fredagsvideo

Fredagsvideo: Jimmy Fallon får besök av robotar

Vi är lite insnöade på androider och robotar just nu. Det märks också i veckans fredagsvideo där Jimmy Fallon får besök av en gäng olika robotar i sitt tv-program.

Äntligen är det fredag och dags för en av veckans ofta lite mer humoristiska inslag här på 99 – fredagsvideon. Idag bjuder vi på ett inslag från Jimmy Fallons tv-program där ett gäng olika robotar får visa upp sig. Först ut är en ormrobot, sedan kommer Sophia (både cool och läskig) och slutligen några läckra fjärilar.

Har du någon favoritrobot/android? Länka gärna en video eller bild i kommentarerna.

Ha en fin fredag!

Skriven av Ida Blix

Amazon släpper molntjänst i Sverige, näthandeln får vi vänta på lite till. Idas dator har dataproblem och Oneplus släpper specialversion av 6T med Mclaren.

Det är viktigt att välja ett svårt wifi-lösenord om du vill skydda det mot obehöriga, men det går också att välja ett som är svårt att kommunicera.

Storlekarna sägs börja med en 5,8-tums enklare instegsmodell, och prislappen ser ut att fortsätta 2018 års trend med att vara av det saftigare slaget.

Någon svensk lansering av Amazons näthandel blev det inte den här veckan, men däremot bjuder vi på frågesport!

DJ-appen Djay är en av de mer populära på IOS-plattformen, men nu byter appen till en prenumerationsbaserad betalningsmodell. Detta blir allt mer populärt bland dyrare mobilappar.

Framtiden för Googles mobila operativsystem kanske börjar närma sig något då referenser nu börjat leta sig in i Android-projektet.