Samsung hånar Iphone i ny reklamfilm

Så här i Iphone X-tider passar Samsung på att släppa en ny reklamfilm som berättar hur Apple ständigt ligger efter med sina Iphone-modeller. Bäst av allt är Iphone X-frisyren som skymtar förbi.

Den koreanska elektronikjätten Samsung gillar att håna Apples prylar i sina reklamfilmer för de egna enheterna. Nu när Apple börjat sälja sitt nya flaggskepp Iphone X passar de på att släppa en ny film där de vill visa hur Iphone alltid varit lite efter deras egna telefoner. I slutändan "växer" killen upp och "uppgraderar" till en Samsung Galaxy Note 8.

Missa inte slutet med personen som skymtar förbi med en mycket säregen frisyr där "flärpen" från Iphone X utgör lugg.

Här på 99 ryms uppskattning för både Iphone- och Android-telefoner. Vilket team tillhör du just nu (numera är det ju faktiskt lätt att byta mellan plattformarna)? #teamnote8 eller #teamiphonex?

Läs relaterade artiklar:

Andreas testar Samsung Galaxy Note 8 (test, 2017-09-27)
Iphone 8 - Apples tråkigaste telefon (test, 2017-10-04)
Amanda testar Iphone 8 Plus (test, 2017-10-10)

Kommentarer
18 svar

Nästa vecka kommer Sony visa upp sin nya Android-telefon på Mobile World Congress och i dag släppte de en kryptiskt video för telefonen.

Nyligen valde Google att plocka bort direktlänkar till bilder bland sökresultaten. En klart irriterande grej men något som nu går att fixa genom ett enkelt tillägg.

Ett speciellt indiskt tecken fick appar på IOS-enheter att krascha vilket gjorde livet surt för folk med trollande kompisar. Nu har Apple löst den irriterande buggen med nyligen släppta IOS 11.2.6.

Vi vill tipsa om Lametric Time, en smart liten kontrollpanel med snygg pixelgrafik som funkar både på jobbet och hemma.

Ytterligare en instruktionsfilm för Homepod når Youtube, denna gången med fokus på att få ut det mesta av sin smarta högtalare.

Apples nya högeffektiva bildformat sparar dig utrymme, men är inte kompatibelt med allt och att konvertera stora mängder bilder tar tid. Denna snabbguide gör processen snabb och enkel.