Samsung hånar Iphone i ny reklamfilm

Så här i Iphone X-tider passar Samsung på att släppa en ny reklamfilm som berättar hur Apple ständigt ligger efter med sina Iphone-modeller. Bäst av allt är Iphone X-frisyren som skymtar förbi.

Den koreanska elektronikjätten Samsung gillar att håna Apples prylar i sina reklamfilmer för de egna enheterna. Nu när Apple börjat sälja sitt nya flaggskepp Iphone X passar de på att släppa en ny film där de vill visa hur Iphone alltid varit lite efter deras egna telefoner. I slutändan "växer" killen upp och "uppgraderar" till en Samsung Galaxy Note 8.

Missa inte slutet med personen som skymtar förbi med en mycket säregen frisyr där "flärpen" från Iphone X utgör lugg.

Här på 99 ryms uppskattning för både Iphone- och Android-telefoner. Vilket team tillhör du just nu (numera är det ju faktiskt lätt att byta mellan plattformarna)? #teamnote8 eller #teamiphonex?

Läs relaterade artiklar:

Andreas testar Samsung Galaxy Note 8 (test, 2017-09-27)
Iphone 8 - Apples tråkigaste telefon (test, 2017-10-04)
Amanda testar Iphone 8 Plus (test, 2017-10-10)

Kommentarer
18 svar

Huawei P20 Pro vinner EISA-utmärkelsen för årets bästa mobil, och visst är det en bra telefon. Men för 99:s del är konkurrensen stenhård, och fler flaggskepp är på gång i höst.

Vår medlem Kallgren är köpsugen och har frågor om Sonos Play:1 och Sonos One som han vill använda tillsammans med Alexa. Hjälp från befintliga användare sökes!

Netflix har börjat testa att visa promotionvideor för andra program mellan avsnitt, och användarna som råkat ut för det är inte glada.

Nätdejting blir allt vanligare men det kan vara svårt att navigera sig i appdjungeln. Vi hjälper dig att reda ut vilken app du inte kan vara utan och vilka du bör undvika.

De som chockas och upprörs mest av Googles datainsamling är de många användare som aldrig ens reflekterat över att de är företagets användare, och som inte känner till Googles natur.

Simon Risberg föddes med dysmeli, och fick sina ben amputerade vid ett års ålder. I veckans fredagsvideo visar Simon upp sina bioniska ben, som visar att framtiden verkligen har kommit!