quizresultat

Resultat: Vad vet du om Steve Jobs?

Hur gick det i förra veckans quiz? Jämför dig med andras resultat!

För två veckor sedan var det sex år sedan Steve Jobs tragiskt gick bort. Vi tillägnade därför förra veckans quiz helt åt Apple förra vd.

Det var 577 personer som gjorde quizet och så här fördelade sig resultaten:

Den svåraste frågan i quizet var vem som är skådespelaren i filmen Steve Jobs från 2015. Rätt svar är Michael Fassbender. Många trodde att det var Ashton Kutcher men han spelar Steve Jobs i filmen Jobs från 2013.

Vilken skådespelare spelar Steve Jobs i filmen Steve Jobs?

Den frågan som allra flest hade koll på var vad Steve Jobs sa till Pepsis vd när han försökte rekrytera honom till Apple. Det rätta svaret är "Vill du sälja sockrat vatten resten av livet, eller vill du förändra världen?" , men vi hade tyckt det var roligare om han hade frågat Sculley om han ville bli hans John Lennon.

Vad sa Jobs till Pepsis vd John Sculley när han försökte rekrytera honom till Apple?

Gjorde du inte förra veckans quiz? Gör det här vettja!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Ida och Jakob berättar lite om hur det går med testerna av Iphone XS Max och Apple Watch S4, men hinner också prata om Amazons långa lista med nya prylar för det smarta hemmet. Missa inte det!

Apple är som bekant noga med detaljerna, och det visas inte minst här där vi får följa med bakom kulisserna när de nya urtavlorna till Apple Watch skapas.

99:s testlabb har fått in en ny klocka att testa: Apple Watch Series 4, och här delar vi med oss av våra första intryck.

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.