Samsung hånar Iphone i ny reklamfilm

Så här i Iphone X-tider passar Samsung på att släppa en ny reklamfilm som berättar hur Apple ständigt ligger efter med sina Iphone-modeller. Bäst av allt är Iphone X-frisyren som skymtar förbi.

Den koreanska elektronikjätten Samsung gillar att håna Apples prylar i sina reklamfilmer för de egna enheterna. Nu när Apple börjat sälja sitt nya flaggskepp Iphone X passar de på att släppa en ny film där de vill visa hur Iphone alltid varit lite efter deras egna telefoner. I slutändan "växer" killen upp och "uppgraderar" till en Samsung Galaxy Note 8.

Missa inte slutet med personen som skymtar förbi med en mycket säregen frisyr där "flärpen" från Iphone X utgör lugg.

Här på 99 ryms uppskattning för både Iphone- och Android-telefoner. Vilket team tillhör du just nu (numera är det ju faktiskt lätt att byta mellan plattformarna)? #teamnote8 eller #teamiphonex?

Läs relaterade artiklar:

Andreas testar Samsung Galaxy Note 8 (test, 2017-09-27)
Iphone 8 - Apples tråkigaste telefon (test, 2017-10-04)
Amanda testar Iphone 8 Plus (test, 2017-10-10)

Kommentarer
18 svar

Amazon släpper molntjänst i Sverige, näthandeln får vi vänta på lite till. Idas dator har dataproblem och Oneplus släpper specialversion av 6T med Mclaren.

Det är viktigt att välja ett svårt wifi-lösenord om du vill skydda det mot obehöriga, men det går också att välja ett som är svårt att kommunicera.

Storlekarna sägs börja med en 5,8-tums enklare instegsmodell, och prislappen ser ut att fortsätta 2018 års trend med att vara av det saftigare slaget.

Någon svensk lansering av Amazons näthandel blev det inte den här veckan, men däremot bjuder vi på frågesport!

DJ-appen Djay är en av de mer populära på IOS-plattformen, men nu byter appen till en prenumerationsbaserad betalningsmodell. Detta blir allt mer populärt bland dyrare mobilappar.

Framtiden för Googles mobila operativsystem kanske börjar närma sig något då referenser nu börjat leta sig in i Android-projektet.