Sverigepremiär för Apples TV-app

Nu finns Apples TV-app tillgänglig i Sverige. Appen släpps tillsammans med IOS 11.1 och TV OS 11.1 och inkluderar innehåll från bland annat Itunes och SVT.

Under Apples keynote i september presenterade företaget den glada nyheten att deras TV-app för Apple TV skulle lanseras i Sverige innan årets slut. Nu finns appen här tillsammans med IOS 11.1 och TV OS 11.1. TV-appen samlar innehåll från strömmande videotjänster, men till en början saknas många aktörer.

Apple skriver att nu från start samlar TV-appen innehåll från Itunes, SVT, Viafree, Viaplay, C More och Mubi. Appen har också fått svenska informationssidor på Apples webbplats.

Vilka strömmande videotjänster vill du se i Apples TV-app?

Läs mer om nyheterna I IOS 11.1 här:
Nya emoji-symboler i IOS 11.1-beta (nyhet 2017-10-23)

Kommentarer
50 svar

De som chockas och upprörs mest av Googles datainsamling är de många användare som aldrig ens reflekterat över att de är företagets användare, och som inte känner till Googles natur.

Simon Risberg föddes med dysmeli, och fick sina ben amputerade vid ett års ålder. I veckans fredagsvideo visar Simon upp sina bioniska ben, som visar att framtiden verkligen har kommit!

Vår medlem Kallgren är köpsugen och har frågor om Sonos Play:1 och Sonos One som han vill använda tillsammans med Alexa. Hjälp från befintliga användare sökes!

Ni ställde frågorna, och vi bjöd in representanter från Sveriges riksdagspartier för att svara. I Geeks valspecial har det nu blivit dags för Socialdemokraterna, som berättar om partiets politik i teknikrelaterade frågor.

Efter uppmärksamheten kring hur Google använder och lagrar användares platshistorik har nu företaget förtydligat sin beskrivning av inställningarna.

I september kommer Apple att visa upp årets nya Iphone-modeller, och enligt det senaste ryktet kommer det finnas stöd för ritdonet Apple Pencil.