Oneplus 5T presenteras 16 november

Oneplus meddelar att Oneplus 5T kommer att presenteras den 16 november. Den kommer finnas att köpa från och med 21 november.

Fram till nyligen var det inte ens säkert att Oneplus 5T var en telefon som skulle lanseras. Nu bekräftar dock mobiltillverkaren att modellen minsann är på väg och den kommer att presenteras i New York den 16 november. Mobilen kommer att släppas för försäljning kort därefter, nämligen den 21 november.

Eventet går under namnet ”A new view” eller en ny vy, vilket antagligen indikerar en ny större skärm med minimala skärmkanter som det har ryktats om. Även om mobilen kommer se annorlunda ut på utsidan kommer troligtvis insidan vara lik föregångaren. Antagligen kommer kameran se förbättringar som kan hantera mörka miljöer bättre.

Läs mer om Oneplus hos 99:

Källa: Oneplus

Kommentarer
1 svar

Framtiden för Googles mobila operativsystem kanske börjar närma sig något då referenser nu börjat leta sig in i Android-projektet.

Med IOS 12 har Apple gjort det möjligt att se vädret på låsskärmen när du vaknar. Så här får du igång funktionen.

Ingen näthandel ännu, men däremot molntjänster. Amazon Web Services öppnar sin verksamhet i Sverige idag.

Bilder på en Iphone XS-version av Apples puckelryggiga batterifodral har dykt upp på nätet, och produkten kan rentav dyka upp innan jul.

Längtar du efter en portabel och vattentålig högtalare med inbyggt smart röstassistent, då är det förmodligen JBL Link 20 du behöver.

Specialversionen av Oneplus 6T får ett Mclaren-inspirerat utseende, 10 gigabyte primärminne och extra snabb snabbladdning. 99 närvarar vid lanseringseventet utanför London.