Nya emoji-symboler i IOS 11.1-beta

Nya emoji-symboler och Apple Cash Pay är några av uppdateringarna som kommer i betan av IOS 11.1.

Betaversionen av IOS 11.1 har precis släppts och funktioner som tillkommit är en rad nya emoji-symboler, Apple Pay Cash och allmänna buggfixar och förbättringar.

I somras släpptes en uppdatering av Unicode-standarden. 56 nya symboler tillkom till emoji-biblioteket, bland annat vampyrer, alver, broccoli, emoji som svär, emoji i hijab, stek och emoji med monokel. Apple brukar vara snabbt ute med att uppdatera sitt bibliotek efter Unicode-standarden och i IOS 11.1 kommer de 56 symbolerna.

Nytt i IOS är även Apple Pay Cash om gör att du kan skicka pengar till familj och vänner som använder Iphone och Apple Pay. Apple Pay Cash är en Swish-liknande lösning som gör att det går att skicka pengar till varandra genom Apples meddelandeapp eller genom att använda Siri, personen du skickar pengarna till får dem på direkten.

Det är oklart när 11.1 kommer i skarp version men det är inte helt omöjligt att uppdateringen kommer lagom till Iphone X börjar skeppas ut.

Kommentarer
5 svar

I dagsläget kan det mesta mäta vad vi gör och ge lite tips och trix på vad i vardagen vi bör ändra på. Men detta kan också gå överstyr.

För att Postnord ska klara av att hantera det nya systemet för lagring av paket från länder utanför EU kommer de nu bygga ett nytt lager i Örebro samt anställa runt 90 personer.

Amanda fortsätter sitt musikäventyr och denna gång dyker hon ner i havet som är Bluetooth, Airplay och Spotify Connect, och passar på att gå igenom vilken högtalare som passar till vad.

Denna vecka kollar vi hur bra koll du egentligen har på musiktjänster. In och testa dina kunskaper!

Enligt ett läckt dokument ser Nokia ingen framtid för företagets hälsoprodukter under namnet Nokia Health (tidigare Withings).

Kontanter är ute och plastkorten tappar snabbt sin charm med alla mobila betallösningar som kommer. Ida satte sig ned med Mastercard för att prata om utvecklingen.