quizresultat

Resultat: Vad vet du om Steve Jobs?

Hur gick det i förra veckans quiz? Jämför dig med andras resultat!

För två veckor sedan var det sex år sedan Steve Jobs tragiskt gick bort. Vi tillägnade därför förra veckans quiz helt åt Apple förra vd.

Det var 577 personer som gjorde quizet och så här fördelade sig resultaten:

Den svåraste frågan i quizet var vem som är skådespelaren i filmen Steve Jobs från 2015. Rätt svar är Michael Fassbender. Många trodde att det var Ashton Kutcher men han spelar Steve Jobs i filmen Jobs från 2013.

Vilken skådespelare spelar Steve Jobs i filmen Steve Jobs?

Den frågan som allra flest hade koll på var vad Steve Jobs sa till Pepsis vd när han försökte rekrytera honom till Apple. Det rätta svaret är "Vill du sälja sockrat vatten resten av livet, eller vill du förändra världen?" , men vi hade tyckt det var roligare om han hade frågat Sculley om han ville bli hans John Lennon.

Vad sa Jobs till Pepsis vd John Sculley när han försökte rekrytera honom till Apple?

Gjorde du inte förra veckans quiz? Gör det här vettja!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Amazon släpper molntjänst i Sverige, näthandeln får vi vänta på lite till. Idas dator har dataproblem och Oneplus släpper specialversion av 6T med Mclaren.

Det är viktigt att välja ett svårt wifi-lösenord om du vill skydda det mot obehöriga, men det går också att välja ett som är svårt att kommunicera.

Storlekarna sägs börja med en 5,8-tums enklare instegsmodell, och prislappen ser ut att fortsätta 2018 års trend med att vara av det saftigare slaget.

Någon svensk lansering av Amazons näthandel blev det inte den här veckan, men däremot bjuder vi på frågesport!

DJ-appen Djay är en av de mer populära på IOS-plattformen, men nu byter appen till en prenumerationsbaserad betalningsmodell. Detta blir allt mer populärt bland dyrare mobilappar.

Framtiden för Googles mobila operativsystem kanske börjar närma sig något då referenser nu börjat leta sig in i Android-projektet.