Lyckades du förbeställa en Iphone X?

Från och med idag går det att förbeställa Apples premiummobil Iphone X. Vi undrar om du lyckades förbeställa en, och vilken du i sådana fall beställde?

Nu är väntans tider över. En minut över nio imorse öppnade förbeställningen för Apples premiummodell som presenterades under företagets septemberevent tidigare i år. Iphone X spås vara svår att få tag på och och väntan kan enligt rykten bli en tämligen lång sådan.

Vi är därför väldigt nyfikna på om ni har lyckats förbeställa Iphone X, när ni kan förvänta er att får telefonen och självklart vilken konfiguration ni valt.

Skriv i kommentarerna om ni förbeställt, hur det gick samt vilken konfiguration ni beställde.

Kommentarer
120 svar

Så här med semestertider på gång för många lyfter vi fram några tips för att undvika att gå i nättrollens fällor. Viktigt att tänka på sinnesfriden och att koppla av. Känn dig fri att också använda tipsen tillbaka i vardagen sedan.

Apple säljer en specialutgåva av Apple Watch framtagen tillsammans med modehuset Hermès. Tidigare har man behövt åka utomlands för att köpa den – men inte nu längre.

Den 16 juli är det officiellt säljstart för den nostalgiframkallande Nokia 8110 4G, mer populärt kallad för "banantelefonen".

Hur gick det i förra veckans quiz? Vi ställde kluriga frågor om Sonos och så här gick det.

Huawei lyckas inte imponera med sin surfplatta Mediapad M5, trots hyfsade funktioner och prestanda. Upplevelsen är för oputsad och priset högre än konkurrenten Ipad.

Här kommer ett finfint litet tips på hur du kan ta bättre bilder med Apples inbygga kamera-app i IOS. Med några enkla tryck kan du ställa in fokus och exponering själv innan du tar bilden – vi visar dig hur.