Samsung hånar Iphone i ny reklamfilm

Så här i Iphone X-tider passar Samsung på att släppa en ny reklamfilm som berättar hur Apple ständigt ligger efter med sina Iphone-modeller. Bäst av allt är Iphone X-frisyren som skymtar förbi.

Den koreanska elektronikjätten Samsung gillar att håna Apples prylar i sina reklamfilmer för de egna enheterna. Nu när Apple börjat sälja sitt nya flaggskepp Iphone X passar de på att släppa en ny film där de vill visa hur Iphone alltid varit lite efter deras egna telefoner. I slutändan "växer" killen upp och "uppgraderar" till en Samsung Galaxy Note 8.

Missa inte slutet med personen som skymtar förbi med en mycket säregen frisyr där "flärpen" från Iphone X utgör lugg.

Här på 99 ryms uppskattning för både Iphone- och Android-telefoner. Vilket team tillhör du just nu (numera är det ju faktiskt lätt att byta mellan plattformarna)? #teamnote8 eller #teamiphonex?

Läs relaterade artiklar:

Andreas testar Samsung Galaxy Note 8 (test, 2017-09-27)
Iphone 8 - Apples tråkigaste telefon (test, 2017-10-04)
Amanda testar Iphone 8 Plus (test, 2017-10-10)

Kommentarer
18 svar

Hör du till dem som tycker att Apple Homepod är alldeles för dyr? Rapporter gör gällande att Apple planerar ett billigare syskon under varumärket Beats.

Den sjätte uppstickartelefonen känns som en förfinad version av föregångaren som hänger på moderna trender, på gott och ont. Andreas har hunnit testa en helg, och så här tycker han.

Postnord och e-handelsföretaget Wish har enats om momshantering, och därmed kommer Postnords hanteringsavgift på 75 kronor snart att försvinna enligt nya uppgifter.

Just nu pågår en diskussion i forumet om hur man gör sin Iphone-mobil så säker som möjligt. Ge Appleman och varandra era bästa tips eller om du själv vill ha svar på frågan; gå in och läsa om alla tips och trix!

Apputvecklare bildar förbund inför konferensen WWDC, och kräver nu förändringar i Apples butik App Store. Bland annat vill de att Apple ska ta mindre än 30 procent av intäkterna.

Jag har varit Spotify trogen sedan 2008, men en så enkel sak som att jag slipper reklam på Youtube kan faktiskt vara nog för att jag ska överge min gamla musikpartner.