Apple Pay kan snart vara här

Apple har sedan innan uppgett att Apple Pay ska komma till Sverige innan året är slut, men nu verkar det som att lanseringen kan komma inom en snar framtid.

Tidigare i år gjorde Apple klart att de ska lansera det mobila betalsystemet Apple Pay i Sverige innan året är slut. Apple har dock inte gått ut med några uppgifter om exakt när Apple Pay ska lanseras i Sverige.

Det verkar dock som att lanseringen börjar närma sig. Ämnet har diskuterats flitigt bland annat i vårt forum i en tråd som numera har över 216 svar. En forummedlem har uppmärksammat att Apple har börjat uppdatera supportsidan för både kunder och handlare med text på svenska.

En av Febers läsare har också uppmärksammat att lanseringen kan vara mycket nära. Nyligen dök alternativet att lägga till kreditkort i Apple Pay på läsarens Apple Watch. När han försökte lägga till ett kreditkort kom dock ett felmeddelande upp och det var omöjligt att få upp funktionen igen.

Källa: Feber

Läs mer:

Apple Pay kommer till Sverige innan årets slut (nyhet, 2017-08-02)

Kommentarer
708 svar

Så här med semestertider på gång för många lyfter vi fram några tips för att undvika att gå i nättrollens fällor. Viktigt att tänka på sinnesfriden och att koppla av. Känn dig fri att också använda tipsen tillbaka i vardagen sedan.

Apple säljer en specialutgåva av Apple Watch framtagen tillsammans med modehuset Hermès. Tidigare har man behövt åka utomlands för att köpa den – men inte nu längre.

Den 16 juli är det officiellt säljstart för den nostalgiframkallande Nokia 8110 4G, mer populärt kallad för "banantelefonen".

Hur gick det i förra veckans quiz? Vi ställde kluriga frågor om Sonos och så här gick det.

Huawei lyckas inte imponera med sin surfplatta Mediapad M5, trots hyfsade funktioner och prestanda. Upplevelsen är för oputsad och priset högre än konkurrenten Ipad.

Här kommer ett finfint litet tips på hur du kan ta bättre bilder med Apples inbygga kamera-app i IOS. Med några enkla tryck kan du ställa in fokus och exponering själv innan du tar bilden – vi visar dig hur.