Snabbtitt

Ida får en Huawei Mate Pro 10

Ida for till München för att se på Huaweis lansering av Mate 10 Pro och ger en snabbtitt på telefonen innan hon fångar ett flyg hem till redaktionen igen.

Nu har Huawei lanserat Mate Pro 10 som får säljstart här i Sverige den 27 november. Med den här modellen ger sig Huawei efter Samsung och Apple och spenderade en hel del av dagens presentation med att berätta hur Mate 10 Pro är bättre än Galaxy Note 8, Iphone 8 Plus och Iphone X.

I videon ovan bjuder jag på en snabbtitt av telefonen innan jag tar ett flyg hem till redaktionen igen där Mate 10 Pro kommer att testas ordentligt. Är du nyfiken på något särskilt? Passa på att ställa dina funderingar i kommentarerna. Här kommer en kort kommentar från mig:

”Jag håller med Huawei, den här symmetriska designen är riktigt snygg och telefonen ligger bra i handen. Jag har inga större bekymmer att nå över skärmen, men upp till de övre hörnen når jag inte.

Fingeravtrycksläsaren är dock placerad på ett bra ställe. Jag blir avundsjuk på formfaktorn, det är mycket skärm, lite kanter utan att telefonen känns som ett segel.”

Mer om Huawei Mate 10 Pro

Länkar: Huawei presenterar Mate 10 och Mate 10 Pro

Kommentarer
18 svar

Amazon släpper molntjänst i Sverige, näthandeln får vi vänta på lite till. Idas dator har dataproblem och Oneplus släpper specialversion av 6T med Mclaren.

Det är viktigt att välja ett svårt wifi-lösenord om du vill skydda det mot obehöriga, men det går också att välja ett som är svårt att kommunicera.

Storlekarna sägs börja med en 5,8-tums enklare instegsmodell, och prislappen ser ut att fortsätta 2018 års trend med att vara av det saftigare slaget.

Någon svensk lansering av Amazons näthandel blev det inte den här veckan, men däremot bjuder vi på frågesport!

DJ-appen Djay är en av de mer populära på IOS-plattformen, men nu byter appen till en prenumerationsbaserad betalningsmodell. Detta blir allt mer populärt bland dyrare mobilappar.

Framtiden för Googles mobila operativsystem kanske börjar närma sig något då referenser nu börjat leta sig in i Android-projektet.