

Nya syskon på väg
Nu när Apple lanserat nya coola iPhone är det helt självklart att vi måste satsa på en 99mobil-sajt. Hittar vi bara en duktig och mobil-intresserad chefredaktör på 99.se är nog lanseringen inte långt borta. Detsamma gäller andra blivande systersidor - har du intresse av att driva en sajt där mycket av det svåra & tråkiga redan är fixat (servrar, besökare och dom där första 35.000 medlemmarna) är du välkommen att höra av dig!

Fortsätt diskutera & kommentera!

/Martin

PS. Ni har väl inte missat Klickback® som är vårt gemensamma bonussystem här på 99.se? Skicka gratis SMS, få rabatter från webshoppar och premier när du handlar - kolla in http://www.klickback.se/ ikväll.

Kommentarer
37 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.