Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Snabbtitt

Ida får en Huawei Mate Pro 10

Ida for till München för att se på Huaweis lansering av Mate 10 Pro och ger en snabbtitt på telefonen innan hon fångar ett flyg hem till redaktionen igen.

Nu har Huawei lanserat Mate Pro 10 som får säljstart här i Sverige den 27 november. Med den här modellen ger sig Huawei efter Samsung och Apple och spenderade en hel del av dagens presentation med att berätta hur Mate 10 Pro är bättre än Galaxy Note 8, Iphone 8 Plus och Iphone X.

I videon ovan bjuder jag på en snabbtitt av telefonen innan jag tar ett flyg hem till redaktionen igen där Mate 10 Pro kommer att testas ordentligt. Är du nyfiken på något särskilt? Passa på att ställa dina funderingar i kommentarerna. Här kommer en kort kommentar från mig:

”Jag håller med Huawei, den här symmetriska designen är riktigt snygg och telefonen ligger bra i handen. Jag har inga större bekymmer att nå över skärmen, men upp till de övre hörnen når jag inte.

Fingeravtrycksläsaren är dock placerad på ett bra ställe. Jag blir avundsjuk på formfaktorn, det är mycket skärm, lite kanter utan att telefonen känns som ett segel.”

Mer om Huawei Mate 10 Pro

Länkar: Huawei presenterar Mate 10 och Mate 10 Pro

Kommentarer
18 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.