torsdagsquiz

Quiz: Vad vet du om androider?

Androider har tagit över den vita bioduken, och vi tänkte därför testa dina kunskaper kring androider i populärkulturen.

Veckans bästa dag är tillbaka! Denna vecka vill vi se vad du vet om människoliknande robotar i film och litteratur. Vill du veta hur det går för de andra? Håll utkik efter vår resultatrapport på onsdagar.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Huawei P20 Pro vinner EISA-utmärkelsen för årets bästa mobil, och visst är det en bra telefon. Men för 99:s del är konkurrensen stenhård, och fler flaggskepp är på gång i höst.

Vår medlem Kallgren är köpsugen och har frågor om Sonos Play:1 och Sonos One som han vill använda tillsammans med Alexa. Hjälp från befintliga användare sökes!

Netflix har börjat testa att visa promotionvideor för andra program mellan avsnitt, och användarna som råkat ut för det är inte glada.

Nätdejting blir allt vanligare men det kan vara svårt att navigera sig i appdjungeln. Vi hjälper dig att reda ut vilken app du inte kan vara utan och vilka du bör undvika.

De som chockas och upprörs mest av Googles datainsamling är de många användare som aldrig ens reflekterat över att de är företagets användare, och som inte känner till Googles natur.

Simon Risberg föddes med dysmeli, och fick sina ben amputerade vid ett års ålder. I veckans fredagsvideo visar Simon upp sina bioniska ben, som visar att framtiden verkligen har kommit!