Avsnitt #203: Så funkar inte öl!

Äntligen nytt avsnitt av podden! 99-gänget funderar bland annat på vad Google dricker för underliga öl där borta i Mountain View.

Ny vecka, nya samtalsämnen i podden. 99-gänget pratar den här veckan om hamburgare och öl i emoji-form.

Det blir också snack om att spela på Mac, nu finns Geforce Now som ett alternativ. Det blir prat om Trådfri som får stöd för Homekit och Razer Phone.

Mycket nöje!

Avsnitt: Apple Pay, Carplay och Burpees

Längd 42:10, filstorlek 29,83 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
4 svar

Amazon släpper molntjänst i Sverige, näthandeln får vi vänta på lite till. Idas dator har dataproblem och Oneplus släpper specialversion av 6T med Mclaren.

Det är viktigt att välja ett svårt wifi-lösenord om du vill skydda det mot obehöriga, men det går också att välja ett som är svårt att kommunicera.

Storlekarna sägs börja med en 5,8-tums enklare instegsmodell, och prislappen ser ut att fortsätta 2018 års trend med att vara av det saftigare slaget.

Någon svensk lansering av Amazons näthandel blev det inte den här veckan, men däremot bjuder vi på frågesport!

DJ-appen Djay är en av de mer populära på IOS-plattformen, men nu byter appen till en prenumerationsbaserad betalningsmodell. Detta blir allt mer populärt bland dyrare mobilappar.

Framtiden för Googles mobila operativsystem kanske börjar närma sig något då referenser nu börjat leta sig in i Android-projektet.