Internet lägger vantarna på Iphone X

Några dagar innan Iphone X släpps kommer flera videor från kända Youtube-kanaler där telefonen och nya funktioner visas upp.

Det är fortfarande några dagar kvar till det officiella släppet av Apples premiummodell Iphone X sker. Apple har dock valt ut några Youtube-kändisar som har fått chansen att klämma och känna på telefonen innan alla andra. Flera videoklipp har dykt upp på Youtube där Iphone X visas upp och första intryck ges.

Mark Watson från Youtube-kanalen Solider Knows Best avtecknar Iphone X, nya funktioner och hur telefonen känns i handen.

Noah Thomas och Brain Farmer från Youtube-kanalen Highsnobiety visar bland annat hur det funkar med Animoji, 4K-video, Face ID och om hur Apple Pay funkar med den nya autentiseringsmetoden.

Kanalen Popular Science har också fått en Iphone X går igenom de nya funktionerna och du får se telefonen på nära håll.

Även Sam Beckerman från Fashion Magazine går igenom vilka 10 saker hon gillar bäst med Iphone 10.

Vilka är dina favoritklipp av Iphone X? Kommentera och länka!

Skriven av Amanda Reventlid
Kommentarer
17 svar

Apple är som bekant noga med detaljerna, och det visas inte minst här där vi får följa med bakom kulisserna när de nya urtavlorna till Apple Watch skapas.

99:s testlabb har fått in en ny klocka att testa: Apple Watch Series 4, och här delar vi med oss av våra första intryck.

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.

Amazon Echo med Alexa må vara en populär röstassistent för det smarta hemmet, men bra ljud har högtalaren inte. Det vill nu Amazon råda bot på med en maffig bashögtalare.