torsdagsquiz

Quiz: Vad vet du om androider?

Androider har tagit över den vita bioduken, och vi tänkte därför testa dina kunskaper kring androider i populärkulturen.

Veckans bästa dag är tillbaka! Denna vecka vill vi se vad du vet om människoliknande robotar i film och litteratur. Vill du veta hur det går för de andra? Håll utkik efter vår resultatrapport på onsdagar.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

I dagsläget kan det mesta mäta vad vi gör och ge lite tips och trix på vad i vardagen vi bör ändra på. Men detta kan också gå överstyr.

För att Postnord ska klara av att hantera det nya systemet för lagring av paket från länder utanför EU kommer de nu bygga ett nytt lager i Örebro samt anställa runt 90 personer.

Amanda fortsätter sitt musikäventyr och denna gång dyker hon ner i havet som är Bluetooth, Airplay och Spotify Connect, och passar på att gå igenom vilken högtalare som passar till vad.

Denna vecka kollar vi hur bra koll du egentligen har på musiktjänster. In och testa dina kunskaper!

Enligt ett läckt dokument ser Nokia ingen framtid för företagets hälsoprodukter under namnet Nokia Health (tidigare Withings).

Kontanter är ute och plastkorten tappar snabbt sin charm med alla mobila betallösningar som kommer. Ida satte sig ned med Mastercard för att prata om utvecklingen.