Avsnitt #202: Apple Pay, Carplay och Burpees

Äntligen är det helg och dags för podd! Denna vecka pratar Ida, Andreas och Amanda om mobilbetalningar, att alla använder internet, om Apple Watch Series 3 och Fitbit Ionic samt lite om träning.

Det är en av våra favoritstunder på veckan – den när det är dags att gå in i studion och spela in podd. I veckans avsnitt pratar Ida Blix, Andreas Eklöv och Amanda Reventlid om mobilbetalningar. Apple Pay har ju äntligen kommit till Sverige.

Det blir lite prat om Apple Watch Series 3 och Idas nästa testobjekt Fitbit Ionic. Amanda har grävt ner sig lite i Internetstiftelsens rapport om svenskarnas internetvanor och det pratas om Carplay som kommer till en motorcykelmodell.

Mycket nöje!

Avsnitt: Apple Pay, Carplay och Burpees

Längd 51:44, filstorlek 30,24 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Skriven av Ida Blix

Den nya appen erbjuder ett snyggt men funktionsmässigt avskalat gränssnitt för den som vill ha sitt podd-lyssnande i snyggt paketerat format.

Den här veckan ställer vi frågor om marknadsföringsfraser eller slogans, både gamla klassiker och mer moderna varianter. Hur många rätt får du?

Steget mot att etablera en enhetlig standard för digitala nycklar till bilar har nu fattats i en grupp som bland annat innefattar Apple, BMW och Samsung.

Se upp i inkorgen! Säkerhetsföretaget Avanan varnar för en typ av bedrägeriförsök som med hjälp av budskap dolda med textstorleken noll tar sig förbi dina skräppostfilter.

Tack till nikka för detta #nyhetstips!

Så här med semestertider på gång för många lyfter vi fram några tips för att undvika att gå i nättrollens fällor. Viktigt att tänka på sinnesfriden och att koppla av. Känn dig fri att också använda tipsen tillbaka i vardagen sedan.

Apple säljer en specialutgåva av Apple Watch framtagen tillsammans med modehuset Hermès. Tidigare har man behövt åka utomlands för att köpa den – men inte nu längre.