Lyckades du förbeställa en Iphone X?

Från och med idag går det att förbeställa Apples premiummobil Iphone X. Vi undrar om du lyckades förbeställa en, och vilken du i sådana fall beställde?

Nu är väntans tider över. En minut över nio imorse öppnade förbeställningen för Apples premiummodell som presenterades under företagets septemberevent tidigare i år. Iphone X spås vara svår att få tag på och och väntan kan enligt rykten bli en tämligen lång sådan.

Vi är därför väldigt nyfikna på om ni har lyckats förbeställa Iphone X, när ni kan förvänta er att får telefonen och självklart vilken konfiguration ni valt.

Skriv i kommentarerna om ni förbeställt, hur det gick samt vilken konfiguration ni beställde.

Kommentarer
120 svar

Apple har rekryterat branschkändisen Andrew Kim, en designer som jobbat åt både Tesla och Microsoft med allt från Model 3, Windows 10 och Xbox. Vad ska han hitta på hos Apple tro?

I ett test utfört av Forbes kunde ett 3D-utskrivet huvud låsa upp ett flertal Android-mobiler utan större bekymmer. Iphone X gick dock inte att lura.

Tack till carlsson för detta #nyhetstips!

Röstningen pågår för fullt – var med och utse årets bästa teknikprylar, och årets främsta inspiratörer.

Cydia har länge varit platsen att skaffa programvara för de som "jailbreakat" sin telefon, men nu meddelar grundaren av butiken att försäljningen av appar ska upphöra.

Storlekarna sägs börja med en 5,8-tums enklare instegsmodell, och prislappen ser ut att fortsätta 2018 års trend med att vara av det saftigare slaget.

Google har nyligen visat upp mer av Fuchsia OS, den tilltänkta ersättaren av Android. I tillhörande nyhet utvecklades en diskussion om framtiden för Android, och hur klokt det är att ha ett system som ska täcka flera produkttyper. Dela gärna med dig av dina tankar!