Lyckades du förbeställa en Iphone X?

Från och med idag går det att förbeställa Apples premiummobil Iphone X. Vi undrar om du lyckades förbeställa en, och vilken du i sådana fall beställde?

Nu är väntans tider över. En minut över nio imorse öppnade förbeställningen för Apples premiummodell som presenterades under företagets septemberevent tidigare i år. Iphone X spås vara svår att få tag på och och väntan kan enligt rykten bli en tämligen lång sådan.

Vi är därför väldigt nyfikna på om ni har lyckats förbeställa Iphone X, när ni kan förvänta er att får telefonen och självklart vilken konfiguration ni valt.

Skriv i kommentarerna om ni förbeställt, hur det gick samt vilken konfiguration ni beställde.

Kommentarer
120 svar

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.

Amazon Echo med Alexa må vara en populär röstassistent för det smarta hemmet, men bra ljud har högtalaren inte. Det vill nu Amazon råda bot på med en maffig bashögtalare.

Nu har vi lagt vantarna på en Iphone XS Max i guld. Självklart kan inga tester börja förrän vi packat upp den – häng med.

Betaversionen av IOS 12.1 innehåller referenser till nya modeller av Ipad Pro som kommer under hösten, och ingen är förvånad.

Apples bilsystem Carplay har nu stöd för andra karttjänster, och först ut är ärkerivalen Google Maps.