Avsnitt #203: Så funkar inte öl!

Äntligen nytt avsnitt av podden! 99-gänget funderar bland annat på vad Google dricker för underliga öl där borta i Mountain View.

Ny vecka, nya samtalsämnen i podden. 99-gänget pratar den här veckan om hamburgare och öl i emoji-form.

Det blir också snack om att spela på Mac, nu finns Geforce Now som ett alternativ. Det blir prat om Trådfri som får stöd för Homekit och Razer Phone.

Mycket nöje!

Avsnitt: Apple Pay, Carplay och Burpees

Längd 42:10, filstorlek 29,83 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
4 svar

För dig som är sugen på att bli amatörpilot, men inte vill ge dig in på drönarmarknaden finns snart pappersflygplanet Powerup Dart som alternativ.

I den här tråden samlas de som redan lagt vantarna på en Homepod. In och läs om du är riktigt sugen på att skaffa en. Och har du redan köpt en vill vi läsa om dina intryck!

Andreas vilar upp sig hemma, Amandas halsont ställer till det – men podd blir det ändå. Som nästan varje vecka.

Den här killen styr det viktigaste i hemmet med sin Ocarina. Hemautomation gjord Zelda-style.

Det är bara att bita ihop och betala säger Tullverket.

Röstassistenten Google Assistant har ett hektiskt år framför sig. Enligt en bild från en Google-presentation kommer assistenten under 2018 att lanseras i flera nya länder och lära sig nya språk.