Snabbtitt

Ida får en Huawei Mate Pro 10

Ida for till München för att se på Huaweis lansering av Mate 10 Pro och ger en snabbtitt på telefonen innan hon fångar ett flyg hem till redaktionen igen.

Nu har Huawei lanserat Mate Pro 10 som får säljstart här i Sverige den 27 november. Med den här modellen ger sig Huawei efter Samsung och Apple och spenderade en hel del av dagens presentation med att berätta hur Mate 10 Pro är bättre än Galaxy Note 8, Iphone 8 Plus och Iphone X.

I videon ovan bjuder jag på en snabbtitt av telefonen innan jag tar ett flyg hem till redaktionen igen där Mate 10 Pro kommer att testas ordentligt. Är du nyfiken på något särskilt? Passa på att ställa dina funderingar i kommentarerna. Här kommer en kort kommentar från mig:

”Jag håller med Huawei, den här symmetriska designen är riktigt snygg och telefonen ligger bra i handen. Jag har inga större bekymmer att nå över skärmen, men upp till de övre hörnen når jag inte.

Fingeravtrycksläsaren är dock placerad på ett bra ställe. Jag blir avundsjuk på formfaktorn, det är mycket skärm, lite kanter utan att telefonen känns som ett segel.”

Mer om Huawei Mate 10 Pro

Länkar: Huawei presenterar Mate 10 och Mate 10 Pro

Kommentarer
18 svar

Det finns många som önskar sig en ny modell av den lilla och behändiga Iphone SE, och Ida Blix håller med. I en värld av allt större mobiler behövs något greppvänligt och lagom.

Det må bara midsommar idag och troligen regnar det bara därför – men för att du ska vara redo för resten av sommarens soliga dagar kommer här en repris på hur du enkelt bygger ihop din egen utomhusbiograf.

Den nya appen erbjuder ett snyggt men funktionsmässigt avskalat gränssnitt för den som vill ha sitt podd-lyssnande i snyggt paketerat format.

Den här veckan ställer vi frågor om marknadsföringsfraser eller slogans, både gamla klassiker och mer moderna varianter. Hur många rätt får du?

Steget mot att etablera en enhetlig standard för digitala nycklar till bilar har nu fattats i en grupp som bland annat innefattar Apple, BMW och Samsung.

Se upp i inkorgen! Säkerhetsföretaget Avanan varnar för en typ av bedrägeriförsök som med hjälp av budskap dolda med textstorleken noll tar sig förbi dina skräppostfilter.

Tack till nikka för detta #nyhetstips!