Sverigepremiär för Apples TV-app

Nu finns Apples TV-app tillgänglig i Sverige. Appen släpps tillsammans med IOS 11.1 och TV OS 11.1 och inkluderar innehåll från bland annat Itunes och SVT.

Under Apples keynote i september presenterade företaget den glada nyheten att deras TV-app för Apple TV skulle lanseras i Sverige innan årets slut. Nu finns appen här tillsammans med IOS 11.1 och TV OS 11.1. TV-appen samlar innehåll från strömmande videotjänster, men till en början saknas många aktörer.

Apple skriver att nu från start samlar TV-appen innehåll från Itunes, SVT, Viafree, Viaplay, C More och Mubi. Appen har också fått svenska informationssidor på Apples webbplats.

Vilka strömmande videotjänster vill du se i Apples TV-app?

Läs mer om nyheterna I IOS 11.1 här:
Nya emoji-symboler i IOS 11.1-beta (nyhet 2017-10-23)

Kommentarer
50 svar

Amazon släpper molntjänst i Sverige, näthandeln får vi vänta på lite till. Idas dator har dataproblem och Oneplus släpper specialversion av 6T med Mclaren.

Det är viktigt att välja ett svårt wifi-lösenord om du vill skydda det mot obehöriga, men det går också att välja ett som är svårt att kommunicera.

Storlekarna sägs börja med en 5,8-tums enklare instegsmodell, och prislappen ser ut att fortsätta 2018 års trend med att vara av det saftigare slaget.

Någon svensk lansering av Amazons näthandel blev det inte den här veckan, men däremot bjuder vi på frågesport!

DJ-appen Djay är en av de mer populära på IOS-plattformen, men nu byter appen till en prenumerationsbaserad betalningsmodell. Detta blir allt mer populärt bland dyrare mobilappar.

Framtiden för Googles mobila operativsystem kanske börjar närma sig något då referenser nu börjat leta sig in i Android-projektet.