Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple Pay kan snart vara här

Apple har sedan innan uppgett att Apple Pay ska komma till Sverige innan året är slut, men nu verkar det som att lanseringen kan komma inom en snar framtid.

Tidigare i år gjorde Apple klart att de ska lansera det mobila betalsystemet Apple Pay i Sverige innan året är slut. Apple har dock inte gått ut med några uppgifter om exakt när Apple Pay ska lanseras i Sverige.

Det verkar dock som att lanseringen börjar närma sig. Ämnet har diskuterats flitigt bland annat i vårt forum i en tråd som numera har över 216 svar. En forummedlem har uppmärksammat att Apple har börjat uppdatera supportsidan för både kunder och handlare med text på svenska.

En av Febers läsare har också uppmärksammat att lanseringen kan vara mycket nära. Nyligen dök alternativet att lägga till kreditkort i Apple Pay på läsarens Apple Watch. När han försökte lägga till ett kreditkort kom dock ett felmeddelande upp och det var omöjligt att få upp funktionen igen.

Källa: Feber

Läs mer:

Apple Pay kommer till Sverige innan årets slut (nyhet, 2017-08-02)

Kommentarer
2002 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.