Oneplus 5T presenteras 16 november

Oneplus meddelar att Oneplus 5T kommer att presenteras den 16 november. Den kommer finnas att köpa från och med 21 november.

Fram till nyligen var det inte ens säkert att Oneplus 5T var en telefon som skulle lanseras. Nu bekräftar dock mobiltillverkaren att modellen minsann är på väg och den kommer att presenteras i New York den 16 november. Mobilen kommer att släppas för försäljning kort därefter, nämligen den 21 november.

Eventet går under namnet ”A new view” eller en ny vy, vilket antagligen indikerar en ny större skärm med minimala skärmkanter som det har ryktats om. Även om mobilen kommer se annorlunda ut på utsidan kommer troligtvis insidan vara lik föregångaren. Antagligen kommer kameran se förbättringar som kan hantera mörka miljöer bättre.

Läs mer om Oneplus hos 99:

Källa: Oneplus

Kommentarer
1 svar

Dags att presentera hur det gick för alla i förra veckans quiz om smarta klockor.

Avslöjandet runt Facebooks inblandning i dataskandalen runt analytikerfirman Cambridge Analytica växer, med uppmaningar om massflykt och rättsliga kallelser som efterspel.

Många använder Netflix men här får du några tips som kan få dig att få ut ännu mer av tjänsten.

I framtiden tros Apple byta ut sina skärmar från Samsung och LG mot egna skärmar med Micro-LED.

Trots all automatisering kan det ibland vara skönt att kunna tända sina uppkopplade lampor via den vanliga strömbrytaren på väggen. Innan årets slut kommer det att släppas smarta strömbrytare till Philips Hue-lampor.

Att ladda ner spel som sedan visar sig vara usla är sällan skoj. Speciellt inte om det suger en massa datatrafik i väntan på bussen. Men genom Google Play Instant ska användare kunna testa spel utan att ladda ner dem.