Oneplus 5T presenteras 16 november

Oneplus meddelar att Oneplus 5T kommer att presenteras den 16 november. Den kommer finnas att köpa från och med 21 november.

Fram till nyligen var det inte ens säkert att Oneplus 5T var en telefon som skulle lanseras. Nu bekräftar dock mobiltillverkaren att modellen minsann är på väg och den kommer att presenteras i New York den 16 november. Mobilen kommer att släppas för försäljning kort därefter, nämligen den 21 november.

Eventet går under namnet ”A new view” eller en ny vy, vilket antagligen indikerar en ny större skärm med minimala skärmkanter som det har ryktats om. Även om mobilen kommer se annorlunda ut på utsidan kommer troligtvis insidan vara lik föregångaren. Antagligen kommer kameran se förbättringar som kan hantera mörka miljöer bättre.

Läs mer om Oneplus hos 99:

Källa: Oneplus

Kommentarer
1 svar

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.

Amazon Echo med Alexa må vara en populär röstassistent för det smarta hemmet, men bra ljud har högtalaren inte. Det vill nu Amazon råda bot på med en maffig bashögtalare.

Nu har vi lagt vantarna på en Iphone XS Max i guld. Självklart kan inga tester börja förrän vi packat upp den – häng med.

Betaversionen av IOS 12.1 innehåller referenser till nya modeller av Ipad Pro som kommer under hösten, och ingen är förvånad.