Lyckades du förbeställa en Iphone X?

Från och med idag går det att förbeställa Apples premiummobil Iphone X. Vi undrar om du lyckades förbeställa en, och vilken du i sådana fall beställde?

Nu är väntans tider över. En minut över nio imorse öppnade förbeställningen för Apples premiummodell som presenterades under företagets septemberevent tidigare i år. Iphone X spås vara svår att få tag på och och väntan kan enligt rykten bli en tämligen lång sådan.

Vi är därför väldigt nyfikna på om ni har lyckats förbeställa Iphone X, när ni kan förvänta er att får telefonen och självklart vilken konfiguration ni valt.

Skriv i kommentarerna om ni förbeställt, hur det gick samt vilken konfiguration ni beställde.

Kommentarer
120 svar

Trots all automatisering kan det ibland vara skönt att kunna tända sina uppkopplade lampor via den vanliga strömbrytaren på väggen. Innan årets slut kommer det att släppas smarta strömbrytare till Philips Hue-lampor.

Nu är programmering en del av grundskolans läroplan. Varför är det viktigt när det samtidigt kommer larmrapporter om att elever presterar allt sämre i de traditionella ämnena undrar du?

Lite från ingenstans skickade Apple ut en pressinbjudan idag till ett event där de planerar att prata om nya kreativa idéer för lärare och elever.

Amanda och Ida pratar om att ha ett jobb som är som julafton, Idas nya jobbdator, WWDC, Klingoner – deras mat och språk, Fibits nya klocka och "tjejprodukter".

Vetenskapsmannen Stephen Hawking somnade under veckan in i sitt hem 76 år gammal. Vi ärar hans minne med veckans fredagsvideo.

Amanda testar högtalaren JBL Boombox som levererar mycket bas, fylligt ljud, fiffiga funktioner och lång batteritid.