Snabbtitt

Ida får en Huawei Mate Pro 10

Ida for till München för att se på Huaweis lansering av Mate 10 Pro och ger en snabbtitt på telefonen innan hon fångar ett flyg hem till redaktionen igen.

Nu har Huawei lanserat Mate Pro 10 som får säljstart här i Sverige den 27 november. Med den här modellen ger sig Huawei efter Samsung och Apple och spenderade en hel del av dagens presentation med att berätta hur Mate 10 Pro är bättre än Galaxy Note 8, Iphone 8 Plus och Iphone X.

I videon ovan bjuder jag på en snabbtitt av telefonen innan jag tar ett flyg hem till redaktionen igen där Mate 10 Pro kommer att testas ordentligt. Är du nyfiken på något särskilt? Passa på att ställa dina funderingar i kommentarerna. Här kommer en kort kommentar från mig:

”Jag håller med Huawei, den här symmetriska designen är riktigt snygg och telefonen ligger bra i handen. Jag har inga större bekymmer att nå över skärmen, men upp till de övre hörnen når jag inte.

Fingeravtrycksläsaren är dock placerad på ett bra ställe. Jag blir avundsjuk på formfaktorn, det är mycket skärm, lite kanter utan att telefonen känns som ett segel.”

Mer om Huawei Mate 10 Pro

Länkar: Huawei presenterar Mate 10 och Mate 10 Pro

Kommentarer
18 svar

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.

Amazon Echo med Alexa må vara en populär röstassistent för det smarta hemmet, men bra ljud har högtalaren inte. Det vill nu Amazon råda bot på med en maffig bashögtalare.

Nu har vi lagt vantarna på en Iphone XS Max i guld. Självklart kan inga tester börja förrän vi packat upp den – häng med.

Betaversionen av IOS 12.1 innehåller referenser till nya modeller av Ipad Pro som kommer under hösten, och ingen är förvånad.