Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

LG V30 kommer till Sverige trots allt

Det många säkerligen avfärdat som en osannolik lansering ser nu faktiskt ut att hända då LG bekräftar att V30 kommer till den svenska marknaden.

Vi har tidigare skrivit om LG V30, det stora flaggskeppet som tagit över i princip all uppmärksamhet i LG:s mobila produktutbud, och fått mycket goda omdömen av utländska medier som testat telefonen. Första generationens V10 kom till Sverige efter att den funnits ute på internationella marknader en längre tid, men uppföljaren V20 lanserades aldrig här.

Med tanke på hur lite marknadsföring LG:s nuvarande flaggskepp G6 har fått i Sverige, och att testexemplar av denna telefon inte skickats ut till pressen, har lett till ett allmänt antagande om att inte heller V30 skulle få någon lansering här. Antaganden tenderar dock att vara felaktiga ibland, och lyckligtvis visar de sig vara det även i fallet LG V30.

I samtal med tidningen Mobil har LG:s försäljningschef Johan Hall bekräftat att V30 ska lanseras i Sverige och de Nordiska länderna, men han nämner inte exakt när detta sker eller till vilket pris den kommer säljas. Lanseringsdatumet för V30 är den 1 november på den engelska marknaden, förhoppningsvis dröjer en svensk lansering inte allt för långt efter detta.

Likt många andra flaggskepp just nu har LG V30 en skärm som upptar majoriteten av telefonens framsida. Det som särskiljer den från konkurrensen är att dess sekundära kamera erbjuder vidvinkel-fotografi istället för teleobjektiv, och den är dessutom utrustad med flertalet smarta funktioner för videoinspelning som vissa enligt vissa medier gör den till en videoskapares mobila drömredskap.

Vi återkommer med mer information om lanseringsdatum och prislappar så fort LG delar med sig av detta.

Är LG V30 med på din radar över telefoner att välja mellan, eller är det bara Samsung och Apple som gäller? Har du eller någon du känner ägt en LG V10?

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.