Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Honda Goldwing får stöd för Carplay

Honda blir först ut med att erbjuda Carplay för motorcyklar, via en moderniserad variant av bjässen Goldwing.

Honda Goldwing har ibland kritiserats av tvåhjuliga purister för att vara en slags hybrid mellan en bil och en motorcykel, med bland annat en vräkig fåtölj, inbyggd stereo och svällande kåpor. För att tilltala yngre generationer har nu Honda valt att göra en större omdesign av spektaklet och samtidigt som första motorcykeltillverkare erbjuda stöd för Carplay, uppger CNET.

Bland ändringarna för 2018 kan nämnas 40 kilo lägre vikt, en mer kompakt motor, en smalare figur och packlådor med centrallås. Som tillbehör går det även exempelvis att få en LED-belysning som lyser upp marken runt motorcykeln när föraren närmar sig.

Carplay visar sig bli ett något missvisande namn när tekniken nu även når motorcyklar via en centralt placerad 7 tum stor LCD. Ett krav från Apple är dock att ett Bluetoothheadset är inkopplat, gissningsvis för att händerna ska förbli på styret när motorcykeln är i rörelse.

De amerikanska priserna för Goldwing 2018 börjar på 23 500 dollar, motsvarande cirka 240 000 kronor. Det återstår dock att se hur prissättningen ser ut i Sverige.

Källa: CNET

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.