Direkt från München

Live: Se när Huawei presenterar Mate 10

Mobilmakaren Huawei bjuder in till evenemang i tyska München. På menyn finns kommande telefonen Mate 10, som väntas ta upp kampen mot bland annat Samsung Galaxy Note 8.

Tillverkaren Huawei har vuxit som en raket de senaste åren, både internationellt och på den nordiska marknaden. Populära modeller i Mate- och P-serierna syns i var och varannan butik, tillsammans med prispressade familjen Honor.

Nu väntar nästa modell – Mate 10. Telefonen presenteras i tyska München under eftermiddagen, och hela evenemanget direktsänds. 99:s egen Ida Blix är dessutom på plats och bjuder på första intryck så snart teknikgudarna tillåter.

Apple säljer en specialutgåva av Apple Watch framtagen tillsammans med modehuset Hermès. Tidigare har man behövt åka utomlands för att köpa den – men inte nu längre.

Den 16 juli är det officiellt säljstart för den nostalgiframkallande Nokia 8110 4G, mer populärt kallad för "banantelefonen".

Hur gick det i förra veckans quiz? Vi ställde kluriga frågor om Sonos och så här gick det.

Huawei lyckas inte imponera med sin surfplatta Mediapad M5, trots hyfsade funktioner och prestanda. Upplevelsen är för oputsad och priset högre än konkurrenten Ipad.

Här kommer ett finfint litet tips på hur du kan ta bättre bilder med Apples inbygga kamera-app i IOS. Med några enkla tryck kan du ställa in fokus och exponering själv innan du tar bilden – vi visar dig hur.

Med abonnemanget Youtube Premium slipper du reklamen på videotjänsten och hos Youtube Music får du tillgång till bland annat spellistor med musikvideos.

Tack till Cappachino för detta #nyhetstips!