Avsnitt #203: Så funkar inte öl!

Äntligen nytt avsnitt av podden! 99-gänget funderar bland annat på vad Google dricker för underliga öl där borta i Mountain View.

Ny vecka, nya samtalsämnen i podden. 99-gänget pratar den här veckan om hamburgare och öl i emoji-form.

Det blir också snack om att spela på Mac, nu finns Geforce Now som ett alternativ. Det blir prat om Trådfri som får stöd för Homekit och Razer Phone.

Mycket nöje!

Avsnitt: Apple Pay, Carplay och Burpees

Längd 42:10, filstorlek 29,83 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
4 svar

De som chockas och upprörs mest av Googles datainsamling är de många användare som aldrig ens reflekterat över att de är företagets användare, och som inte känner till Googles natur.

Simon Risberg föddes med dysmeli, och fick sina ben amputerade vid ett års ålder. I veckans fredagsvideo visar Simon upp sina bioniska ben, som visar att framtiden verkligen har kommit!

Vår medlem Kallgren är köpsugen och har frågor om Sonos Play:1 och Sonos One som han vill använda tillsammans med Alexa. Hjälp från befintliga användare sökes!

Ni ställde frågorna, och vi bjöd in representanter från Sveriges riksdagspartier för att svara. I Geeks valspecial har det nu blivit dags för Socialdemokraterna, som berättar om partiets politik i teknikrelaterade frågor.

Efter uppmärksamheten kring hur Google använder och lagrar användares platshistorik har nu företaget förtydligat sin beskrivning av inställningarna.

I september kommer Apple att visa upp årets nya Iphone-modeller, och enligt det senaste ryktet kommer det finnas stöd för ritdonet Apple Pencil.