Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Microsoft Edge kommer till IOS och Android

Microsoft berättar idag på sin nyhetsblogg att de släpper Microsoft Edge till IOS och Android samt Microsoft Launcher till Android.

I ett pressmeddelade meddelar Microsoft idag att de släpper betaversionen av Microsoft Edge till IOS och Android samt Microsoft Launcher till Android.

Microsoft Edge
Webbläsaren Microsoft Edge gör det lättare för dig att flytta material du arbetar på mellan mobilen och din pc. Oavsett i vilken enhet du surfar följer din surfhistorik med dig. Och Microsoft menar att det som får Edge att verkligen sticka ut är att det alltid går att fortsätta arbetet på datorn, och att växlingen mellan mobil och dator ska fungera sömlöst.

Från och med idag kan IOS-användare ladda ner betaversionen i Apple Testflight och Android-användare kan skriva upp sig på en intresselista för att testa betaversionen som kommer snart. Till en början kommer Edge endast på engelska men fler språk planeras komma inom kort. Betaversionen innefattar inte funktioner som att komma ihåg lösenord och är inte heller kompatibel med surfplattor.

Microsoft Launcher
Till skillnad från IOS kan man i Android skräddarsy hur appstartaren ser ut. Microsoft släpper nu sin egen variant till Android. Med Microsoft Launcher kan du få tillgång till dina senaste foton, dokument och mycket mer i både mobilen och på datorn. Från och med idag går det att ladda ner betaversionen av appen i Google Play Store.

Källa: Windows Blogs (blogginlägg, 2017-10-12)

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.