Avsnitt #202: Apple Pay, Carplay och Burpees

Äntligen är det helg och dags för podd! Denna vecka pratar Ida, Andreas och Amanda om mobilbetalningar, att alla använder internet, om Apple Watch Series 3 och Fitbit Ionic samt lite om träning.

Det är en av våra favoritstunder på veckan – den när det är dags att gå in i studion och spela in podd. I veckans avsnitt pratar Ida Blix, Andreas Eklöv och Amanda Reventlid om mobilbetalningar. Apple Pay har ju äntligen kommit till Sverige.

Det blir lite prat om Apple Watch Series 3 och Idas nästa testobjekt Fitbit Ionic. Amanda har grävt ner sig lite i Internetstiftelsens rapport om svenskarnas internetvanor och det pratas om Carplay som kommer till en motorcykelmodell.

Mycket nöje!

Avsnitt: Apple Pay, Carplay och Burpees

Längd 51:44, filstorlek 30,24 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Skriven av Ida Blix

Det är viktigt att välja ett svårt wifi-lösenord om du vill skydda det mot obehöriga, men det går också att välja ett som är svårt att kommunicera.

Storlekarna sägs börja med en 5,8-tums enklare instegsmodell, och prislappen ser ut att fortsätta 2018 års trend med att vara av det saftigare slaget.

Någon svensk lansering av Amazons näthandel blev det inte den här veckan, men däremot bjuder vi på frågesport!

DJ-appen Djay är en av de mer populära på IOS-plattformen, men nu byter appen till en prenumerationsbaserad betalningsmodell. Detta blir allt mer populärt bland dyrare mobilappar.

Framtiden för Googles mobila operativsystem kanske börjar närma sig något då referenser nu börjat leta sig in i Android-projektet.

Med IOS 12 har Apple gjort det möjligt att se vädret på låsskärmen när du vaknar. Så här får du igång funktionen.