Apple Pay kan snart vara här

Apple har sedan innan uppgett att Apple Pay ska komma till Sverige innan året är slut, men nu verkar det som att lanseringen kan komma inom en snar framtid.

Tidigare i år gjorde Apple klart att de ska lansera det mobila betalsystemet Apple Pay i Sverige innan året är slut. Apple har dock inte gått ut med några uppgifter om exakt när Apple Pay ska lanseras i Sverige.

Det verkar dock som att lanseringen börjar närma sig. Ämnet har diskuterats flitigt bland annat i vårt forum i en tråd som numera har över 216 svar. En forummedlem har uppmärksammat att Apple har börjat uppdatera supportsidan för både kunder och handlare med text på svenska.

En av Febers läsare har också uppmärksammat att lanseringen kan vara mycket nära. Nyligen dök alternativet att lägga till kreditkort i Apple Pay på läsarens Apple Watch. När han försökte lägga till ett kreditkort kom dock ett felmeddelande upp och det var omöjligt att få upp funktionen igen.

Källa: Feber

Läs mer:

Apple Pay kommer till Sverige innan årets slut (nyhet, 2017-08-02)

Kommentarer
626 svar

När Samsung presenterar sitt nya flaggskepp Samsung Galaxy S9 ligger nästan allt fokus på den nya kameran som får variabel bländare och ett nytt super slow motion-läge.

Huawei inledde mobilmässan med att presentera en rad olika nya mobila produkter, däribland bärbara datorer och surfplattor, och den första kommersiella 5G-satsningen.

Podden är tillbaka! Redaktionen pratar om MWC 2018, mobilspel med eller utan handkontroll och om prylar som är beroende av molntjänster.

I dagsläget kan det mesta mäta vad vi gör och ge lite tips och trix på vad i vardagen vi bör ändra på. Men detta kan också gå överstyr.

För att Postnord ska klara av att hantera det nya systemet för lagring av paket från länder utanför EU kommer de nu bygga ett nytt lager i Örebro samt anställa runt 90 personer.

Amanda fortsätter sitt musikäventyr och denna gång dyker hon ner i havet som är Bluetooth, Airplay och Spotify Connect, och passar på att gå igenom vilken högtalare som passar till vad.