Avsnitt #202: Apple Pay, Carplay och Burpees

Äntligen är det helg och dags för podd! Denna vecka pratar Ida, Andreas och Amanda om mobilbetalningar, att alla använder internet, om Apple Watch Series 3 och Fitbit Ionic samt lite om träning.

Det är en av våra favoritstunder på veckan – den när det är dags att gå in i studion och spela in podd. I veckans avsnitt pratar Ida Blix, Andreas Eklöv och Amanda Reventlid om mobilbetalningar. Apple Pay har ju äntligen kommit till Sverige.

Det blir lite prat om Apple Watch Series 3 och Idas nästa testobjekt Fitbit Ionic. Amanda har grävt ner sig lite i Internetstiftelsens rapport om svenskarnas internetvanor och det pratas om Carplay som kommer till en motorcykelmodell.

Mycket nöje!

Avsnitt: Apple Pay, Carplay och Burpees

Längd 51:44, filstorlek 30,24 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Skriven av Ida Blix

Apple är som bekant noga med detaljerna, och det visas inte minst här där vi får följa med bakom kulisserna när de nya urtavlorna till Apple Watch skapas.

99:s testlabb har fått in en ny klocka att testa: Apple Watch Series 4, och här delar vi med oss av våra första intryck.

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.

Amazon Echo med Alexa må vara en populär röstassistent för det smarta hemmet, men bra ljud har högtalaren inte. Det vill nu Amazon råda bot på med en maffig bashögtalare.