Apple Pay kan snart vara här

Apple har sedan innan uppgett att Apple Pay ska komma till Sverige innan året är slut, men nu verkar det som att lanseringen kan komma inom en snar framtid.

Tidigare i år gjorde Apple klart att de ska lansera det mobila betalsystemet Apple Pay i Sverige innan året är slut. Apple har dock inte gått ut med några uppgifter om exakt när Apple Pay ska lanseras i Sverige.

Det verkar dock som att lanseringen börjar närma sig. Ämnet har diskuterats flitigt bland annat i vårt forum i en tråd som numera har över 216 svar. En forummedlem har uppmärksammat att Apple har börjat uppdatera supportsidan för både kunder och handlare med text på svenska.

En av Febers läsare har också uppmärksammat att lanseringen kan vara mycket nära. Nyligen dök alternativet att lägga till kreditkort i Apple Pay på läsarens Apple Watch. När han försökte lägga till ett kreditkort kom dock ett felmeddelande upp och det var omöjligt att få upp funktionen igen.

Källa: Feber

Läs mer:

Apple Pay kommer till Sverige innan årets slut (nyhet, 2017-08-02)

Kommentarer
794 svar

Årets nya Iphone-modeller är här! Här går vi igenom vad du bör tänka på innan du byter till en ny telefon och hur du gör för att flytta allt från din gamla. Efteråt kan du lämna din gamla telefon till någon ny eller kanske sälja den.

Med IOS 12 dök äntligen appen Genvägar upp. Har du hunnit kika på den och framför allt – har du satt upp några genvägar? Tipsa om dina favorit i den här tråden.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Ida och Jakob berättar lite om hur det går med testerna av Iphone XS Max och Apple Watch S4, men hinner också prata om Amazons långa lista med nya prylar för det smarta hemmet. Missa inte det!

Apple är som bekant noga med detaljerna, och det visas inte minst här där vi får följa med bakom kulisserna när de nya urtavlorna till Apple Watch skapas.

99:s testlabb har fått in en ny klocka att testa: Apple Watch Series 4, och här delar vi med oss av våra första intryck.