fredagsvideo

Ballmer ballar ur över Iphone

Några år efter Apples stora succé med Iphone ångrar Steve Ballmer att de inte var snabbare på mobil-bollen.

Microsofts förra vd Steve Ballmer är känd för ett videoklipp när han reagerar väldigt starkt på Apples då nya telefon Iphone. Han tyckte att hela idéen var ett skämt och trodde inte på telefonens framtid. Så här 10 år senare går det att fnissa åt Ballmers uttalande. I denna fredagsvideo ser Ballmer tillbaka på Microsofts beslut och ångrar att de inte var snabbare på att tillverka egna mobiler.

Det är lätt att vara efterklok men för den som inte får nog av Ballmers helt förbluffade ansikte när han pratar om den första Iphone-telefonen kommer här det kända klippet:

Kommentarer
12 svar

99-redaktionen har lagt vantarna på en Google Home Max. Den pluggas så klart in i testlabbet och får både spela musik och svara på frågor.

Att sitta och slösurfa på kontorets toalett och plötsligt få ett autospelande videoklipp med hög volym kan vara otroligt irriterande. Men snart blir det stopp för detta eftersom nästa version av Chrome kan blockera sådana videoklipp.

Den här veckan gör vi en djupdykning i mobilspelens värld. Känner du till de här titlarna?

Dags att presentera hur det gick för alla i förra veckans quiz om smarta klockor.

Avslöjandet runt Facebooks inblandning i dataskandalen runt analytikerfirman Cambridge Analytica växer, med uppmaningar om massflykt och rättsliga kallelser som efterspel.

Många använder Netflix men här får du några tips som kan få dig att få ut ännu mer av tjänsten.