Internet får tag på animojis och resultatet är inget annat än fantastiskt

Med Apples nya telefon Iphone X kom även en ny funktion – animoji. Telefonen har knappt funnits i en vecka men här är allt internet hunnit göra med funktionen.

Apples nya telefon Iphone X har bara funnits i mindre än en vecka men internet har redan hunnit göra under med den nya funktionen. Animoji presenterades under Apples septemberevent i samband med att Iphone X avtäcktes. Funktionen är beroende av True Depth-kameran som består av en avståndssensor som läser av geometrin i ditt ansikte.

Animoji-funktionen fungerar som så att kameran analyserar mer än 50 olika muskelrörelser i ditt ansikte och överför ditt uttryck i en emoji, vilket skapar en så kallad animoji. Animoji-symbolen kan både göra ett enskilt uttryck eller bestå av en animerad video med ansiktuttryck och röst. Detta är något som nätet tagit fasta på rejält.

Vi har samlat de roligaste och mest kreativa sätten att använda den nya animoji-funktionen på. Youtube bokstavligen svämmar över med olika karaokeversioner. Här är ett urval:

Youtube-kanalen Technocal Bros har här gjort en karaokeversion av Queens hit Bohemian Rhapsody.

Aaron Brannan låter de söta djupen sjunga med till Smash Mouths klassiker All Star.

Dennis Gorsline har fyndigt nog gjort en animojikaraoke av norska låten "What Does the Fox Say?". Där mycket riktigt rävanimoji-symbolen används när räven sjunger.

Den senaste trenden är att lägga på en animoji-symbol över huvudena på personer i kända filmklipp som Best Vine har lagt upp.

Vi kan även varmt rekommendera att kolla in hashtaggen animoji på Twitter.

Kommentarer
2 svar

Att sitta och slösurfa på kontorets toalett och plötsligt få ett autospelande videoklipp med hög volym kan vara otroligt irriterande. Men snart blir det stopp för detta eftersom nästa version av Chrome kan blockera sådana videoklipp.

Den här veckan gör vi en djupdykning i mobilspelens värld. Känner du till de här titlarna?

Dags att presentera hur det gick för alla i förra veckans quiz om smarta klockor.

Avslöjandet runt Facebooks inblandning i dataskandalen runt analytikerfirman Cambridge Analytica växer, med uppmaningar om massflykt och rättsliga kallelser som efterspel.

Många använder Netflix men här får du några tips som kan få dig att få ut ännu mer av tjänsten.

I framtiden tros Apple byta ut sina skärmar från Samsung och LG mot egna skärmar med Micro-LED.