Internet får tag på animojis och resultatet är inget annat än fantastiskt

Med Apples nya telefon Iphone X kom även en ny funktion – animoji. Telefonen har knappt funnits i en vecka men här är allt internet hunnit göra med funktionen.

Apples nya telefon Iphone X har bara funnits i mindre än en vecka men internet har redan hunnit göra under med den nya funktionen. Animoji presenterades under Apples septemberevent i samband med att Iphone X avtäcktes. Funktionen är beroende av True Depth-kameran som består av en avståndssensor som läser av geometrin i ditt ansikte.

Animoji-funktionen fungerar som så att kameran analyserar mer än 50 olika muskelrörelser i ditt ansikte och överför ditt uttryck i en emoji, vilket skapar en så kallad animoji. Animoji-symbolen kan både göra ett enskilt uttryck eller bestå av en animerad video med ansiktuttryck och röst. Detta är något som nätet tagit fasta på rejält.

Vi har samlat de roligaste och mest kreativa sätten att använda den nya animoji-funktionen på. Youtube bokstavligen svämmar över med olika karaokeversioner. Här är ett urval:

Youtube-kanalen Technocal Bros har här gjort en karaokeversion av Queens hit Bohemian Rhapsody.

Aaron Brannan låter de söta djupen sjunga med till Smash Mouths klassiker All Star.

Dennis Gorsline har fyndigt nog gjort en animojikaraoke av norska låten "What Does the Fox Say?". Där mycket riktigt rävanimoji-symbolen används när räven sjunger.

Den senaste trenden är att lägga på en animoji-symbol över huvudena på personer i kända filmklipp som Best Vine har lagt upp.

Vi kan även varmt rekommendera att kolla in hashtaggen animoji på Twitter.

Kommentarer
2 svar

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.

Amazon Echo med Alexa må vara en populär röstassistent för det smarta hemmet, men bra ljud har högtalaren inte. Det vill nu Amazon råda bot på med en maffig bashögtalare.

Nu har vi lagt vantarna på en Iphone XS Max i guld. Självklart kan inga tester börja förrän vi packat upp den – häng med.

Betaversionen av IOS 12.1 innehåller referenser till nya modeller av Ipad Pro som kommer under hösten, och ingen är förvånad.