Nya emoji-symboler i IOS 11.1-beta

Nya emoji-symboler och Apple Cash Pay är några av uppdateringarna som kommer i betan av IOS 11.1.

Betaversionen av IOS 11.1 har precis släppts och funktioner som tillkommit är en rad nya emoji-symboler, Apple Pay Cash och allmänna buggfixar och förbättringar.

I somras släpptes en uppdatering av Unicode-standarden. 56 nya symboler tillkom till emoji-biblioteket, bland annat vampyrer, alver, broccoli, emoji som svär, emoji i hijab, stek och emoji med monokel. Apple brukar vara snabbt ute med att uppdatera sitt bibliotek efter Unicode-standarden och i IOS 11.1 kommer de 56 symbolerna.

Nytt i IOS är även Apple Pay Cash om gör att du kan skicka pengar till familj och vänner som använder Iphone och Apple Pay. Apple Pay Cash är en Swish-liknande lösning som gör att det går att skicka pengar till varandra genom Apples meddelandeapp eller genom att använda Siri, personen du skickar pengarna till får dem på direkten.

Det är oklart när 11.1 kommer i skarp version men det är inte helt omöjligt att uppdateringen kommer lagom till Iphone X börjar skeppas ut.

Kommentarer
5 svar

Huawei P20 Pro vinner EISA-utmärkelsen för årets bästa mobil, och visst är det en bra telefon. Men för 99:s del är konkurrensen stenhård, och fler flaggskepp är på gång i höst.

Vår medlem Kallgren är köpsugen och har frågor om Sonos Play:1 och Sonos One som han vill använda tillsammans med Alexa. Hjälp från befintliga användare sökes!

Netflix har börjat testa att visa promotionvideor för andra program mellan avsnitt, och användarna som råkat ut för det är inte glada.

Nätdejting blir allt vanligare men det kan vara svårt att navigera sig i appdjungeln. Vi hjälper dig att reda ut vilken app du inte kan vara utan och vilka du bör undvika.

De som chockas och upprörs mest av Googles datainsamling är de många användare som aldrig ens reflekterat över att de är företagets användare, och som inte känner till Googles natur.

Simon Risberg föddes med dysmeli, och fick sina ben amputerade vid ett års ålder. I veckans fredagsvideo visar Simon upp sina bioniska ben, som visar att framtiden verkligen har kommit!