Monument Valley 2 kommer till Android 6 november

Uppföljaren till det kritikerrosade mobilspelet Monument Valley finns redan till IOS. Android-användare kan hämta hem spelet med start den 6 november.

2014 släpptes pusselspelet Monument Valley som har fått mycket uppmärksamhet för sina vackra miljöer, trollbindande musik och roliga pusselmoment. Under Apples utvecklarkonferens i somras släpptes uppföljaren till spelsuccén på IOS men Android-användare har fått vänta betydligt längre.

Sedan augusti i år har det gått att skicka in en intresseanmälan om spelet i Google Play. Nu har det kommit ett släppdatum – från och med den 6 novmeber går det att köpa spelet för Android.

Läs mer från oss

Monument Valley ger perspektiv på problemlösning
Monument Valley: Intervju med skaparna Ustwo
Ustwo berättar hur det går för Monument Valley

Amazon släpper molntjänst i Sverige, näthandeln får vi vänta på lite till. Idas dator har dataproblem och Oneplus släpper specialversion av 6T med Mclaren.

Det är viktigt att välja ett svårt wifi-lösenord om du vill skydda det mot obehöriga, men det går också att välja ett som är svårt att kommunicera.

Storlekarna sägs börja med en 5,8-tums enklare instegsmodell, och prislappen ser ut att fortsätta 2018 års trend med att vara av det saftigare slaget.

Någon svensk lansering av Amazons näthandel blev det inte den här veckan, men däremot bjuder vi på frågesport!

DJ-appen Djay är en av de mer populära på IOS-plattformen, men nu byter appen till en prenumerationsbaserad betalningsmodell. Detta blir allt mer populärt bland dyrare mobilappar.

Framtiden för Googles mobila operativsystem kanske börjar närma sig något då referenser nu börjat leta sig in i Android-projektet.