Oneplus 5T presenteras 16 november

Oneplus meddelar att Oneplus 5T kommer att presenteras den 16 november. Den kommer finnas att köpa från och med 21 november.

Fram till nyligen var det inte ens säkert att Oneplus 5T var en telefon som skulle lanseras. Nu bekräftar dock mobiltillverkaren att modellen minsann är på väg och den kommer att presenteras i New York den 16 november. Mobilen kommer att släppas för försäljning kort därefter, nämligen den 21 november.

Eventet går under namnet ”A new view” eller en ny vy, vilket antagligen indikerar en ny större skärm med minimala skärmkanter som det har ryktats om. Även om mobilen kommer se annorlunda ut på utsidan kommer troligtvis insidan vara lik föregångaren. Antagligen kommer kameran se förbättringar som kan hantera mörka miljöer bättre.

Läs mer om Oneplus hos 99:

Källa: Oneplus

Kommentarer
1 svar

Så här med semestertider på gång för många lyfter vi fram några tips för att undvika att gå i nättrollens fällor. Viktigt att tänka på sinnesfriden och att koppla av. Känn dig fri att också använda tipsen tillbaka i vardagen sedan.

Apple säljer en specialutgåva av Apple Watch framtagen tillsammans med modehuset Hermès. Tidigare har man behövt åka utomlands för att köpa den – men inte nu längre.

Den 16 juli är det officiellt säljstart för den nostalgiframkallande Nokia 8110 4G, mer populärt kallad för "banantelefonen".

Hur gick det i förra veckans quiz? Vi ställde kluriga frågor om Sonos och så här gick det.

Huawei lyckas inte imponera med sin surfplatta Mediapad M5, trots hyfsade funktioner och prestanda. Upplevelsen är för oputsad och priset högre än konkurrenten Ipad.

Här kommer ett finfint litet tips på hur du kan ta bättre bilder med Apples inbygga kamera-app i IOS. Med några enkla tryck kan du ställa in fokus och exponering själv innan du tar bilden – vi visar dig hur.