Internet lägger vantarna på Iphone X

Några dagar innan Iphone X släpps kommer flera videor från kända Youtube-kanaler där telefonen och nya funktioner visas upp.

Det är fortfarande några dagar kvar till det officiella släppet av Apples premiummodell Iphone X sker. Apple har dock valt ut några Youtube-kändisar som har fått chansen att klämma och känna på telefonen innan alla andra. Flera videoklipp har dykt upp på Youtube där Iphone X visas upp och första intryck ges.

Mark Watson från Youtube-kanalen Solider Knows Best avtecknar Iphone X, nya funktioner och hur telefonen känns i handen.

Noah Thomas och Brain Farmer från Youtube-kanalen Highsnobiety visar bland annat hur det funkar med Animoji, 4K-video, Face ID och om hur Apple Pay funkar med den nya autentiseringsmetoden.

Kanalen Popular Science har också fått en Iphone X går igenom de nya funktionerna och du får se telefonen på nära håll.

Även Sam Beckerman från Fashion Magazine går igenom vilka 10 saker hon gillar bäst med Iphone 10.

Vilka är dina favoritklipp av Iphone X? Kommentera och länka!

Skriven av Amanda Reventlid
Kommentarer
17 svar

Den nya appen erbjuder ett snyggt men funktionsmässigt avskalat gränssnitt för den som vill ha sitt podd-lyssnande i snyggt paketerat format.

Den här veckan ställer vi frågor om marknadsföringsfraser eller slogans, både gamla klassiker och mer moderna varianter. Hur många rätt får du?

Steget mot att etablera en enhetlig standard för digitala nycklar till bilar har nu fattats i en grupp som bland annat innefattar Apple, BMW och Samsung.

Se upp i inkorgen! Säkerhetsföretaget Avanan varnar för en typ av bedrägeriförsök som med hjälp av budskap dolda med textstorleken noll tar sig förbi dina skräppostfilter.

Tack till nikka för detta #nyhetstips!

Så här med semestertider på gång för många lyfter vi fram några tips för att undvika att gå i nättrollens fällor. Viktigt att tänka på sinnesfriden och att koppla av. Känn dig fri att också använda tipsen tillbaka i vardagen sedan.

Apple säljer en specialutgåva av Apple Watch framtagen tillsammans med modehuset Hermès. Tidigare har man behövt åka utomlands för att köpa den – men inte nu längre.