fulkultur

Fulkultur om Blade Runner

Denna vecka samtalar Fulkulturgänget om regn, neon, noir, framtid och androider när de avhandlar kultfilmen Blade Runner.

Trångbodd framtid, regn och replikanter står på menyn när Fulkulturgänget Jakob Nilsson, Amanda Reventlid, Thomas Ytterberg och Jonas Thörnqvist tar sig an den klassiska filmen Blade Runner, och dess helt nya uppföljare Blade Runner 2049. Vad är egentligen Deckard, hur bär man sig åt för att återskapa Rachels frisyr och hur pretto är egentligen Blade Runner?

Spoilers för nya filmen dyker upp 50 minuter in i programmet och därefter.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Det går att prenumerera på podden via RSS eller Itunes och Fulkultur har dessutom en egen Tumblr-sida där länklista och alla avsnitt samlas. Podden finns dessutom representerad på Facebook, Instagram och Twitter. Som vanligt tar vi tacksamt emot all form av feedback. Berätta också gärna vad ni skulle vilja höra oss diskutera i framtida avsnitt.

99 och Samsung bjuder in till mingel, och du är inbuden att hänga med! Imorgon kollar vi på Unpacked-eventet tillsammans på lokal i Stockholm.

Samtal till 1177 Vårdguiden har legat öppet tillgängliga online från så långt tillbaks som 2013, där känsliga uppgifter som personnummer finns med bland detaljerna i samtalen.

Tack till Zimpan för detta #nyhetstips!

Det blir av allt att döma ingen Huawei P30 under MWC nästa vecka, istället vill företaget "skriva om reglerna" med ett event 26 mars.

Oneplus rullar ut en uppdatering nu, som innebär att deras inbyggda telefonapp får stöd för både ljud och videosamtal via Googles tjänst Duo.

En av årets höjdpunkter är nära – Mobile World Congress går snart av stapeln i Barcelona, och vi ska dit. Följ med Jakob och Andreas på äventyr bland mobiltillverkarna.

Efter fjolårets kontroverser runt Facebook inleddes en utredning i Storbritannien. Slutsatsen är att bolaget inte bör få reglera sig självt.