fredagsvideo

Fredagsvideo: Jimmy Fallon får besök av robotar

Vi är lite insnöade på androider och robotar just nu. Det märks också i veckans fredagsvideo där Jimmy Fallon får besök av en gäng olika robotar i sitt tv-program.

Äntligen är det fredag och dags för en av veckans ofta lite mer humoristiska inslag här på 99 – fredagsvideon. Idag bjuder vi på ett inslag från Jimmy Fallons tv-program där ett gäng olika robotar får visa upp sig. Först ut är en ormrobot, sedan kommer Sophia (både cool och läskig) och slutligen några läckra fjärilar.

Har du någon favoritrobot/android? Länka gärna en video eller bild i kommentarerna.

Ha en fin fredag!

Skriven av Ida Blix

Hör du till dem som tycker att Apple Homepod är alldeles för dyr? Rapporter gör gällande att Apple planerar ett billigare syskon under varumärket Beats.

Den sjätte uppstickartelefonen känns som en förfinad version av föregångaren som hänger på moderna trender, på gott och ont. Andreas har hunnit testa en helg, och så här tycker han.

Postnord och e-handelsföretaget Wish har enats om momshantering, och därmed kommer Postnords hanteringsavgift på 75 kronor snart att försvinna enligt nya uppgifter.

Just nu pågår en diskussion i forumet om hur man gör sin Iphone-mobil så säker som möjligt. Ge Appleman och varandra era bästa tips eller om du själv vill ha svar på frågan; gå in och läsa om alla tips och trix!

Apputvecklare bildar förbund inför konferensen WWDC, och kräver nu förändringar i Apples butik App Store. Bland annat vill de att Apple ska ta mindre än 30 procent av intäkterna.

Jag har varit Spotify trogen sedan 2008, men en så enkel sak som att jag slipper reklam på Youtube kan faktiskt vara nog för att jag ska överge min gamla musikpartner.