Monument Valley 2 kommer till Android 6 november

Uppföljaren till det kritikerrosade mobilspelet Monument Valley finns redan till IOS. Android-användare kan hämta hem spelet med start den 6 november.

2014 släpptes pusselspelet Monument Valley som har fått mycket uppmärksamhet för sina vackra miljöer, trollbindande musik och roliga pusselmoment. Under Apples utvecklarkonferens i somras släpptes uppföljaren till spelsuccén på IOS men Android-användare har fått vänta betydligt längre.

Sedan augusti i år har det gått att skicka in en intresseanmälan om spelet i Google Play. Nu har det kommit ett släppdatum – från och med den 6 novmeber går det att köpa spelet för Android.

Läs mer från oss

Monument Valley ger perspektiv på problemlösning
Monument Valley: Intervju med skaparna Ustwo
Ustwo berättar hur det går för Monument Valley

För dig som är sugen på att bli amatörpilot, men inte vill ge dig in på drönarmarknaden finns snart pappersflygplanet Powerup Dart som alternativ.

I den här tråden samlas de som redan lagt vantarna på en Homepod. In och läs om du är riktigt sugen på att skaffa en. Och har du redan köpt en vill vi läsa om dina intryck!

Andreas vilar upp sig hemma, Amandas halsont ställer till det – men podd blir det ändå. Som nästan varje vecka.

Den här killen styr det viktigaste i hemmet med sin Ocarina. Hemautomation gjord Zelda-style.

Det är bara att bita ihop och betala säger Tullverket.

Röstassistenten Google Assistant har ett hektiskt år framför sig. Enligt en bild från en Google-presentation kommer assistenten under 2018 att lanseras i flera nya länder och lära sig nya språk.