Avsnitt #202: Apple Pay, Carplay och Burpees

Äntligen är det helg och dags för podd! Denna vecka pratar Ida, Andreas och Amanda om mobilbetalningar, att alla använder internet, om Apple Watch Series 3 och Fitbit Ionic samt lite om träning.

Det är en av våra favoritstunder på veckan – den när det är dags att gå in i studion och spela in podd. I veckans avsnitt pratar Ida Blix, Andreas Eklöv och Amanda Reventlid om mobilbetalningar. Apple Pay har ju äntligen kommit till Sverige.

Det blir lite prat om Apple Watch Series 3 och Idas nästa testobjekt Fitbit Ionic. Amanda har grävt ner sig lite i Internetstiftelsens rapport om svenskarnas internetvanor och det pratas om Carplay som kommer till en motorcykelmodell.

Mycket nöje!

Avsnitt: Apple Pay, Carplay och Burpees

Längd 51:44, filstorlek 30,24 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Skriven av Ida Blix

Att sitta och slösurfa på kontorets toalett och plötsligt få ett autospelande videoklipp med hög volym kan vara otroligt irriterande. Men snart blir det stopp för detta eftersom nästa version av Chrome kan blockera sådana videoklipp.

Den här veckan gör vi en djupdykning i mobilspelens värld. Känner du till de här titlarna?

Dags att presentera hur det gick för alla i förra veckans quiz om smarta klockor.

Avslöjandet runt Facebooks inblandning i dataskandalen runt analytikerfirman Cambridge Analytica växer, med uppmaningar om massflykt och rättsliga kallelser som efterspel.

Många använder Netflix men här får du några tips som kan få dig att få ut ännu mer av tjänsten.

I framtiden tros Apple byta ut sina skärmar från Samsung och LG mot egna skärmar med Micro-LED.