quizresultat

Resultat: Vad vet du om Steve Jobs?

Hur gick det i förra veckans quiz? Jämför dig med andras resultat!

För två veckor sedan var det sex år sedan Steve Jobs tragiskt gick bort. Vi tillägnade därför förra veckans quiz helt åt Apple förra vd.

Det var 577 personer som gjorde quizet och så här fördelade sig resultaten:

Den svåraste frågan i quizet var vem som är skådespelaren i filmen Steve Jobs från 2015. Rätt svar är Michael Fassbender. Många trodde att det var Ashton Kutcher men han spelar Steve Jobs i filmen Jobs från 2013.

Vilken skådespelare spelar Steve Jobs i filmen Steve Jobs?

Den frågan som allra flest hade koll på var vad Steve Jobs sa till Pepsis vd när han försökte rekrytera honom till Apple. Det rätta svaret är "Vill du sälja sockrat vatten resten av livet, eller vill du förändra världen?" , men vi hade tyckt det var roligare om han hade frågat Sculley om han ville bli hans John Lennon.

Vad sa Jobs till Pepsis vd John Sculley när han försökte rekrytera honom till Apple?

Gjorde du inte förra veckans quiz? Gör det här vettja!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Amanda fortsätter sitt musikäventyr och denna gång dyker hon ner i havet som är Bluetooth, Airplay och Spotify Connect, och passar på att gå igenom vilken högtalare som passar till vad.

Denna vecka kollar vi hur bra koll du egentligen har på musiktjänster. In och testa dina kunskaper!

Enligt ett läckt dokument ser Nokia ingen framtid för företagets hälsoprodukter under namnet Nokia Health (tidigare Withings).

Kontanter är ute och plastkorten tappar snabbt sin charm med alla mobila betallösningar som kommer. Ida satte sig ned med Mastercard för att prata om utvecklingen.

Swype var länge ett populärt tangentbordsalterantiv för Android, och hittade också in i App Store, men nu meddelar utvecklarna att det inte kommer några fler uppdateringar.

Googles systerbolag Verily har tagit fram en artificiell intelligens som kan identifiera om en patient kan drabbas av hjärt- och kärlsjukdomar genom att analysera patientens ögonbotten.