Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

HTC ska hålla event den 2 november

Event med produktlanseringar duggar tätt denna höst och nästa företag i uppställningen ser ut att bli HTC som ska hålla hov den 2 november.

Vi har onekligen bjudits på en gedigen mängd stora pressevent denna höst. Samsung sparkade igång det hela med presentationen av Galaxy Note 8, och detta följdes sedan av Apples stora Iphone-event och efter det har Google, Huawei och Microsoft presenterat nytt. Ett företag med kopplingar till just Google är HTC som ser ut att ha planer på ett eget event den 2 november.

HTC har nyligen skickat ut en inbjudan till ett event som ser ut att äga rum i hemlandet Taiwan. Inga detaljer presenteras utöver att eventet kommer fokusera på företagets telefoner i U-serien, där det nuvarande flaggskeppet är HTC U11. Om tidigare rykten stämmer kommer två produkter presenteras, en enklare modell kallad U11 Life och ett större flaggskepp vid namn U11 Plus.

HTC U11 Plus ryktas bli utrustad med en 6 tum stor skärm med upplösningen
2 880 x 1 440 pixel, vilket motsvarar det trendriktiga bildförhållandet 18:9. Hårdvaran som driver enheten ska vara den plikttrogna entusiastkretsen Qualcomm Snapdragon 835 som ska backas av 6 gigabyte primärminne och 128 gigabyte lagringsutrymme.

Dessa specifikationer påminner en del om Google Pixel 2 XL, vilket blir extra intressant då HTC tillverkar Pixel-telefonerna åt Google som dessutom nyligen köpte loss den grupp inom HTC som jobbat på telefonerna. Huruvida den grupp som gått från HTC till Google har påverkat utvecklingen av Pixel 2-telefonerna eller ej är dock rena spekulationer.

Den 2 november vet vi alltså sannolikt mer om vad HTC kommer tillföra höstens utbud av Android-telefoner.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.