Snabbtitt

Ida får en Huawei Mate Pro 10

Ida for till München för att se på Huaweis lansering av Mate 10 Pro och ger en snabbtitt på telefonen innan hon fångar ett flyg hem till redaktionen igen.

Nu har Huawei lanserat Mate Pro 10 som får säljstart här i Sverige den 27 november. Med den här modellen ger sig Huawei efter Samsung och Apple och spenderade en hel del av dagens presentation med att berätta hur Mate 10 Pro är bättre än Galaxy Note 8, Iphone 8 Plus och Iphone X.

I videon ovan bjuder jag på en snabbtitt av telefonen innan jag tar ett flyg hem till redaktionen igen där Mate 10 Pro kommer att testas ordentligt. Är du nyfiken på något särskilt? Passa på att ställa dina funderingar i kommentarerna. Här kommer en kort kommentar från mig:

”Jag håller med Huawei, den här symmetriska designen är riktigt snygg och telefonen ligger bra i handen. Jag har inga större bekymmer att nå över skärmen, men upp till de övre hörnen når jag inte.

Fingeravtrycksläsaren är dock placerad på ett bra ställe. Jag blir avundsjuk på formfaktorn, det är mycket skärm, lite kanter utan att telefonen känns som ett segel.”

Mer om Huawei Mate 10 Pro

Länkar: Huawei presenterar Mate 10 och Mate 10 Pro

Kommentarer
18 svar

99-redaktionen har lagt vantarna på en Google Home Max. Den pluggas så klart in i testlabbet och får både spela musik och svara på frågor.

Att sitta och slösurfa på kontorets toalett och plötsligt få ett autospelande videoklipp med hög volym kan vara otroligt irriterande. Men snart blir det stopp för detta eftersom nästa version av Chrome kan blockera sådana videoklipp.

Den här veckan gör vi en djupdykning i mobilspelens värld. Känner du till de här titlarna?

Dags att presentera hur det gick för alla i förra veckans quiz om smarta klockor.

Avslöjandet runt Facebooks inblandning i dataskandalen runt analytikerfirman Cambridge Analytica växer, med uppmaningar om massflykt och rättsliga kallelser som efterspel.

Många använder Netflix men här får du några tips som kan få dig att få ut ännu mer av tjänsten.