313 Iphone X-enheter stulna i San Francisco

Nyligen stal tre personer 313 Iphone X-telefoner från en UPS-lastbil som var parkerad utanför Apple-butiken i San Francisco.

Det är många som vill lägga vantarna på Apples nya premiumtelefon Iphone X. Idag, fredag, börjar telefonerna säljas i butiker världen över, men det finns vissa som inte orkat vänta så länge.

I onsdags rånades en UPS-lastbil som hade en väldigt dyrbar last. 313 Iphone X-enheter stals från bilen som stod parkerad utanför Apple Store i San Francisco. Gärningsmännen har ännu inte hittats men stöldgodset var värt hela 370 000 dollar, vilket motsvarar 3 111 700 svenska kronor.

En insatt person i frågan meddelade Cnet att alla som har förbeställt en telefon kommer att kunna hämta den som planerat. Det är inget nytt att tjuvar stjäl Apple-enheter eller andra teknikprodukter några dagar innan säljstart. På grund av Apples funktion Find my Iphone och möjlighet att låsa telefonen har dock stölderna minskat en del på senare tid.

Läs mer från oss:

Lång väntetid för Iphone X
Lyckades du förbeställa en Iphone X?
Apples nya flaggskepp heter Iphone X

Källa: Cnet

Kommentarer
13 svar

Framtiden för Googles mobila operativsystem kanske börjar närma sig något då referenser nu börjat leta sig in i Android-projektet.

Med IOS 12 har Apple gjort det möjligt att se vädret på låsskärmen när du vaknar. Så här får du igång funktionen.

Ingen näthandel ännu, men däremot molntjänster. Amazon Web Services öppnar sin verksamhet i Sverige idag.

Bilder på en Iphone XS-version av Apples puckelryggiga batterifodral har dykt upp på nätet, och produkten kan rentav dyka upp innan jul.

Längtar du efter en portabel och vattentålig högtalare med inbyggt smart röstassistent, då är det förmodligen JBL Link 20 du behöver.

Specialversionen av Oneplus 6T får ett Mclaren-inspirerat utseende, 10 gigabyte primärminne och extra snabb snabbladdning. 99 närvarar vid lanseringseventet utanför London.