Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Samsung samlar sina IoT-tjänster under namnet Smartthings Cloud

Samsung vill skapa ett öppet ekosystem för sakernas internet (IoT). Smartthings, Samsung Connect och Artik samlas nu under Smartthings Cloud.

Också den sydkoreanska elektronikjätten Samsung bjuder in till en utvecklarkonferens och nu pågår årets upplaga av Samsung Developer Conference (SDC). En av de intressanta nyheterna därifrån är att de vill skapa ett öppet ekosystem för sakernas internet, eller Internet of Things (IoT) som det kallas på engelska.

När det gäller det smarta hemmet har systemet Smartthings blivit populärt. Det började med en Kickstarter-kampanj och företaget blev för tre år sedan uppköpta av Samsung. Smartthings har sedan dess blivit populärt bland smarta hemmet-entusiaster trots att Samsung Smartthings Hub inte säljs i Sverige ännu.

Vad Samsung planerar nu är att samla Smartthings tillsammans med Samsung Connect (app som kan styra hemmet på olika vis) och ARTIK Cloud under det gemensamma namnet Smartthings Cloud – vilket beskrivs som en kraftfull molnbaserad hub som samlar allt på ett ställe. Precis som innan kommer det att fungera både med Samsungs egna enheter och tredjepartsprodukter.

Företaget bjuder inte på så mycket mer detaljer kring vad vi kan förvänta oss av Smartthings Cloud, men säger att konsumenter kan förvänta sig produkter tidigt nästa år. Vi räknar med att höra mer om det här på CES 2018 i januari.

Källa: Samsung/Artik Cloud

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.