quizresultat

Resultat: Vad vet du om Steve Jobs?

Hur gick det i förra veckans quiz? Jämför dig med andras resultat!

För två veckor sedan var det sex år sedan Steve Jobs tragiskt gick bort. Vi tillägnade därför förra veckans quiz helt åt Apple förra vd.

Det var 577 personer som gjorde quizet och så här fördelade sig resultaten:

Den svåraste frågan i quizet var vem som är skådespelaren i filmen Steve Jobs från 2015. Rätt svar är Michael Fassbender. Många trodde att det var Ashton Kutcher men han spelar Steve Jobs i filmen Jobs från 2013.

Vilken skådespelare spelar Steve Jobs i filmen Steve Jobs?

Den frågan som allra flest hade koll på var vad Steve Jobs sa till Pepsis vd när han försökte rekrytera honom till Apple. Det rätta svaret är "Vill du sälja sockrat vatten resten av livet, eller vill du förändra världen?" , men vi hade tyckt det var roligare om han hade frågat Sculley om han ville bli hans John Lennon.

Vad sa Jobs till Pepsis vd John Sculley när han försökte rekrytera honom till Apple?

Gjorde du inte förra veckans quiz? Gör det här vettja!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Apple säljer en specialutgåva av Apple Watch framtagen tillsammans med modehuset Hermès. Tidigare har man behövt åka utomlands för att köpa den – men inte nu längre.

Den 16 juli är det officiellt säljstart för den nostalgiframkallande Nokia 8110 4G, mer populärt kallad för "banantelefonen".

Hur gick det i förra veckans quiz? Vi ställde kluriga frågor om Sonos och så här gick det.

Huawei lyckas inte imponera med sin surfplatta Mediapad M5, trots hyfsade funktioner och prestanda. Upplevelsen är för oputsad och priset högre än konkurrenten Ipad.

Här kommer ett finfint litet tips på hur du kan ta bättre bilder med Apples inbygga kamera-app i IOS. Med några enkla tryck kan du ställa in fokus och exponering själv innan du tar bilden – vi visar dig hur.

Med abonnemanget Youtube Premium slipper du reklamen på videotjänsten och hos Youtube Music får du tillgång till bland annat spellistor med musikvideos.

Tack till Cappachino för detta #nyhetstips!