Sverigepremiär för Apples TV-app

Nu finns Apples TV-app tillgänglig i Sverige. Appen släpps tillsammans med IOS 11.1 och TV OS 11.1 och inkluderar innehåll från bland annat Itunes och SVT.

Under Apples keynote i september presenterade företaget den glada nyheten att deras TV-app för Apple TV skulle lanseras i Sverige innan årets slut. Nu finns appen här tillsammans med IOS 11.1 och TV OS 11.1. TV-appen samlar innehåll från strömmande videotjänster, men till en början saknas många aktörer.

Apple skriver att nu från start samlar TV-appen innehåll från Itunes, SVT, Viafree, Viaplay, C More och Mubi. Appen har också fått svenska informationssidor på Apples webbplats.

Vilka strömmande videotjänster vill du se i Apples TV-app?

Läs mer om nyheterna I IOS 11.1 här:
Nya emoji-symboler i IOS 11.1-beta (nyhet 2017-10-23)

Kommentarer
50 svar

För dig som är sugen på att bli amatörpilot, men inte vill ge dig in på drönarmarknaden finns snart pappersflygplanet Powerup Dart som alternativ.

I den här tråden samlas de som redan lagt vantarna på en Homepod. In och läs om du är riktigt sugen på att skaffa en. Och har du redan köpt en vill vi läsa om dina intryck!

Andreas vilar upp sig hemma, Amandas halsont ställer till det – men podd blir det ändå. Som nästan varje vecka.

Den här killen styr det viktigaste i hemmet med sin Ocarina. Hemautomation gjord Zelda-style.

Det är bara att bita ihop och betala säger Tullverket.

Röstassistenten Google Assistant har ett hektiskt år framför sig. Enligt en bild från en Google-presentation kommer assistenten under 2018 att lanseras i flera nya länder och lära sig nya språk.