torsdagsquiz

Quiz: Vad vet du om androider?

Androider har tagit över den vita bioduken, och vi tänkte därför testa dina kunskaper kring androider i populärkulturen.

Veckans bästa dag är tillbaka! Denna vecka vill vi se vad du vet om människoliknande robotar i film och litteratur. Vill du veta hur det går för de andra? Håll utkik efter vår resultatrapport på onsdagar.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

99 och Samsung bjuder in till mingel, och du är inbuden att hänga med! Imorgon kollar vi på Unpacked-eventet tillsammans på lokal i Stockholm.

Samtal till 1177 Vårdguiden har legat öppet tillgängliga online från så långt tillbaks som 2013, där känsliga uppgifter som personnummer finns med bland detaljerna i samtalen.

Tack till Zimpan för detta #nyhetstips!

Det blir av allt att döma ingen Huawei P30 under MWC nästa vecka, istället vill företaget "skriva om reglerna" med ett event 26 mars.

Oneplus rullar ut en uppdatering nu, som innebär att deras inbyggda telefonapp får stöd för både ljud och videosamtal via Googles tjänst Duo.

En av årets höjdpunkter är nära – Mobile World Congress går snart av stapeln i Barcelona, och vi ska dit. Följ med Jakob och Andreas på äventyr bland mobiltillverkarna.

Efter fjolårets kontroverser runt Facebook inleddes en utredning i Storbritannien. Slutsatsen är att bolaget inte bör få reglera sig självt.