Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Google Wifi börjar säljas i Sverige

Trots att svenska marknaden helt ignorerades under Googles oktober-event finns nu något överraskande den smarta routern Google Wifi att köpa i Sverige.

När vi bevakade Googles oktober-event med en live-sändning var en återkommande reaktion under eventet besvikelse över att produkterna inte kommer hit. Samma historia utspelade sig året innan då första generationens Pixel-telefoner, smarta högtalaren Google Home, smarta routern Google Wifi och ultrahögupplösta Chromecast Ultra alla var exklusiva för den amerikanska marknaden.

Nu har dock den smarta trådlösa routern Google Wifi från ingenstans dykt upp i den svenska delen av Google Store. Denna router ansluter du till operatörens modem, eller router med inbyggt modem, och Google Wifi låter dig sedan hantera de trådlösa nätverken i hemmet via en app på telefonen där du även kan utföra sysslor som att skapa gästnätverk, felsöka nätverken, med mera.

Google Wifi kostar 1 495 kronor och kan beställas fraktfritt direkt från Googles webbutik, men den kan även köpas i butik via ett flertal återförsäljare, däribland Mediamarkt, Elgiganten och Kjell & Compani.

Kommentarer
7 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.