fredagsvideo

Ballmer ballar ur över Iphone

Några år efter Apples stora succé med Iphone ångrar Steve Ballmer att de inte var snabbare på mobil-bollen.

Microsofts förra vd Steve Ballmer är känd för ett videoklipp när han reagerar väldigt starkt på Apples då nya telefon Iphone. Han tyckte att hela idéen var ett skämt och trodde inte på telefonens framtid. Så här 10 år senare går det att fnissa åt Ballmers uttalande. I denna fredagsvideo ser Ballmer tillbaka på Microsofts beslut och ångrar att de inte var snabbare på att tillverka egna mobiler.

Det är lätt att vara efterklok men för den som inte får nog av Ballmers helt förbluffade ansikte när han pratar om den första Iphone-telefonen kommer här det kända klippet:

Kommentarer
12 svar

Domen innebär att Telia ska betala kassettskatt för Iphone-modeller från 2009 och framåt, vilket kan leda till dyrare telefoner.

Som en julklapp till bokälskare ger Apple bort flera klassiska romaner som ljudböcker, inlästa av kända skådespelare och komiker.

Googles röstassistent nöjer sig inte med att informera om försenade flyg; nu börjar den digitala hjälpredan också förutse förseningar och meddela om dessa.

Bakåt-knappen i webbläsare kan luras genom att webbplatser lägger till falsk historik som skickar användaren åt fel håll, men nu jobbar Chrome på en lösning för allas trevnad.

Apple har rekryterat branschkändisen Andrew Kim, en designer som jobbat åt både Tesla och Microsoft med allt från Model 3, Windows 10 och Xbox. Vad ska han hitta på hos Apple tro?

I ett test utfört av Forbes kunde ett 3D-utskrivet huvud låsa upp ett flertal Android-mobiler utan större bekymmer. Iphone X gick dock inte att lura.

Tack till carlsson för detta #nyhetstips!