Monument Valley 2 kommer till Android 6 november

Uppföljaren till det kritikerrosade mobilspelet Monument Valley finns redan till IOS. Android-användare kan hämta hem spelet med start den 6 november.

2014 släpptes pusselspelet Monument Valley som har fått mycket uppmärksamhet för sina vackra miljöer, trollbindande musik och roliga pusselmoment. Under Apples utvecklarkonferens i somras släpptes uppföljaren till spelsuccén på IOS men Android-användare har fått vänta betydligt längre.

Sedan augusti i år har det gått att skicka in en intresseanmälan om spelet i Google Play. Nu har det kommit ett släppdatum – från och med den 6 novmeber går det att köpa spelet för Android.

Läs mer från oss

Monument Valley ger perspektiv på problemlösning
Monument Valley: Intervju med skaparna Ustwo
Ustwo berättar hur det går för Monument Valley

Hör du till dem som tycker att Apple Homepod är alldeles för dyr? Rapporter gör gällande att Apple planerar ett billigare syskon under varumärket Beats.

Den sjätte uppstickartelefonen känns som en förfinad version av föregångaren som hänger på moderna trender, på gott och ont. Andreas har hunnit testa en helg, och så här tycker han.

Postnord och e-handelsföretaget Wish har enats om momshantering, och därmed kommer Postnords hanteringsavgift på 75 kronor snart att försvinna enligt nya uppgifter.

Just nu pågår en diskussion i forumet om hur man gör sin Iphone-mobil så säker som möjligt. Ge Appleman och varandra era bästa tips eller om du själv vill ha svar på frågan; gå in och läsa om alla tips och trix!

Apputvecklare bildar förbund inför konferensen WWDC, och kräver nu förändringar i Apples butik App Store. Bland annat vill de att Apple ska ta mindre än 30 procent av intäkterna.

Jag har varit Spotify trogen sedan 2008, men en så enkel sak som att jag slipper reklam på Youtube kan faktiskt vara nog för att jag ska överge min gamla musikpartner.