Internet får tag på animojis och resultatet är inget annat än fantastiskt

Med Apples nya telefon Iphone X kom även en ny funktion – animoji. Telefonen har knappt funnits i en vecka men här är allt internet hunnit göra med funktionen.

Apples nya telefon Iphone X har bara funnits i mindre än en vecka men internet har redan hunnit göra under med den nya funktionen. Animoji presenterades under Apples septemberevent i samband med att Iphone X avtäcktes. Funktionen är beroende av True Depth-kameran som består av en avståndssensor som läser av geometrin i ditt ansikte.

Animoji-funktionen fungerar som så att kameran analyserar mer än 50 olika muskelrörelser i ditt ansikte och överför ditt uttryck i en emoji, vilket skapar en så kallad animoji. Animoji-symbolen kan både göra ett enskilt uttryck eller bestå av en animerad video med ansiktuttryck och röst. Detta är något som nätet tagit fasta på rejält.

Vi har samlat de roligaste och mest kreativa sätten att använda den nya animoji-funktionen på. Youtube bokstavligen svämmar över med olika karaokeversioner. Här är ett urval:

Youtube-kanalen Technocal Bros har här gjort en karaokeversion av Queens hit Bohemian Rhapsody.

Aaron Brannan låter de söta djupen sjunga med till Smash Mouths klassiker All Star.

Dennis Gorsline har fyndigt nog gjort en animojikaraoke av norska låten "What Does the Fox Say?". Där mycket riktigt rävanimoji-symbolen används när räven sjunger.

Den senaste trenden är att lägga på en animoji-symbol över huvudena på personer i kända filmklipp som Best Vine har lagt upp.

Vi kan även varmt rekommendera att kolla in hashtaggen animoji på Twitter.

Kommentarer
2 svar

Det är viktigt att välja ett svårt wifi-lösenord om du vill skydda det mot obehöriga, men det går också att välja ett som är svårt att kommunicera.

Storlekarna sägs börja med en 5,8-tums enklare instegsmodell, och prislappen ser ut att fortsätta 2018 års trend med att vara av det saftigare slaget.

Någon svensk lansering av Amazons näthandel blev det inte den här veckan, men däremot bjuder vi på frågesport!

DJ-appen Djay är en av de mer populära på IOS-plattformen, men nu byter appen till en prenumerationsbaserad betalningsmodell. Detta blir allt mer populärt bland dyrare mobilappar.

Framtiden för Googles mobila operativsystem kanske börjar närma sig något då referenser nu börjat leta sig in i Android-projektet.

Med IOS 12 har Apple gjort det möjligt att se vädret på låsskärmen när du vaknar. Så här får du igång funktionen.